Kanon.


Helgen har vart kanon. I torsdagskväll kom Sarah ner hit och det blev bara en lugn kväll med film och massa surr. På fredagen tog vi halv 1 tåget ut till vstad och röjde, grymt bra dag/kväll, tokvarmt och massa trevligt folk. Riktigt lyckad kväll blev det! Igår blev det bara lugnt. Lunch på mokka, glodde på the hangover, halvsov i soffan, åt på mcdonalds, solade, drack vin och avslutade kvällen på sangria. Idag har det vart perfekt badväder, men blev inge bad för mig eftersom jag jobbat hela dagen.. Imorgon ska det jobbas igen till halv 2, sen är jag ledig på tisdag så hoppas på bad då! Det var min helg det! Nu ska det plattas hår sen blir det sängen.


Nattinatti


Den är min.


Har vart jätteskönt väder ute idag så imorse när jag vaknade tog jag och traskade bort till trädgårdsföreningen. Låg där i 2 timmar, mer pallade jag inte, det blåste ju knappt något så då gick jag bort till sjuklingen (Malin) och gjorde henne sällskap innan vi gick på telia och hämtade min telefon. Har haft den i några timmar nu och jag har redan blivit lite smått förälskad i den! :D

Har precis ätit och hamnat i paltkoma.. Skulle nog kunna hoppa ner i sängen nu, vilket skulle vara bra eftersom jag måste upp senast 05:45 imorgon, men jag tvättar för fullt nu så det kan jag glömma!

Näe, nu ska jag besöka tvättis!


LOVELY!Hoppas att det här stämmer.. Blir en riktig stekarhelg isf! :D

Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen så jag vaknar nångång imorgon, för då ska det solas!

Nattinatti

Tisdag.


Grymt väder ute idag och hoppas att det håller i sig till på fredag! Tror att det kommer bli sjukt bra på midsommar, jag är så taggad! Sarah anländer till stan på torsdag, kommer att bli ett grymt gäng ute i vstad! Idag tog vi iaf en sväng ut till tornby och kirrade drickat, så nu är det bara lite mat som ska fixas.

Igår var jag upp på teliabutiken och skulle köpa en söt x10 mini, men såklart fanns det inga kvar, men skulle komma in vilken dag som helst, och jag hade hoppas på att den skulle komma idag men det verkar inte så.. Men som man säger; den som väntar på något gott.... :D

Nu ska jag ta och äta en äggmacka sen sätta mig ute i solen och njuta!

På återseende!

Onsdag.


Usel på att blogga just nu..  Men jag ta nämligen vara på mitt korta sommatlov innan jag börjar jobba, så prioriterar inte bloggen i första hand.. Ja, inte för att jag brukar göra det annars heller, haha, men ja, ni förstår säkert hur jag menar..

Tänkte bara gör en resumé av dagen som gått.

Idag har jag:

- Legat och stekt i trädgårdsföreningen i 3 timmar med mallan
- Tokbränt mig
- Sugit på en kall god öl på mallans balkong.
- Kollat på ett Tre kronor-avsnitt
- Fått en chock för att jag plötsligt hade pengar på kontot
- Köpt en skrap pyramid, och vunnnit 100 riksdaler!
- Ätit glass på Bosses
- Gjort en "bortglömd" uppgift, som jag var dum och trodde att jag skulle slippa göra.. haha
- Kollat på fotboll
- Kommit på att det kan vara bra att smörja in sig med solkräm om man ska vara ute en längre tid i solen...

Nu ska jag försöka sova!

NattinattiDrag, det är drag ikväll!

sp_a0304 (MMS)

Drag, det är drag ikväll!


Nationaldagsfirande på stan. Har nyss pro...

sp_a0302 (MMS)

Nationaldagsfirande på stan. Har nyss proppat i mig en efterlängtad ch-sallad med lina och maria. Mumma!


RSS 2.0