fredag.

Har jobbat 15-21 idag, så fruktansvärt segt att jobba kväll, sitter bara på arslet hela kvällen och dricker kaffe.. menmen. Lina ringde och sa att hon var festsugen, så jag sa att hon skulle dra ihop en liten ferre hemma hos henne, så kunde jag komma och dricka grogg efter jag jobbat klart. Och så blev det, men jag tappade festsuget direkt när jag kom hem, men tänkte att jag skulle ge mej själv en chans ändå och gå dit. Men jag var en duktig flicka ikväll och satt och sög på en, notera en, grogg på hela kvällen.. Men jag hade trevligt iaf!

Orka inte lägga upp några bilder än sen mina äventyr som jag vart med om.. men dom kommer, kanske imorgon?

Näe, en nattrök på det här sen blir det sängen!

På återseende!


Ett tag sen sist..

Har inte haft någon tid över till att blogga, sen är det väl lite lathet också..
Har iaf hunnit med en hel del sen sist.. Jag har tagit studenten, varit på Hultsfred och firat midsommar i sannas stuga på leringen. Hultsfred var helt okej måste jag säga! Vi såg bla Babyshambles, Serj, RATM och Raised Fist, rikitgt bra!
Veckan som varit har jag haft inskolning på Lindgården och imorgon börjar det på allvar. I torsdags så tog sanna malin och jag vårt pick och pack och for till leringen, blev några öl när vi kom upp men en ganska tidig kväll för mej och malin. På fredagen så kom lina och sannas bror Robert men ett gäng kompisar. Sen blev det fest tills igår! Riktigt trevligt!
 Näe, nu ska jag hoppa ner i sängen, börjar 7 imorgonbitti.. =/ Återkommer med bilder från alla dessa dagar imorgon kanske!

Natti! 

Skönt!

Nu har jag äntligen lämnat in sista inlämningsuppgiften! så jävla skönt!
 Hade också matteprov idag och det gick vägen, vilket också är grymt skönt
Har haft LS-kväll eftre skolan, rikitgt roliga saker vi fick göra! Sen var det sol och varmt också, skönt!
Imrogon har jag bara en lektion sen är det fotboll nere v-hagen. Skönt att bara sitta i solen och steka och kika på fotboll!

Blev en sväng ut till birsta med sanna förut, la undan ett fint grönt tubtopplinne tills imorgon, men kom ju på nu att jag inte kan hämta det imorgon, har ju ingen skjuts! =/ Får hoppas att det finns kvar när jag åker ut med malin och köper tält och grejer till hultan. Köpte iaf en rosa badmadrass, ett gult grogglas och batterier idag tills vi åker!

Snart tar jag studenten! SKÖNT!

RSS 2.0