Torsdag.


Sitter hos lina just nu med hårfärg i håret! Just nu är det en riktigt läskig rödfärg! Så börjar bli lite nervös.. Men får hoppas att det blir bra tillslut. Ska i slingor sen också. Spännande? JA MEN TROR DU! Har också klippt mej idag. Linas syster emma fick äran att göra det, och nöjd blev jag. Så får klippa mej där hädanefter! Billiigt och bra! ;)

Imorgon bär det av till ånge med lina och sanna för att kika på jack action och dricka öl! Hur kul ska inte det bli då!Brummar uppöver imrogon när sanna jobbat klart. Tror det blir en grym kväll. Jag kännett på me!

Kommer hem på lördag vid tolvtiden någongång. Då ska jag vara barnvakt till Liam,Adam och Linnea. Jag har bestämt att vi ska åka pulka och baka lussekatter! Såå mys!

Sen på kvällen så blir det till att joina Åström och Lina! Fråken Å har ju muckat idag! Grattis! :)

Näe nu ska jag gå och skölja ur hårfärgen!

Adjöken!

Gnäll. ;)

Efter lite gnäll från trogna bloggläsare så bestämde jag mej för att byta stil på texten, så hoppas ni är nöjd nu!! ; )

Igår blev det uppstigning klockan 8. Skjutsade lillebror på skolan och sen mammsen på jobbet. Åkte hem och åt mannagrynsgröt och sen putsade jag köksfönsterna och strök julgardinerna så dom kom på plats. I förra inlägget skrev jag att julstjärnor och sånt skulle på plats på söndag, första advent. Men kunde inte hålla mej igår, ville skapa lite julstämmning så gick ner och hämtade sakerna i källaren. Jag längtar sååå till jul nu när allt är på plats!

Och dagen då! Klev upp vid halv 10 och följde med Lina till frissan. Medans hon klippte sej blev jag tvungen att springa på apoteket och köpa en ny nässpray. Jag dör utan den just nu! Hoppas att man blir riktigt kry tills på fredag. Tog en sväng till emma och drack kaffe när lina var klar. Sen har det också blive en sväng ut till birsta.

Ikväll ska linas hår färgas och slingas, så kommer tillbringa min kväll där.

Hejsvejs!


Men huvve!


Har bankande huvudvärk, och är fruktansvärt trött. Sov till strax före 3 idag och skulle kunna sova mycket mycket mer. Men efter mycket tjat från mami så tog jag mej i kragen och klev upp. Börjar bli dyngfökyld nu, så tror det är därför jag är så trött hela tiden. Ikväll blir det till att sitta framför tv:n hela kvällen. Först sista avsnittet av ensam mamma, sen sanningens ögonblick. Ska försöka dra med mej mamma till affären och köpa julmust, pepparkakor och lussebullar, längtar så fruktansvärt till jul nu. Allt julbak och allt mys med familjen. Och nästa söndag är det första advent, då ska alla julstjänor och vad det är upp! Sååå mysigt!

Igår blev det en lugn kväll. Följde med lina och skjutsade upp hennes mamma och pappa nordanede eller vad det nu heter! På vägen dit så hoppade det ut ett litet rådjur alldeles framför bilen. Men det gick bra så vi körde inte på det iaf. När vi släppt av dom så tog vi en liten sväng med bilen. Sen när vi skulle hämta fia och berra så körde vi på ett lodjur, eller körde på och körde på, vi snuddade i det. Det var första gången jag såg ett lodjur live. Så det var lite fränt, men blev ju bara en snabbis jag såg det.  Haha, efter vi snuddat i det så kunde inte lina och jag riktigt koppla vad det var för djur, den hade ju prickar.. Men sen kom vi ju på att det var ett lodjur! Men efter en stund kom det fram vad vår första (dumma) tanke var när vi kört in i den, och det var att det var en loepard, men kom på sen att dom finns ju inte i sverige! Hah men det gick så fort så det ploppade upp många tankar när de där hände!

Näe nu ska jag gå och steka kyckling, idag blir det potatisgratäng och kycklingfilé! Mums!

På återseende!




Återigen helg.


Dagarna går så ruggigt fort nu för tiden! Tyckte det nyss var helg. Blir väl en lugn helg, även denna. Har ju inte så värst mycket pengar så man kan hitta på något. Är jättesugen på att åka på paradisbadet imrogon! Var sååå längesen man var där, eller typ bodaborg. Göra något roligt vill jag iaf! Men det sitter ju i pengarna!:P

Har suttit och spånat lite angående skiweek med lina i veckan. Skulle vara så kul om vi kom iväg. Och om Agge skulle ha ett jobb skulle det bli kanon! Får se om Madde bestämt sej om det. Sen får vi se om vi får med oss några till. Men det är de att stugan ska vara betald den 29:e, vilket är nästa vecka. Så är lite stressigt nu. Så hoppas det löser sej!

Sov hos lina inatt, så klev upp vid halv 10 eftersom hon skulle på jobbet. När jag är påväg hem så möter jag ellinor utanför vårdcentralen som frågar om jag ska med hem till henne och pappa och fika. Så jag slog till på det, har ju inte så mycket för mej på dagarna ändå. Så hon ställde sej och gjorde lunch och en massa fika när vi kom dit. Sen har vi bara suttit och surrat i 4 timmar. Finns ju en hel del och prata om... Fick även en body lotion (Yvonne Ryding) av henne! Så det var snällt! :)

Nu ska jag ta och göra mej iordning, sen ska jag hämta mammsen och sen blir det en sväng till birsta!

Hejsvejs!





Söndag.


Har inte lyft ett finger idag kan man säga! Klev upp tjugo i fyra. Var fortfarande dyngtrött så gick och tog en välbehövlig kalldusch! Sen for mammsen och jag och hämtade ante och jocke. Sen blev det gomiddag, Pers kyckling och ris! Jättelängesen vi åt det och det är så grymt gott! Kanske slänger upp ett recept på det. Det är något som jag varmt rekommenderar att man borde prova på. Lätt att göra också! Sen blev det ensam mamma, sanningens ögonblick och kladdkaka! Så nu känns det bara som att jag tillbringat min dag med en massa mat.

Funderar på att gå och skriva in mej på arbetsförmedlingen imrogon! Så man får några pengar.. Är luspank nu! GE MEJ ETT JOBB! Sen ska jag åka och joina malin och nicke! :D Wiiee!

Nu är det också bestämmt att malla flyttar till linköping. Hon har fått lägenhet där nu! Känns sååååå tråkigt att hon ska flytta, men är riktigt glad för hennes skull! Så hädanefter så får man sätta sej på ett tåg när man ska hälsa på henne! Men det ska ju samtidigt bli lite roligt också. Komma till en ny stad liksom!

Jag vill också göra något sånt, jag vill göra något kul! Börja om från början. Känns som om jag börjar växa fast i den här staden, och gör jag inget åt det snart så kommer jag nog bli kvar här hela mitt liv. Och det vill jag ju inte! Men vet inte vad jag vill göra eller vart jag vill ta vägen. Man tyckte allt skulle bli så skönt när man gick ut skolan, men nu inser man faktiskt vad bra det var. Då visste man vad man skulle göra varje dag och så behövde man aldrig fundera på något sånthär!

Näe nu ska jag ta och gå ut med mecke en sväng innan jag hoppar ner i sängen!

Natti!

Meeeen.


Åh har precis sett klart på idol och blir fly jävla förbannad! Jag fattar inte vad det är för fel på svenska folket. Alltså, vad gör den där lilla barnrumpan kvar egentligen?! Johan alltså. Han kan inte ens sjunga, det låter ju hemskt! Inte för att jag är nån talang på den fronten men alltså, han är värdelös! Folk under 15 borde inte få rösta helt enkelt. Det är ju alla småtjejer som skickar 7000 sms, bara för att han är så "söt". Puckon!

Näe nu ska jag kika på film med mammsen. Har börjat blivit en vana såhär på fredagar!
Får se vad som händer imorgon.

Hejsvejs!

Huwa.


Kvällen igår spenderades med lina! Haha, vi åkte bil och spanade på folk! Grymt roligt hade vi iaf!
Lyssnade på jättehög musik och sjung som galningar! hah..  Förstår inte att man kan ha så roligt när man sitter i en bil! :P

Kom hem med en fruktansvärd huvudvärk, kändes som att huvve skulle sprängas i miljarder bitar.
Men skippade att ta några tabletter och gick och la mej istället, vilket jag inte skulle ha gjort!
Vaknade vid 6 imorse av extreeeeeeem huvudvärk, tog en rusch in på toan och upp kom gårdagens middag. Men efter det   började huvudvärken  försvinna sakta men säkert.
Gick jag och la mej igen och kika på Vakna med The Voice. Tycker det är ett riktigt behagligt program att kika på på morgonen!

Näe nu ska jag ta och kika på lite stugor i vemdalen, skiweek lockar grymt mycket just nu!

På återseende!

Uppe med tuppen.


Vaknade för en timme sedan. Kan inte sova, så passade på att kliva upp och så kan jag skjutsa mamma till jobbet. Sen blir det kanske någon film med lillebror som är hemma och har magsjuka! :S Det är väl därför jag inte kunnat sova, får panik när någon i familjen får magsjuka. Det är det värsta jag vet, jag hatar att spy! Och är så grymt rädd att bli smittad, sen får jag superont i magen på engång när någon spytt, men det är ju psykiskt! ;P Huwa!

Näe, får väl se om jag återkommer något senare idag. Annars får ni ha en bra dag!

Hejsvejs!

Farsdag.



Kan ju dra en kortis om helgen. I fredags var vi och firade lillebror som blivit tonåring. Blev bjuden på tacos,tårta och massa andra gosaker. Sen for mammi och jag och hyrde en film på hemköp, åkte hem och kikade klart på idol sen drack vi lite vin och kikade på filmen. En mamma och dotterkväll helt enkelt. Det var mysigt! Blev säng ganska tidigt eftersom vi hade tvättstugan på lördagmorgon. Men jag orkade såklart inte kliva upp så lämnade över det jobbet till mamma istället. Men jag tog tag i städningen istället.

Sen åkte vi och firade kicki som fyllde år, blev bjuden på grymt god mat! Det var som kycklinggryta som dom hällt över pasta. Sen kom lina och hämtade mej och så for vi hem till mej, väntade in madde och startade vår lilla förfest.Gav oss även på singstar, var riktigt längesen man sjung det men kul var det ska jag säga er.
Fick skjuts vid halv 12 tiden in mot stan av emil och så blev det stadshuset! Var väl sådär må jag säga, har väl haft roligare här i stan. Men det dög väl! Innan emil kom och hämtade oss blev det en sväng in på subway för fyllemat!

Vaknade vid 10-tiden imorse av att någon kom och ringde på dörren och då kunde jag såklart inte somna om, så bestämde mej för att följa med ut till timrå och kika på när lillebror spelade pingis. Kom hem och slocknade på soffan. Helt mör i kroppen idag! Har också varit och firat pappa idag och där bjöds det på smörgåstårta, vanlig tårta, kaffe och likör! Så nu är jag proppmätt!

Imorgon bler det en prommenad med melker, emil och stella/tjorven (emils hund). Så fruktansvärt söt hon är! Första gången dom träffas så får väl se hur det går.  Hon blir förmodligen vettskrämd av han. Han får ju sina cpryck ibland!

Näe, nu får det räcka!

Tack och hej!


melker och tjorven.



¡Felicitaciones!

Idag fyller min lillebror hela 13 år! Grattis!
Så passar på att bjuppa på lite bilder på honom!



Torsdag.


Kvällen har spenderats uppe i fränsta med lina, hos hennes moster. Blev bjuden på kladdkaka,bulla och kaffe. Väldigt längesen man åt kladdkaka, så det var grymt gott!

Börjar bli så fruktansvärt less på att vara hemma hela dagarna, man blir ju helt förslappad! Tänker alltid på kvällen innan man går och lägger sej att man ska upp tidigt och göra något vettigt, men så blir det ju såklart inte. Har skjutit upp ett gardinbyte i säkert två veckor nu, bara för att jag blivit så lat! Men imorgon ska jag iaf upp i tid! Ska baka en kaka till lilljocke som fyller år imorgon! Sen har vi blivit bjuden på tacos av han och hans far till middag innan folket kommer och grattar han.

På lördag blir det vin med tjejerna iaf, kanske har nämnt det i något tidigare inlägg? Det ser jag fram emot riktigt. Sen är jag riktigt sugen på att gå ut här hemma med, göra stan lite osäker sådär, var ju ett tag sen!

Näe nu blir det kväll, för imorgon ska jag upp!

Gonatt!

Valvaka.


Hälsade somsagt på pappsen igårkväll. Fikade och kikade på teve. Pratade också en hel del jobb. Dom känner någon som har hand om den där kaffebutiken inne på birsta city, vet inte vad den heter. Iallafall så ringde ellinor till hon och hörde om hon behövde nå folk, så ska dit imorgon och lämna in mitt cv och surra lite med henne.

For sedan hem, och skalade räkor och gjorde varsin räkmacka till mej och mami som vi glufsade i oss framför valvakan! Mums! Och självfallet vann Barack Obama! Helt rätt tycker jag!

 På fredag fyller lillebror år, då blir det tårta och grejer, på lördag fyller kicki år, då blir det en massa mat och gosaker, sen vindrickande med tjejerna, på söndag är det farsdag, då ska vi till pappa, vet inte om det blir en massa mat där och kanske tårta och på tisdag fyller danne år och då blir det tårta! Så då tänker mamma och jag att eftersom vi ska äta så mycket skit framöver så kan vi äta hur mycket onyttigheter vi vill hela veckan. Och så får det väl bli en nyttig period när allt kalasande är slut! Bra resonerat va?! ;P

Näe ska snart åka och hämta mamma på jobbet, så tack och hej!



Hockey och tårta.


Ställde klockan på 10 imorse, men inte kom jag upp inte! Vaknade väl till liv runt 1-tiden och slog på teven och kikade lite på Den ofrivillige golfaren. Sen blev det en kortispromenix med Melker. Tog och plockade lite och diskade, och då kom jag på att jag skulle baka något gott till ikväll när vi skulle se hockeyn hos kicki och örjan. Så drog ihop en sockerkakssmet, delade den sedan i två lager och la marsansås imellan. Sen kom jag på att jag ville ha hallon och blåbär på också och lite grädde, så for och hämta mammsen på jobbet och sen blev det en snabbis på affären för att handla. Så det blev som en liten tårta kan man säga. Väldigt god! :)

Imorgon tänkte jag försöka lyckas med att kliva upp i tid. Ska också ta mej i kragen och se till att lämna in lite cv:n på några ställen. Måste ha jobb nu. Blivit dåligt med det på sista tiden. Så får ingen vidare lön i slutet av november inte. Jag vill ha mycket pengar nu så jag skulle kunna hälsa på malin och nicke. Men det går ju inte! Saknar henne väldigt mycket idag! :( Jag vill att du kommer hem nu snart! Så vi kan ha en myskväll och se på film!

Ska också åka till pappsen imorgon och hälsa på! Längesen jag träffade han nu, så ska bli kul! Ska ta med mej lillebror också så han kan sälja lite jultidningar där!

Näe nu blir det kvällen!
 Natti!


Lägger upp en bild på mej och malla sen nyårfirandet i
 Vemdalen för snart 1 år sen!

The Killers-Human


Jag gillar den!



Helgen då.

Har vart en superlugn helg. Fredagen spenderades hemma framför teven med mami, kikade på idol och sen blev det en hyrfilm. Igår blev det en snabbsväng ut till birsta, blev ett impulsköp för mej, köpte mej en rutig skjortklänning. Har egentligen inte råd att handla en massa kläder men tyckte den var så söt så slog till på en gång.
Sen blev det tacos med lillebror, och resten av kvällen blev det tevetittande.

Idag har jag vart och sett en pingismatch live, första gången i mitt liv. Jocke spelade match för första gången ute i Timrå. Trodde inte att det skulle vara så kul att titta på men ack så fel jag hade! Rikitgt spännande var det, mycket mer spännande än fotboll och hockey!

Mamma och jag tänkte smälla i oss en räkmacka var ikväll framför teven. Usch så onyttig helg det har vart!

Näe, hade bra!

Hejsvejs!

RSS 2.0