Torsdag.


Ja nu är det inte alls långt kvar till helg. Även den här veckan har bara rusat iväg! Blev utgång igår. Var väldigt längesen man var ut på en onsdag, kan inte minnas när det var sist. Det vart lyckat iaf. Åkte till lina och sen kom sanna och madde. Madde var hygglig och var nykter och ställde upp på att köra oss! Det är kärlek det! Åkte ut till birsta för att hämta linas jobbkompisar, Anna och fredrik, och sen brassade vi hem till anna och hade trevligt innan det blev o´learys. Sanna och jag hoppade efterfesten och for hem till lina istället och svullade i oss pizza och chips medans lina var på efterfest.

Dagens göra är för tillfälligt att åka till mormor och morfar och käka middag och kanske dra en yatzy. Sen blir det väl läsning inför seminariet också. Fast får väl se om jag håller det sista! Brukar ju vara ganska duktig på att komma på andra saker när jag ska plugga.

Näe nu ska jag kila.

Och Malin! Jag ringer dej sen när jag kommer hem!

Hejsvejs!

Ge mig helg nu.

Är precis hemkommen från skolan. Var så grymt trött imorse och ville bara ligga kvar i sängen. Men det går ju inte! Är fruktansvärt komplicerade föreläsningar nu på skolan. Celler, vävnader och rörelseorgan. En föreläsning om varje sen är det examinationsseminarium på måndag. usch.. Men känns ändå som att jag har lite koll på cellen iaf sen naturkunskapen. Men bara lite..

Längtar såå mycket till helgen nu, är tokpeppad! Danko Jones på fredag, och Mittis på lördag! Vilken kanonhelg! :)

Näe nu måste jag ta och bege mej från datorn. Kommer hit nå folk som ska ordna till internet snart. Så ska sätta mej och plugga och käka nån lunch nu. Sen blir det nog en sväng till lina!

Tack och bock!



 

Helgen.


Har haft en fruktansvärt rolig helg med tjejerna! Åkte upp till fränsta i fredags med lina. Var jättetaggad till att dricka vin, men när vi väl börja dricka så blev det bara ett halvt glas sen var vi inte sugen på nå mer. Så då tog vi en promenix med hönn, och lekte lite i snön istället! :) På lördagen brassade vi upp till ånge, hem till sandra för att festa lite. Efter ett tag kom också sannadee och joinade oss! Sen blev det en tripp till david också innan mittis! Blev en riktigt lyckad helg må jag säga!
Säger som sanna! 5 av 5 toast, KANONKUL! hah..

Åkte på in på skolan vid 11-tiden imorse för att plugga till tentan på fredag. Känns som att jag är helt lost på filosofidelen! Höll på att bryta ihop efter någon timme så då gick jag till kicki, så hon kunde hjälpa mej! Så har har läst i 8 timmar idag. Men vet inte om jag blivit så mycket klokare! Men det visar väl sig på fredag..

Imorgon ska jag upp på sjukhuset, vi ska ha matning. Vi ska alltså mata och bli matade! Har inte förstått vad vi ska få ut på det hela men men.

Är sugen att hitta på något ikväll. Känns som att jag inte orkar plugga så mycket mer idag. Och så tycker jag att jag är värd att göra något annat i nån timme nu. Kanske leka med sanna och lina? Får se vad det blir!

Näe nu får det räcka!

Hejsvejs!

Kladdkaka.


Precis kommit in från kylan, fast kan inte påstå att det är så jättekallt. Men nu du malla ska du bara veta hur mycket snö vi har här hemma! Har nog inte vart så här mycket snö på flera år. Så nu tycker jag att du ska dra dej hemöver så du får se snön, och umgås med mej såklart! Har ju börjat sakna dej så där mycket nu igen! =/ Kanske jag ska prova och ringa er hemtelefon för första gången, så jag får höra din ljuva stämma! ; )

Var så fruktansvärt trött imorse och ändå tyckte jag att jag somna tidigt igår. Hoppade matten idag och for hem och pluggade till tentan, som jag gruvar mej såååååå mycket för! Går rykten om att det är en riktigt svår tenta! Huwa. Så nu är det är det bara att plugga varje dag fram tills den.

Helgen var iaf superlugn för min del. Umgicks med lina och sanna hela kvällen. I lördags så tog familjen en sväng in till stan för att kika på skor. Så nu har jag nya och fräscha pjuks igen. Sen blev det melodifestival och lite plugg.

Näe om man ska ta och röra ihop en kladdissmet nu kanske så man har något att bju på när lina kommer.

På återseende!



Helg.


Äntligen är det helg igen! Och jag tycker verkligen att veckan som vart bara rusat förbi. Känns inte alls som att det var en vecka sedan vi åkte till linköping!

Klarade iaf slutprovet igår, så nu är jag klar med det! Såååå skööönt!

Tog en sväng ut till Birsta efter skolan med sandra. Fyndade två linnen för 39 kronor, och för sandra blev det lite mer! Men jag hittade enormt mycket som jag skulle vilja ha! Varför ska det alltid vara så när man inte har några pengar?! Och när man väl ha pengar så hittar man inte ett skit!

Har iaf skickat ett mail och hört om lite extrajobb och sommarjobb till lindgården. Just nu så saknar jag att jobba. Så får väl  hoppas att dom hör av sig och att man får jobba lite kvällar och helger. Jag vill ha pengar!

Imorgon kanske det blir en sväng in till stan med momma, ska kika om jag hittar några skor. Så då har hon tagit på dig att betala om jag hittar några! Det är älsklingsmomma det! :)

Näe nu ska jag ta och tjata hit lina så vi kan hitta på något!

Adjöken!


Såå.


Nu har jag precis skickat in slutprovet! Alltså jag tyckte det var riktigt svårt! Så får väl se hur det här kommer att gå nudå! Usch, vet inte om jag vill veta resultatet! =/ Blev fruktansvärt stressigt på slutet! aja, nog om det.

Ska väl snart ta och göra iordning lite middag, magen skriker efter mat just nu!
Sen tror jag faktiskt att jag ska ta och gojsa ihop en kladdkaka, så man kan mysfika lite ikväll framför teven.

Imorgon ska jag på skolan igen. Halv 9! Men går bara till 12 nångång, sen blir det kanske en fika med sandra på staden!

nu ska jag kila!

Hej!

Seminarium.


Har precis kommit hem från skolan nu. Känns skönt att bara vart där en snabbis på morgonkvisten. Seminariet gick iallafall bra! Var ganska bervös innan men det släppte på en gång, var liksom inget speciellt. Ikväll blir det en slappkväll framför teven. Hade fått för mej att lina skulle komma hem idag och att vi skulle kunna kika på film, men ack så fel jag hade, hon kommer ju hem imorgon. Så då ska jag vara hemma och mysa med mamma och lillebror istället. Kanske man tar fram och kikar på någon tenta och börja kika igenom den, är inte så långt kvar till första tentan. =/

Imorgon på min lediga dag så ska jag göra mitt slutprov på naturkunskapen! usch vad jobbigt, jag har liksom lagt den på sidan! Men är bara provet kvar så det är bara att bita ihop.

Nu ska jag göra iordning lite mat till melker och sen ska vi ta en liten promenix innan jag ska hämta lillerbror och skjutsa han till tandläkaren. Sen kanske det blir lite träning?

Kanske återkommer senare!

Hejsvejs!

Hemma.


Passade på att sova ut lite extra idag så man är utvilad när skolveckan börjar igen. Börjar gruva mig lite smått nu inför seminariet på onsdag! Så måste väl ta och sätta mig med frågorna och kika igenom det lite. Så det är väl det min dag kommer att gå ut på. Funderar också på att dra med mig lina en sväng och gymma lite. Blev ju inte så mycket träning förra veckan eftersom jag hade så mycket att göra, men måste ta tag i det här nu!

Hade det iaf jättetrevligt nere hos malla och nicke i linköping. Den resan måste göras om snart igen!

nä nu ska jag plugga!

Hejsvejs!

Linköping.


Sitter framför teven nu och kikar på bonde söker fru-bröllopet. Klev upp vid 1-tiden, var så fruktansvärt skönt att få sova ut riktigt. Har inte sovit så länge på hela veckan. Igår var det inte en lugn stund, klev upp och for raka vägen till maxi för att handla, sen hem och käkade lite frukost och sen till mjölby för att kika på innebandy. Senare mot kvällen kom det lite folk och så blev lite öl. Sen avslutades kvällen med saftig kebab. mums!

Ska egentligen åka hem imorgon men vet inte om vi åker ikväll för vi tror nämligen att det går magsjuka här. Och jag vill inte bli sjuk! Men nu ska jag kila!

hejsvejs!

RSS 2.0