Det blev en klänning.


Hittade iaf en klänning när vi var ut till birsta idag. Stog och glodde på den igår när jag var ut med mamma, så då slog jag till på den idag. Så nu är jag nöjd och nu får det inte bli nå mer klädköp den här månaden, min ekonomi tillåter inte det.. kvällen bara vart lugn, efter bonde söker fru kom lina och emelie förbi en sväng på en kopp kaffe, sen tog vi en sväng genom stan. Nu är man nyduschad och redo att hoppa ner i sängen. Ska upp tidigt imorgon, ska vara hos tandis klockan 08:40! Usch säger jag bara. Sen tänkte jag ta en sväng förbi kicki så jag får lite hjälp med en skoluppgift. Imorgon är jag och bror också bjuden på middag hos pappsen och ellinor, var ett tag sen man träffade dom nu, så det blir kul!

Näe nu blir det sängen!

Nattinatti.


Den här klänningen blidde det!

Birsta.


Nu sitter jag och väntar på att lina ska bli klar, sen ska vi ta en sväng ut till birsta och kika lite. Jag är jättesugen på att köpa en klänning som jag såg när jag var ut med mami igår. Eller det står mellan två klänningar. Men sen såg jag ju ett par skor också som jag vill ha. Men det lutar nog åt en klänning om det blir nått.

Igår tog jag tag och gjorde en uppgift och skickade in. Har ju lov egentligen men det kommer bli så mycket sen så bestämde mej för att ligga lite före. Smart va?!

Sen på kvällen tog lina och jag en sväng till johanna där det bjöds på kladdkaka och kaffe. Sen blev det film och mys hemma hos lina! Bra dag!

Näe nu ska jag äta en macka sen ska vi åka!

Hejhej!

091026


Ja då har ännu en dag gått. Dagarna bara springer iväg. Men kanske inte är så konstigt om man kliver upp klockan ett. Hade ställt klockan på 11 men var så sjukt trött som vanligt så råkade somna om. Har inte alls gjort många knop idag. Har vart ute en sväng med Melker sen slog jag på ensam mamma söker, missade ju det avsnittet igår och det är ju nu det börjar hända grejer. Sen har jag typ inte gjort någe mer idag. Skulle ju ha behövt pluggat men kände att jag inte orkade! Lat som man är!

Nu har lina slängt i färg i håret på mej. Så får se hur resultatet blir den här gången. Kanske blir omfärgning imorgon, det vet man aldrig!

Nu ska jag kika klart på bridget jones diary med mammsen och lina.

Hejsvejs!


091025

Har nu kommit hem till sundsvall. Tågresan gick väl sådär med melker. Mellan Linköping och stockholm var han helt förstörd. Han var verkligen livrädd, satt och tokskaka och hjärtat gick 140.. Jag själv fick näst intill panik och höll på att börja grina för jag visste inte vad jag skulle göra. Gick verkligen inte att lugna han. Jag trodde att det skulle vara omöjligt att byta tåg med han och att han skulle vägra att gå på tåget. Rätt hade jag, jag fick dra han upp för trappan på tåget. Men sen gick det kanonbra när vi väl kom in och satte oss.

I helgen har det vart full rulle förutom i fredags då jag bara var hemma och tog det lugnt med bror, kikade på idol och åt pizza. Klev uppp vid 7 på lördagmorgon för att åka in till stan och göra högskoleprovet. Blev ju helt slut i huvudet av det! Sen tog jag en sväng till emma där lina var och firade lilla ludde som fyllde 1 år. Alltså vilken unge! Så sjukt charmig han är. Efter det blåste jag och lina ut till midlanda för att hämta mami och kicki som kom hem från turkiet. Kom hem och gjorde mej iordning till utgången med tjejerna. Vart en riktigt lyckad kväll! Tog en rejäl sovmorgon idag, kändes verkligen som att jag behövde det! Och nu ikväll har vi firat mammsen som fyllt år. Så har blivit en hel del tårta och nu är jag proppmätt och astrött.

Så nu ska jag ta och se klart sällskapsresan med lillebror sen blir det sängen.

Natti

Myskväll.


Var äckligt trött imorse när klockan ringde. Kunde inte somna igår, låg och vred och vände i säkert 2 timmar. Förstår inte att det ska vara så svårt att somna på kvällen. Men när jag kom hem från skolan vid 10-tiden förut så somnade jag på en gång i soffan och vaknade perfekt till tvättiden. Medans jag tvätta passade jag även på att städa av hela lägenheten. Så nu är det kliniskt rent här, men det varar väl bara tills man ha vart ut med melker en gång. Men det verkar som att det är smällar man får ta om man ska ha hund.

Snart ska jag ta och gå på affären och handla lite tacogrejer till min och mallas myskväll. Vi ska kika på bonde söker fru och svulla tacos. Me like! :) Måste mysa till det riktigt nu innan jag åker hem till sundsvall en vecka.

På återseende!


Kvällspromenad.

Ack så fel jag hade igår när jag skrev att jag trodde att det skulle bli lite lugnare på skolfronten. Satt och kollade igenom alla papper till alla kurser. Och jag kommer visst att ha fullt upp ända fram till jul. Så nu är jag tokstressad igen. Den här dagen har också gått ut på en massa pluggande, har precis skrivit klart en medicinsk grundkursuppgift och skickat in. Så nu kan jag bocka av den från listan iaf.

Blev också bortskämd idag när det gällde middagen. Gick till malla och fick hemgjorda hamburgare! Jättegott var det! Skönt att slippa göra mat. Känns så meningslöst att stå och laga mat till sig själv, och sen blir det en massa disk med. Och jag börjar bli fuktansvärt less på att diska! Nu ikväll tog jag malla och melker en kvällspromenad. Perfekt väder! Riktigt skönt var det! Så det ska absolut göras om imorgonkväll efter bonde om vädret tillåter!

Nu blir det sängen!

Nattinatti!



En trött melker.

091019


Jag suger på att hålla bloggen uppdaterad. Men har sjukt mycket att göra på dagarna, haft väldigt mycket i skolan nu men tror att det kommer lugna ner sig lite nu. Hoppas jag iaf. Till veckan har vi också novemberlov. Skööönt! Så på fredagmorgon sätter vi (jag och melker) oss på tåget hem till sundsvall. Är hemma vid 12-tiden och då ska jag sätta mej och läsa lite till högskoleprovet som är på lördag. Jag gruvar mej mer och mer varje dag nu för hur det ska gå att ha med melker på ett tåg. Tänk om det är en massa hundar med, eller om han skulle bli jättebajsnödig typ så han inte kan hålla sej! haha.. Hemska tanke!

I lördags var vi på fotbollsgala. Hade riktigt kul faktiskt. Är grymt sugen på att börja lira lite smått igen. Malla är också sugen så får se om det blir av.. Ja är riktigt taggad! Efter galen blev det en sväng på krogen och sen hemgång med alldeles för mycket alkohol i blodet.. Mådde bajs igår, och klev upp ganska tidigt för att gå ut med melker och börja med en uppgift som skulle vara inne idag. Gick inge vidare med uppgiften somnade sittandes i soffan och sov några timmar. sjuukt seg var jag. Men lyckades iaf slänga ihop några rader idag till uppgiften så skickade in den förut.

Så ikväll har jag verkligen inte gjort nånting. Har suttit och glott på film med malin och bara varit. Känns som att det var längesen jag inte pluggade på en vardagskväll. Blev även bortskämd av malla, hon kom hit och gjorde mat åt mej! Snacka om lyx va?!

Har ju lite bilder som jag tänkte slänga upp ifrån förra helgen. Men har lyckats klantat till det lite så jag inte kan få in minneskortet från kameran i datorn. Sen så råkade jag ju skicka hem kamerasladden med mamma när dom åkte hem. För det var ju absolut inte min sladd... sopa! Men ska försöka komma ihåg den nu när jag åker hem så jag kan slänga upp lite bilder.

Nu ska jag nog ta och hoppa ner i sängen!

Hejsvejs!

Dagen.


Tog somsagt en sväng på stan med malla idag. Började med att ta en kaffe på ch i solen. Har vart jättefint väder här idag! Inte jättevarmt men riktigt perfekt höstväder. Sen blev det en massa affärer. Inhandlade ett linne och ett halsband som jag tänkte ha på mej imorgon. Kommer hit lite folk imorgon. Jag, malin, tanja, petra, rebecca och hennes kompis ska inleda kvällen med att käka tacos och se får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jag är såå peppad!

Tog med mej melker och gick till malin och nicke och käkade tillsammans med dom. Gjorde det enkelt för oss och köpte pärsallad, kött och kyckling. Sen blev det tv resten av kvällen. Skön start på helgen!

Nu blir det sängen!

Nattinatti!

Helg.


Äntligen är det helg! Har haft fullt upp hela veckan så har inte haft tid att skriva något. Men har iaf flyttat nu och trivs jättebra i lägenheten. Visst saknar jag malla och nicke väldigt mycket, men har dom ju bara två gator bort så det går bra. Har också fått vårdnaden om melker i några veckor. Jag säger det igen, som jag saknat han! Det är ju så mysigt att ha sällskap dygnet runt. Har också haft mycket sällskap av malin på kvällarna. Som vi skrattat. Tror vi inte har skrattat så här mycket på väldigt länge! Vi har myst fruktansvärt mycket, hinkat kaffe och fettat onyttigheter!

Nu är det nästan helt klart att lina och sara kommer ner och hälsar på den 18 novemeber och stannar över helgen. Som jag längtar!

Har skrivet rättskunskapsprov nu på morgonen. Och givetvis så hade jag läst på ett kaptitel som jag inte skulle läst på till det här provet så då missade jag ju det som jag skulle läst. Så gick nog miste om bra många poäng där. Surt!
Nu måste jag ta och diska, gå ut med melker och sen blir det stan en sväng med malin!

Slänger upp lite bilder på lägenheten!




Och så lite bilder på melker till mami!



Hejsvejs!

Inlåst.


Malla och jag har myskväll nu! Sitter i soffan och glor på inlåst och har nyss svullat en pizza! Hade sjukt ont i huvudet igår och gick och la mej innan tio, så var riktigt pigg imorse när jag skulle på skolan. Fick veta hur det gick på psykologiprovet med! Jag skrev vg! Var inte alls långt ifrån mvg så jag är riktigt nöjd!
Har nu fått nyckeln till lägenheten så jag och malla har vart där en sväng idag och fixat. Vi har dragit flyttlasset på malins cykel. haha.. tur att det inte var så mycket härifrån att flytta. Gå in på malins blogg så kan ni kika på bilder.

Ska fortsätta titta på tv nu!

Hejhej!

RSS 2.0