Kalas och grejjer!


Tänkte ta mej tid nu att skriva vad som har hänt i veckan! Ganska jobbigt att komma ihåg vad man gjort så här långt efter men kan ju iaf försöka!

I måndags så slutade jag tidigt så bestämde med sanna att vi skulle gå å käka något mumsigt på stan
och kika på lite kläder åså.. Å mumsigt vart det kan jag lova, vi åt ju en tex-mex på baguetterian, var ju så grymt längesen man var där. Trippade sedan ner mot storgatan och där hittade jag en jacka som jag velat ha ett bra tag nu så jag passade på att lägga undan den! Fjantade runt lite gjorde vi också, har världens underbaraste bilder på sanna när hon flummar på, men har inte orkat lägga in dom på datorn så sanna får lägga upp dom på sin blogg!   
Sedan begav sig sanna mot tåget som skulle ta henne hem och jag vandrade upp till malin.

Tisdagen började väldigt lugnt.. Letade lite böcker till det som ska redovisas på måndag och skrev en arbetsansökan. For sedan ut till birsta city med malin,danne och kicki för att handla lite mat. Skyndade oss tillbaka till stan så jag hann hämta ut min jacka som jag lagt undan, innan jag skulle åka upp till härnösand för att gratta Adam som fyllde 2 år! Väldigt trevligt var det att komma uppp till dom har ju inte träffat dom på månader.. Och det är helt sjukt vad dom har växt mina små gullungar!! Efter kalaset for jag till emma och umgicks med folket och kikade på idol!

image33    image35    image37
                      Liam                                     Linnéa                                    Adam                 


Onsdagen började som vanligt med en lång tråkig skoldag!  For till malin efter skolan och bestämde att vi skulle boka en större stuga i Vemdalen över nyår! Så det blev en 10-bäddars istället på 140 m² med bastu å grejjer! Ska bli såå kul! =) Senare mot kvällen kom Lina och Sanna till Malin och sen satt v bänkade framför tv:n hela kvällen å kikade på Idol och umgicks! 
 
Jaa och i trosdags blidde det ingen sovmorgon för min del inte eftersom vi skulle jobba på med grejjset innan redovisningen på måndag. Sen vid 12-tiden for jag och Betty ut till Vibackeskolan och hälsade på där vi ska vara under våran APU. Hoppas att det blir bra att vara där ute nu då, känns ju lite långt bort, men tror nog att jag kommer att trivas och det är ju huvudsaken!  For sedan till stan och mötte upp lina, följde med henne på forex,beställde nya linser till mig och käkade ch-sallad! Och efter det for mamma jag och lina ut till birsta city där jag inhandlade mitt sängbord som jag väntat så länge på och en lampa. Sen gick mamma och jag å käkade nachotallrik och handlade på willys.

Ingen bra start på fredagen eftersom man vaknade upp med känslan av att någon slagit något riktigt hårt i huvudet på mej! Hade en sån fruktansvärd huvudvärk! Men kom på att jag blev så illa tvungen att gå på skolan iaf första timmen eftersom jag måste framkalla klart mina kort till fotokursen. Men gav sedan upp och gick hem och vilade.
Blev kanonbra fram mot kvällen när Malin kom hit! Så vi ringde Lina och Sanna och hörde om dom skulle hänka med ut! Tråkigt nog så bor ju sanna några mil bort nu som alla vet så man kan liksom iunte bara komma på saker hursomhelst nu längre. =/  Så det blev bara jag Malin och Lina som var ut igår! Men kan inte påstå att det var nå fullt ös medvetslös inte! :P Men vi får väl ta och göra om det nått framöver!

Idag har det bara vart en lugn dag. Har i stort sätt bara vart hemma hos Lina och segat och ätit pizza! :) ganska skönt ändå att ta det lugnt någon gång! For sedan till Malin och käkade ost och kex och kikade på tv och tog adjö av mina kära vänner som ska åka till turkiet imorgon och leva livet i en vecka! Vilka AS! ; )
Men man får ju hoppas att dom kommer hem med något fint till mej eftersom jag inte kunde följa med! ;P

Nä nu ska man väl ta å hoppa ner i sängen å kika på någon film!

Haddibra!


image38

Min lilla bebis!

Nä inte jae!

Ligger i sängen nu och lyssnar på nått vackers med fonzie! Är inte det minsta trött och har jätte tråkigt. Hade tänkt uppdatera bloggen tidigare idag men har inte riktigt fått någon tid över, så jag återkommer kanske imorgon och berättar om dagarna som varit! Natti!

Allting kunde varit bättre


Jaa det är så sant de! Mycket som snurrar i huvudet nu! =/

Igårmorse for jag och Lina till ånge som vi bestämt. Började festa direkt när vi kom till David och fortsatte sedan till Rune tror jag han hette om jag inte minns fel! Hade iaf väldigt trevligt men det kändes ju självklart lite konstigt att Sanna inte var med, men det funkade ändå för oss som tur va! :D Vart kanske lite väl mycket för alla denna kväll... haha men det var kuuul! Vid 1-tiden begav vi oss hem till David igen där han bjöd oss på halvkokta makaronies och ketchup.. Var så grymt hungrig eftersom man bara delat en pizza med Lina, men är man fattig student så är man! Men får ju min sista lön sen sommarjobbet nu i veckan så det ska bli skönt.. Men sen är det till å leva på studiebidraget igen! Måste ta och skaffa mej ett extrajobb snarast men det känns som att jag inte hittar något jag vill göra!

Och imorgon ska vi knäppa kort igen.. Har inte en blekaste aning om vad jag ska ha på mej.. :S  Sen efter det så slutar jag och då måste man nog åka hem och ta tag i skolarbete!

Näe nu ska jag ta och blåsa håret sen blir det sängen!

Haddibra!

image32





Höst


 image29


Ja märks iallafall att det är höst ute nu, mörkt, ruggigt och blåsigt.. Har kommit på att jag blir väldigt väldigt lat när det är höst, gruvar mej för att gå ut i blåsten även om det är väldigt fint! Men det är ju så mycket mysigare när man kan sitta inne och mysa i soffan,dricka kaffe och titta på Idol med fullt med ljus runt omkring sig..

Har vart en otroligt lång dag idag känns det som. Började dagen med fotografiskbild, vi skulle framkalla våra vackra foton som vi knäppte igår men hann tyvärr inte med det så vi gjorde ett höstigt fotogram istället!
Sedan fick jag också höra på svenska lektionen idag att vi ska ha betygssnack v 40 och jag har bara lämnat in en uppgift av 140 st ungefär, så måste ta tag i det här snarast! Men känner mig extremt negativ till allt just nu..
Hatar att plugga det är ju såå sjukt tråkigt! Jag vill gå ut och sparka i lövhögar eller vad som helst bara jag slipper plugga! Men det är väl bara att stå ut de sista månaderna nu! Om jag räknat rätt så är det 156 skoldagar kvar men sen kan man ju räkna bort APU:n för den är ju inte alltför jobbig och så blir det mycket mindre dagar kvar om man gör det, så då blir det bara 131 dagar!

På lunchen satt jag Emil och Andreas och surrade om att leva livet baklänges och vi kom överens om att det skulle vara ganska bra och skönt.. Men då säger Emil: men asså Agge tänk dej att föda ut en gammal tjock kärring.. Haha.. det tror jag faktiskt ingen har tänkt på när dom pratar om att leva livet baklänges!
Fyfan vad det skulle vara äckligt och så tror jag nog att det skulle göra fruktansvärt ont att klämma ut en fullvuxen tant som ungefär är 165 cm och så vitt jag vet så gör det nog ont att klämma ut en sån där liten gullig sak på ca 50 cm och 3500 gram.. Så jag har nu ändrat mig när det gäller det där! :P

Har även vart en snabbis ut till Birsta idag och kikat lite med mamma,lillebror och kicki, vilket var väldigt trevligt!

Imorgon är det återigen sovmorgon, vilket är väldigt efterlängtat och ska bli otroligt skönt! Få hoppas att vi får läsa igenom häftena på MIBAS-lektionen så man kan något inför provet som förmodligen blir av någon gång under nästa vecka!

Blir nog så att iallafall jag och Lina spenderar vårt veckoslut i Ånge.. Får hoppas att Sanna blir kvar tills på lördagen så vi tre kan hitta på något mysigt då! :)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det nog lite NileCity innan man somnar!

Haddibra!


image30




Jag är en knarkelefant

Ja.. Sitter å knarkar nässpray hela dagarna! Vill bli frisk nu!

Hade iaf sovmorgon idag, otroligt skönt att få sova ut faktiskt. Fick ju sova till 11! :D 
Idag har jag, Robert och Andreas försökt komma någon vart med vårt PA.. Men om jag ska vara ärlig så kom vi fan ingen vart! Uscha! Så dåligt jobbat av oss.. Vi måste ta tag i det här nu annars blir det nog ett fett IG för oss! =/ Känns inte som att lärarna tror på oss heller, så vi måste fan bevisa att det blir grymt! ;P 

Imorgon ska fotouppgiften vara klar med! Oj,oj vilket meck ewe och jag har haft med det där i eftermiddag! haha.. det är inte lika lätt som man tror ska jag säga er! 

Har ju några planer inför helgen, men tror inte dom blir av ändå! vill ju att sanna ska med också, men nää det går inte att övertala henne! :P Så får väl se vad jag och lina hittar på då! 

Nä ska kila till Kultan nu på nån föreläsning! :S Tråååkigt! Sedan kanske det bär av till Lina en sväng! :) 

Haddibra!

  


14 september


Ja tänkte väl att det var på tiden att jag uppdaterade min blogg.. Har ju fått klagomål för att jag aldrig gör det, så passade på att göra det idag när jag vart hemma från skolan ännu en dag! Har återigen blivit så förkyld så jag inte orkar göra någonting! =/

Men tänkte iaf försöka berätta om veckan som varit!

I fredags så spenderade jag största delen av kvällen med Sanna! VAr och kollade på Jocke när han lirade innebandy i sporthallen.. Sedan tog vi en snabb sväng om till Emelie som som hade fest!
Skjutsade sedan hem Sanna till sin karl och for sedan hem till Lina och surrade med hon och Malin. Trevligt!

Sedan ringde Elin och ville ha skjuts så då körde vi hem Malin och hämtade upp Elin och Lollo och begav oss till Bosvedjan där Karlsson stog och väntade. Körde sedan dom till MAX. Jag ska beställa det vi ska ha i driven men säger inte att vi vill dela upp det, så jag kör fram som vanligt och får all mat och när jag ska betala så säger jag att vi vill betala var och en för sig. Då säger hon som står där att jag skulle ha sagt det när jag beställde. Då säger ju jag så klart som det var: "Men hon jag surrade med körde ju iväg oss, så inte han jag säga att vi ville det eller!"
Sedan tänker jag efter en stund och så kommer jag ju på att hon som står framför mej är hon jag pratade med förut såklart!   ÄRTHJÄRNA!  :S

Skjutsade sedan hem Elin,Lollo och Karlsson, och jag och Lina for hem till mej och knöt oss.

Vaknade på morgonen av att lina hade sån jävla hosta så jag vart ju tvungen att fråga om hon levde! Har aldrig hört kvinnan hosta som hon gjorde, det var hemskt! :S Vi klev sedan upp och for iväg och hämtade Sanna hos jockas och påvägen tid tog Lina sin återställare för vi skulle ju upp till Ånge och festa! ;D

For hem och tog en macka och sen skjutsade mamma oss till tåget som gick 10:18.
Trevlig tågresa som vanligt med cider och musik! :D

När vi kom fram så blev det raka vägen till systemet så Sanna kunde handla. Sedan vart det fest hela dagen! 
Först hos Sandra och sen bar det av till Tallbacken! Hade enormt kul där och träffade massor av trevligt folk!  

Nu har jag och Lina bestämt att vi ska försöka anmäla ett lag till DaRace nästa år.. Verkar var så grymt kul! Och vi skulle ju kamma hem hela skiten! *-) hahah..

På söndagen bar det av hemåt för mej och lina, alltid lika tråkigt att åka därifrån har vi kommit fram till! :P

Kommer hem och käkar lite, sen så bestämmer vi att vi ska åka till MAlin och sitta på ballisen och dricka kaffe och surra som riktiga gammkärringar gör! ;)

Och som jag skrev på slutet, så har det vart ungefär varje kväll den här veckan! 


Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag ha läst ut boken på 290 sidor tills idag, men det har inte gått vidare bra! Har ännu inte öppnat boken! Skämms på mej!

Är även bestämt nu att Malin och Lina drar i väg en vecka till Turkiet den 30 september! Vill verkligen följa med men har varken råd eller tid.. :( Så jag ska nog bege mej upp till Sanna den helgen även om hon ska jobba! Vi kan ju ha trevligt på dagarna innan hon börjar och på kvällarna när hon slutat har vi kommit fram till! ;D

I helgen blir det bara lugnt! Ikväll blir det nog film med Lina om jag känner mej lite piggare och imorgon blir det nog
lika lugnt! :)

Haddibra!




Om du lämnade mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu

Vilken resa!


 

Har nu varit en vecka med tjejerna i Alanya! Huwa vad kul vi har haft! :D Tråkigt att det bara blev en vecka men vad ska man göra när man går i skolan! Var ju inte så jätte populärt att missa en vecka så kan ju tänka mig hur vansinnig dom skulle bli för två veckor! :P Har iaf vart underbart väder där nere! Solat och badat varje dag! Och väldigt billig öl! Kan det bli bättre?! NÄE! ;D Träffade också våra vänner som vi träffade förra året där nere, trevligt;ja!


Nu håller Malin och Lina på å spåna om dom ska dra iväg en vecka i slutet av September! Gaah.. Får nå fel, jag vill också följa med då! :( Men det går ju inte eftersom jag fortfarande går i skolan! :@ Så jag hoppas verkligen att vi drar iväg nästa år efter min student och blir borta ett bra jävla tag!

Det blidde ingen skola för mig idag.. Känner mig inte så pigg.Haft ont i magen hela natten och huvudvärk! =/ Så då bestämde jag mig för att vara hemma idag och försöka läsa boken på 290 sidor som ska vara klar om en vecka! :S

Runt fyratiden tiden idag får jag finbesök av den arbetssökande ångebon och även kallad knarkelefanten! ;) Ska bli jätte trevligt! :D Blir nog en lugn kväll för oss, ska iaf gå å kika på hennes karls innebandymatch kl 19! Sen får vi se vad som händer!

Och imorgon bär det av till Ånge med Sanna och Lina för gallej!

Nä, ska väl ta tag i det där med boken nu då! Men tack för en underbar resa Malin och Madde! :D

Lägger upp bilder lite senare!

Haddibra!

                         


RSS 2.0