Lina kom hit med drömsemlor, så nu ska vi ...

mms_img20229 (MMS)

Lina kom hit med drömsemlor, så nu ska vi mysfika lite.


Tisdag.


Veckan har börjat bra och det känns som att jag börjar komma in i vardagen igen. Dock är jag som vanligt sjukt trött på morgonen men när jag väl kommit upp så rullar det på. Har varit en sväng på skolan på förmiddagen och haft praktisk övning och ska dit om ett tag igen för info om en ny kurs. Sen blir det spinning och core ikväll. Just nu är jag taggad, men kommer säkert att vara dyngtrött när jag ska pallra mig dit. Men det är bara att bita ihop för nu ska det brännas fett!

Nu ska jag ta och fixa iordning någon lunch innan jag ska tillbaks.

På återseende!

Torsdag.


Igår fick jag äntligen fingrarna ur och gjorde klart och skickade in den sista uppgiften i omvårdnadskursen. Skönt! Och idag har jag varit på skolan på intro för Sjukvårdskursen, så nu är det bara ladda om batterierna!

Var och fixade gymkortet igår, så nu kan jag stryka det ifrån att göra-listan. Blev också en kortisträning, och det räckte för mig, det känns idag. Men det är bara att bita ihop, för ikväll står bodystep på schemat. Spännande att se hur kroppen mår imorgon. Nu ska jag ta och plocka undan disken innan jag ska kila bort till malin.

Heeej!

Jag vill.


Jag vill att mina pengar ska komma in på mitt konto så jag kan fixa ett gymkort.
Jag vill införskaffa mig lite nytt till garderoben.
Jag vill ha en helkroppsspegel i hallen, börjar bli less på att flytta pallen mellan badrummet och hallen.
Jag vill ha en såndär mysfilt som mallan fick i julklapp av nicke.
Jag vill färga håret, men kan inte bestämma mig för vilken färg.
Och imorgon när jag vaknar vill jag att mitt nackont ska vara borta.

Nu vill jag sova!

11 januari.


Har haft en superbra födelsedag. Tyckte ibörjan att det skulle kännas lite konstigt att inte fira med familj/släkt uppe i Sundsvall, men det blev ju en toppendag! Vaknade dessutom av ett lyckligt sms av Telia imorse, att jag kunde hämta min telefon som varit på lagning i cirkus 2 veckor, den har ju varit extremt saknad! Efter jag hämtat den traskade jag vidare till Mallan för att fixa klart smörgåstårtan, sen blev det slapp i soffan tills folket kom. Blev en massa surr, tårtätning, presenter och the hangover, kanonkväll med andra ord. Av Mallan fick jag en biljett till på fredag, idolgänget anländer då till Cloetta Center, ska bli grymt kul att se!

Nu ska jag nanna kudde.

Nattinatti!


RSS 2.0