Första doppet i år!

Nu har jag entligen tagit premiärdoppet, och det var ju på tiden! Har blivit en sån badkruka på senare år, men nu är det gjort. Åkte och bada igår efter jobbet med lina och mammsen.
Ställde klockan på 10 imorse och åkte ut på krokviken med kicki och mamma och blev kvar där ett bra tag.  Är ju riktigt skönt i vattnet när man väl kommit i. Kanske det blir en tur ut på imorgon med. Nu sitter jag och väntar på att kebabrullarna som vi beställt ska bli klar, Lina och jag har verkligen väntat på den här dagen nu! ;) Ikväll blir det bara lugnt.. Lite film med sanna och lina och chipsen.. Kanske någon öl med.. Näe nu ska jag kila jag.

 Ha en bra kväll! 


Jobb hela helgen.


Är hemma på lunch nu och ska tillbaks till 15, sen blir det jobb till 20.00 ikväll. Och imorgon jobbar jag 7-21! suck! men sen är jag ledig några dagar, och då förväntar jag mej sol så jag kan ta mitt premiärdopp! :P  Igår var det bara lugnt, var hos åström och lina en sväng sen for vi bara runt i stan och hade tråkigt. Senare på kvällen åkte lina och jag runt och lekte civilpoliser! Skitkul ju, haha låter som att vi är riktiga barnrumpor! Men vi tyckte iaf att det var kul!

Ikväll blir det förmodligen bajslugnt, iaf för min del. Malla och dom surra om att gå ut, men inte jae! Kanske umgås med mammsen ikväll då. Nu ska jag käka lunch sen jobba!

På återseende!

 

Städdag..

.. har jag haft idag! Vaknade av att mamma ringde vid halv 2 tiden, låg och drog mej till 2.. Sen vart det en kortispromenix med Mecke. Sedan har jag i stort sätt städat hela dagen, hela lägenheten. Dammtorkat, bytt sängkläder, dammsugat och torka golven. Lämnade fönsterputtsningen till mammsen. Så nu är det kliniskt rent här hemma! Malla kom över på en kopp kaffe förut ikväll. Och när hon åkte hem så tog jag cykeln till lina för att ta en rök lite snabbt. Men blev kavr det längre, det bjöds ju på pipcorn och riktigt goda kladdmuffins som malin bakat! :) 
Imorgon är det jobb igen, 7-14, och efter det blir det troligtvis en sväng till malla för att plocka ur löshåret hennes.

Nu blir det sängen! Natti 

Bilbingo


Har jobbat kortdag idag, riktigt skönt. Och imorgon är den enda dagen jag är ledig  på hela veckan.Och då är såklart ingen annan ledig, så har inte en aning om vad jag ska hitta på. Känns riktigt tärt att jobba helg.. menmen.. är ju ledig hela nästa vecka utom torsdagen, så ska inte gnälla. Sen så åker iaf jag och lina upp till fränsta på torsdagen eller fredagen som det ser ut just nu!

Vart i kovland och spelat bilbingo med malin, mammsen, kicki och mormor nu ikväll. Asså jag blir så jävla arg när jag spelar bilbingo, alltid bara något nummer ifrån, JÄMT! Har inte temprament för nått sånt där, jag blir verkligen galen! Jag har inte vunnit när jag spelat bilbingo en enda gång, så fundera på om det här ska ha vart sista gången. Aja, nog om det.

Nu ska jag ta och sätta på lite kaffe, sen ska jag slå en pling till lina och kolla om hon kommit hem!

Adjöken!


Gatufest


En liten kort resumé av veckan som varit då..

Jobb i måndags till 13 sen blev det några öl nere på stan.
Jobbade kvällen på tisdagen. Blev en massa strul så jag blev kvar till halv elva, och sen kom lina och hämtade mej for hem och gjorde mej iordning och for ner på stan och var nykter.
 Jobbade kväll på onsdagen  for hem och gjorde mej iordning för att åka ner på stan och träffa malla och dom, och skulle vara nykter men så blev det inte.. Fick även med mej en sovgäst hem.  Somnade halv fem och hade ställt klockan på fem eftersom jag skulle börja sju.
Riktig jobbig dag på jobbet, mådde rent ut sagt bajs. Sov mej genom lunchen så jagf skulle få komma hem nångång. Gick ner till stan för att möta upp sanna så vi kunde åka på bolaget. Gick hem till sanna för att hämta bilen och käka lite. For ut till birsta och handlade. Var hemma runt femtiden, slänge in mej i duschen och for till malin och drack vin. Gick ner för att kika på Loyalguard, och sedan hem till malla igen och spelade lite drickspel. Kvart över elva var det dags att se millencolin. Kikade på två låtar sen gick lina sanna och jag till daltonstältet och drack öl, och blev kvar där hela kvällen.

Ledig fredagen så passade på att sova ut! Klev upp vid fyra och gjorde mej iordning. Lina och jag cyklade in till stan för att fira niclas som fyllde 20. Blev bjuden på jättegod mat och öl och vin! en riktigt höjdarkväll! =)
Danne, Habbe och niclas drog på casinot, och niclas kammade hem 3000 kronor, på sin födelsedag och allt! skitkul ju!
Vi andra drog ner på stan vid elva tiden, lina och jag gick och mötte upp lövet som kom med tåget, sen blev det öltält och the ark resten av kvällen, och matkrig då!

Lördagen. Kom till malin vid sjutiden och drack vin och spelade. Springer ner för att se The Hellacopters som redan börjat spela, och när vi precis löst in oss så hör vi introt till I'm in the band! Helt sjukt, det är timing de! Sedan blev det öltältet med lina,malin, niclas, sanna, jocke, kempe, lundell erik och finnen. Riktigt kul var det igår! :)

Blir tacos snart, så ska gå och hacka grönsaker nu jag. Sen blir det en dusch och kanske film hemma hos lina!

På återseende!

Avslutar med den här.


RSS 2.0