Hemma i Sundsvall.


Passade på att åka hem till Sundsvall när jag ändå skulle vara ledig i en vecka. Jag har ju sportlov! Världens jobbigaste tågresa fick jag dessutom vara med om på köpet. Skulle vara i Sundsvall 17:20 i lördags men kom hit 00:15 istället och då var jag skapligt less. Jag hatar att åka tåg! Men okej, jag ska väl inte klaga, finns ju folk som hade det ännu värre i helgen när det gäller tågåkandet. Men ändå!! Och för det andra så var jag så jävla bakis på tåget så jag visste inte vad jag skulle ta mig till och det gjorde ju inte saken bättre.. Men SJ suger iaf!

Jag måste ta tag i distanskurserna också, men det går inte så bra.. Känns som att jag vill träffa alla när jag kommer hem. Så det känns som att tiden inte räcker till riktigt. Men ska väl försöka ta tag i det imorgon innan det blir middag hos mormor och morfar. Jag har beställt stek och potatis! Mumma! Sen på torsdag tänkte jag ta och hälsa på pappsen och ellinor på dagen sen blir det en sväng ut till birsta. Sen tänkte jag försöka passa in en dag den här veckan och ta en sväng till kicki och örjan också. På lördag så har sanna och gustav inflyttingsfest och efter det är det stads som gäller. På söndag blir det middag hos pappsen och på måndag så åker jag tillbaks till Linkan igen. Den här veckan kommer bara att springa förbi.

Jag börjar får lite panik över att jag inte kommer att träna på hela den här veckan. Jag kommer vara sjukt seg och lat när jag kommer hem igen, känns som att jag kommer att börja om på noll igen och Malin hon kommer att ligga på topp såklart och få släpa mig till gymmet!

Näe nu ska jag ta och koka ihop lite middag till mig och mami. Sen blir det en sväng till Sarah med Lina.

Hejhej!


Galen helg!

Som jag skrev sist så har det iaf löst sig med båda mina skor. Så jag hade iaf tur den här gången. Ska hämta skon på scorett sen när jag slutat skolan. Och så väntar jag på att stövletterna ska dimpa ner i brevlådan. Har iaf vart en helt galen helg! Jag har haft sjukt kul, kanske lite för kul... I fredags blev det spontanutgång med malin, och i lördags var det förfest här hemma och sen blev det pitchers. Kanonhelg måste jag nog säga! Nu ska jag ta och kila iväg till skolan. Vård- och omsorgsarbete står det på schemat. Sen blir det träning med malla.

Hejhej!

Seg.

Tycker veckorna går såå fort, nu är det bara en dag kvar i skolan innan det är helg. Skönt!
Känner mig fruktansvärt seg idag, så hoppar träningen ikväll och bara slappar istället. Kanske tar tag och börjar med någon skoluppgift om jag orkar. Har ju iaf tränat tre dagar den här veckan och förmodligen blir det en sväng imorgon med Malla! Imrogon ska vi också ha fredagsmys och ladda tills på lördag. Jag antar att det blir tacos till middag som det brukar bli, sen blir det bara en massa massa mys i soffan och någon bra film!

Imorgon måste jag försöka gå och byta mina uggs ännu en gång! Så fruktansvärt less.. Jag fick lämna tillbaks dom när jag haft dom i en dag för att dragkedjan gick sönder. Jag fick ett par nya och nu när jag har haft dom i ungefär en månad så gick även ena dragkejan sönder på dom. Jag lämnade ju såklart kvittot hemma i sundsvall där jag köpte skorna för jag tänkte att det inte kan vara möjligt att jag ska behöva gå och byta dom ännu en gång. MEN ack så fel jag hade! Så nu har mamma fått skanna in kvittot och skickat det till mig på mailen. SÅ får se vad dom säger på scorett imorgon. Skulle ju inte förvåna mig om skorna inte finns kvar, eller om dom finns kvar så finns väl inte min storlek.. Jag har ju alltid turen med mig! Och inte nog med det så gick även mina stövletter sönder som jag beställde ifrån HM, när jag använt dom i två dagar! Och dom skorna finns inte att beställa längre! Jag är less! Jag ska inte köpa skor...

Näe man kanske ska börja fundera på middag.. Eller så går jag till malla och tigger mat istället!

Hejhej!

RSS 2.0