Skööönt!


Nu är vi typ klar med rapporten, imorgon ska vi bara in och finslipa lite på den.. Känns så fruktansvärt skönt må jag säga! :)
Skönt att det snart är slut på skolan och att man ska få börja jobba igen. När jag tänker tillbaks så känns det som att hösten och vintern bara rusade iväg, känns som att det inte alls var längesen jag tog studenten, var på hultsfred, trukiet och jobba å allt det där.. Så får väl se hur fort den här sommaren kommer att svisha förbi!

Sitter med slingfärg i håret nu, tänkte att jag måste bli lite lite ljusare.. Men nu ska jag ta och skölja ur det  sen ska jag hämta mami i staden, sen blir det sängen!

Nattinatti!

glogg.


Sitter hemma hos lina nu och suger på en grogg och väntar på att hon ska bli klar! det tar ju sååån tid för vissa! Ikväll blir det ett besök på kåren för att kika på oh my!, heart-sick groans och up the chimney. fräään kväll!
Nu vet ni vad jag ska göra ikväll! Nu ska jag jaga på lina lite!
Ha en trevlig lördagkväll!

Adjöken!

Äntligen fredag.


Tycker att veckorna bara springer iväg, men det är inte så att jag klagar. Är ju fruktansvärt skönt med helg! Har inte den blekaste om vad som händer ikväll.. Jag vill hitta på något! Imorgon blir det iaf groggdrickning hemma hos lina. Trevligt!
Näe jag har inget att berätta... blir bara en massa tomprat. Jag ska städa nu! Trevlig hleg!

Hejsvejs!Bra låt!


Smygkär.

Nyss kommit hem från skolan där jag och sandra suttit och skrive på vår rapport hela dagen.. Hatar att skriva rapport! Men vi ska nog fixa det där tillsammans! Men jag tror på oss!

Hade det sjukt bra i borlänge iaf, sjukt bra och stilig kille! Bästa konserten jag vart på! Ojoj... Kan verkligen rekommendera att åka och kika på han när han kommer tillbaks till sverige! Jag är fan smått förälskad i karln, helt sant! ; ) Tror jag inte är ensam om det heller!

Nu ska jag skala morötter!
Adjö
hello.


Kom precis hem från en sväng ut till birsta. Hade så tråkigt så åkte ut och surra med linan lite.. Snart tänkte jag ta och koka ihop lite mat till la familia. Idag blir det köttgryta med katarell & cognacsås, ris och wokade grönsaker. Mumma!

Ikväll ska vi återigen se yes man hos lina. Kanske vi fettar oss lite också.. och tröstäter lite mer än vanligt.

Malla nu är det iaf bestämt att jag och danne kommer ner första helgen i juni och hälsar på er! Tågbiljetterna är bokade och klara! Så nu är det bara att börja räkna ner dagarna tills din favorit kommer! WiieWiieeWiiee!

Biljetterna till TTMOE bokade jag igår, så nu är det klart med!  Ska bli grymt! =) Det blir jag,sanna,emil och anna som ska njuta av den underbara musiken på fredag!

Kan ju slänga upp en låt med han!
 jag lever.


Blir bara en snabbis nu. Har inte haft någon ork alls att skriva, sen har jag inte haft tid heller! Har haft så mycket annat roligt för mej de senaste veckorna. Sitter hemma hos sanna nu, jag ska få äta mat här! glönsakel och lis! mums. Sen ska sanna slå på en film som jag kan halvsova till. jag är trött!

Ikväll måste jag plugga!

bajsbajs!

RSS 2.0