Update.


Värst vad man är aktiv idag med bloggandet då. I brist på vettiga saker så kan jag lika gärna skriva nån rad. Känns iaf som om jag har semester nu när jag är långledig, en liten minisemester. Skööönt ju! :)
Hoppas på finväder imorgon nu när jag äntligen är ledig, så man kanske kan ta en sväng ut till krokis och sola. Men skulle inte bli förvånad om det blir regn bara för att jag är ledig. Sen blir det middag hos pappsen, hoppas på grillat!

Måste ta och rensa lite kläder och packa ner i kartonger som jag kan ta med ner till malla nu i helgen med. Kan ta ett tag känns det som. Tänkte packa ner saker som jag inte behöver nu innan jag flyttar. Har ju en sån beslutångest jämt och  nästa vecka kommer jag väl vilja ha nått som jag lämnat kvar där nere såklart. Jag är helt enkelt sämst på att packa...

Näe, hej då!

Snart så..

Snart så är jag långledig. Jobbar bara 5 timmar idag sen så är jag ledig tills på tisdag. Sköönt! Under den lediga helgen blir det en tripp ner till linköping med mammsen, kicki och kanske lina.

Nu har jag också beställt en ny dator. Den som jag har nu blir ju bara värre och värre för varje dag, så det är på tiden. Så får se hur lång tid det tar innan jag får hem den..

Näe det blev bara ett snabbisinlägg. Måste åka och jobba snart!

Hejhej!
Ja, var ju ett tag...

Ja, var ju ett tag sen sist.. Känns som om jag haft fullt upp varje dag under sommaren som varit. Så har inte haft nån lust med nått bloggande. En resumé på vad som hänt och komma skall: Midsommar firades nere i Linköping med Malla, Sanna, Danne, Nicke och en hel hög till. Sjukt bra och lyckad midsommar! : ) Sen var det gatufestveckan som stod på schemat. Gick måndagen och onsdagen och bestämde mej för att tacka nej till 3-dagarsbiljetten jag fått. Var ju inget alls som lockade.. Sämst GF! I torsdagskväll åkte jag ner mot linköping för att hälsa på malla och nicke. Och på lördagen for jag, malla, nicke, danne och ante på Sonisphere och kika på metallica,  lamb of god, mastodon, meshuggah mm. Gryyymt bra helg!

Fick även en lägenhet nere i linköping förra veckan! Toknära malla dessutom. Känns jättebra! Så flyttar ner till M och N den 16 augusti och börjar plugga. Får lägenheten den 1 oktober som det verkar nu, men får hoppas på lite tidigare så jag inte hinner gå malin och niclas på nerverna! ; )

Nästa fredag brummar jag, mammsen och kicki ner till Linköping för att hälsa på mina blivande sambor? sambos? Äh..

Sen blir det 2 veckors jobb och sen flyttar jag ifrån den här staden! Sundsvall är tråkigt tycker jag! Så får hoppas att jag gjort ett bra val..

Nu vet ni det!

Näe nu ska jag göra nått vettigt av min lediga dag..

Hejsvejs!
 

RSS 2.0