Snabba cash.


Ja då var det ny vecka igen med nya möjligheter. Och jag börjar bli förkyld igen och sover dåligt. Min dygnsrytm rubbades helt igår när jag började klockan 13. Så somnade runt 4 inatt och klev upp 7. Men det känns verkligen som man vill passa på att sova ut när man inte börjar tidigt. Men kanske lite väl dumt att ligga till halv 12? Men det är ju så skönt! I måndags blev det spinning istället för bodypump, och gud så skönt det var! Man blir ju så pepp när man sitter  där på cykeln och trampa till musiken. Så spinning blir det nog minst en gång i veckan framöver. Igår var malla så snäll att hon bjöd mig på bio, och självfallet blev det snabba cash. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Den var väl ok.. Ikväll blir det iaf träning igen, ska prova på nått mag- och ryggpass! Spännande. Bara hoppas att det finns platser kvar.

Nu ska jag ta och se klart på greys sen går jag nog till malin en sväng innan träningen.

Hejhej!

Söndag.

Så, nu har redan en vecka gått i skolan. Tycker den bara har sprungit iväg. Det känns iaf som att det kommer bli riktigt bra även fast vi bara gått igenom lite om vad alla kurser ska handla om. Jag antar att vi börjar på "riktigt" imorgon. Helgen har varit helt okej. I fredags firade malla och jag in helgen med tacos, som vanligt känns det som. Sen blev det film hemma hos henne och nicke. Och igårkväll blev det en massa ölande på pitcher's. Så jag är nöjd med helgen. Har dock varit sjukt trött idag, men malla och jag masade oss iaf till gymmet och träna en timme. Vi var iaf på bodypump i onsdags och jag har haft en sån fruktansvärd träningsvärk, men man får väl skylla sig själv om man inte har tränat på ett år! Men nu börjar den iaf att släppa som tur är. Imorgon tänkte vi gå på burn (träning för mage,arsle och lår) om det finns några platser. Jag är redan peppad! :D

Näe, nu blir det nog sängen så man är utvilad imorgon!


Nattinatti!

Väntar.

Skrev förra inlägget att jag fick se när jag skulle skriva här igen, men har så tråkigt nu och väntar på att paradise hotel ska börja. Borde egentligen plugga men har verkligen ingen lust med det. Kom iaf upp imorse och tog en promenad, det var uppfriskande! Var också på upprop på skolan och fick lite info om vad som ska hända. Hoppas att det blir bra det här, känns iaf så. När vi fick ställa frågor till lärarna så kom världens mongofrågor upp av vissa personer. Man brukar säga att det inte finns några dumma frågor men asså dom här ställde DUMMA frågor. Frågor som: Får man ha strumpbyxor på sig på APU:n? Får man ha smink på sig? Får man gå in med skorna? huh.. jaja.. Imorgon ska jag iaf fixa gymkort, kanske blir en träning imorgon kväll med.. Men nu ska jag fundera på om jag ska springa till malla och se på PH.

Återkommer imorgon kanske.

Hejhej

Åter i Linkan.

Så nu har jag kommit tillbaks till Linköping igen. Känns lite konstigt när man varit hemma i sundsvall i nästan en månad. Men snart är man tillbaks i vardagen igen med skola och då rusar tiden iväg. Sen är det ju tur att jag har malla här nere som underhåller mej på dagarna. Imorgon börjar malla och jag återigen ett sundare liv med nyttigheter och träning. Får se hur länge vi håller oss till det nyttiga den här gången. Morgonen ska iaf börjas med en långpromenad innan skolan. Så nu vet ni det iaf!

Näe börjar bli less på det här bloggandet.. Står helt still i huvudet, vet inte vad jag ska skriva.

Får se när jag återkommer nästa gång.

Hejhej!

RSS 2.0