Ojoj.


Har haft en riktigt bra helg, i fredags tog jag det bara lugnt, och i lördags for jag och lina upp till david och hälsade på, gick och hälsade på linas kusin Angelica med. Riktigt kul var det! Nu har jag ont i hela kroppen, det tar på krafterna det där! Har jätte ont i ryggen och nacken, jag har ett svullet knä, blåmärken, rivmärken på ryggen och skavsår på långtån! Men bara till att bita ihop. Igår när vi kom hem så gick jag och Lina och svullade i oss pizza! Mumma! Sen blev det film, för lina, själv så sov jag mej igenom filmen.
 
Haft nationella nu på morgonen, kan inte säga mer än att det gick bajs! hah.
Imorgon har jag matteprov också, vilket nog inte heller kommer gå så bra..

Nä nu ska jag göra något vettigt!

Kanske blir en promenix senare också, det behöver jag.

På återseende!


 image150 image151 image152
Dom bjuder jag på!

onsdag.

Sitter hemma hos malla nu, och väntar på att hon ska duscha klart. Efter det bär det av hem till mej, för jag måste göra klart PA-filmen, har ju redovsing på fredag, börja bli lite stressad! Ska bli riktigt skönt när det är klart! Så ikväll blir det nog ingen promenad, även om det lockar väldigt mycket och är väldigt uppfriskande! Men hinner jag så blir det självfallet så! Nationella i engelska på måndag med, kommer nog inte gå så jätte bra om jag ska vara ärlig, sen matteprov på tisdag! =/ Bajs!

Nu är malin klar så adjöken!

Grillning.


Nu har vi entligen grillat första gången i år, majskolvar fanns det också! Riktigt gott var det må jag säga! Var ute i Söråker och hälsade på lite släktingar och käkade. Sen bar det av hem till Granlo där flickorna väntade. Tog en tur upp till Fränsta och hämtade Maria. Sen blev det chips och mys resten av kvällen! 
 
 Idag har man bara legat på latsidan, suttit på linas balkong och solat lite och pratat gamla minnen!
Sen så såg vi också på sanningens ögonblick nu ikväll! Riktigt kul var det faktiskt! Rekommenderas!

Näe, nu ska jag nog ta och hoppa ner i sängen snart så jag kommer upp imorgon!

Natti!

image148

Sol!


 

Har vart kanon väder nu i flera dagar! Nu känns det verkligen som att sommarenn är på väg ändå! Så tumme upp för det! Är fortfarande hemma från skolan, har nog inte vart så här förkyld i hela mitt liv. Men det här ska bli sista dagen, för jag har bestämt att jag ska gå på måndag oavsett hur jag mår, halka ju efter så mycket annars!

Så i helgen blir det lugnt för min del, andra helgen i rad som jag är hemma nu, men det är ganska skönt och så orka jag verkligen inte göra något heller, sen finns det väl inga pengar till att göra något med! Nu måste jag ta och ringa några telefonsamtal och sen måste jag ut med Melker! Men det blir nog inte lika lång promenad som malin brukar ta med han på! Det får vänta tills på måndag det.

På återseende!

image147

Hallonpaj..


Tog jag och gjorde igår och satt och mös med malin, lina och mammi! Mumma!
Åkte upp på skolan och hade redovisning, sen åkte jag hem och sov, helt slut i kroppen är jag.
Vill bli frisk nu! Så fruktansvärt less på det här.

Ska snart på skolan och ordna PA:t! Vilket jag också är riktigt less på nu! Mycket gnäll! :P
Igår tog jag och räknade hur många skoldagar det var kvar innan studenten också, 39 dagar! Det ni! Det är ju inte långt alls! :D

Nu ska jag göra mej iordning!

image146

Bajs.

Är dyngförkyld nu igen och har en rikitgt ondhosta! Så blev hemma igår med mammi och tog det lugnt och såg på film hela kvällen medans tjejerna var ut! Var rikitgt skönt ändå!
 Såg världens knäppaste filmer måste jag säga. Men det var mysigt.
 Har muntligt prov i engelska till veckan också, gruvar mej redan! Sen måste jag ta och göra ekonomiprovet också, så ikväll ska jag försöka plugga lite! Får se om jag lyckas, brukar ju vara ganska duktigt på att hoppa sånna saker! Men nu är det inte så långt kvar så det är bara att bita ihop!

Men nu ska jag hoppa in i duschen! Kanske åtekommer ikväll!

Tjollahopp!

Coheed and Cambria

I onsdags när jag vaknade var det ett rikitgt skitväder ute så klart! Och jag hatar att åka buss, speciellt på vintern, och då hade det så klart snöat drygt 1 decimeter.
Fick skjuts med Fia in till busstation där vi mötte upp David. Sen vandrade vi mot bussen. Och dumma som vi tydligen var, så bar vi ju vår öl i en systempåse, så innan vi kliver på bussen så säger chauffören att det har kommit en ny regel och att vi tyvärr inte får ta med oss ölen in på bussen! Så det sket ju sej.. Men vi hade väl ganska trevligt på bussen ändå måste jag säga.. Tills vi kom Tönnebro, och vi krockar med en bil! Och jag fick såklart panik, och satt på spänn resten av resan.

När vi kom fram gick vi och satte oss och knäppte en öl och väntade på sannadee! Sen blev det Burger King, där vi också fick lite underhållning av världens psykokärring! Hon var helt galen. Hon stog och tokbankade på tangentborden, drog sönder datamusarna och kastade dom på golvet och sparkade på dom! Haha så jävla stört!

Sen tåg vi tunnelbanan till Kellys och satt där och drack billigt, 19 kronor för öl,cider och shot! Riktigt bra ställe faktiskt. Men sen bar det av till det efterlängtade Debaser för att se Coheed!
Rikitgt bra konsert var det, jag hade grymt kul och det var verkligen värt pengarna! Det var grymt!
Lite tråkigt att dom avslutar med ett trumsolo på 20 minuter bara, istället för att spela Wake up eller The light & the glass! MEN jag är såå nöjd ändå! :D

När jag fått bilderna av Sanna så läggs dom självfallet in här!

På återseende! 

 
 

Onsdag.

 Nu ikväll har jag och lina varit rikitgt hurtiga, vi tog och gick till emma på sveavägen och sen hem igen! Riktigt skönt, och roligt framförallt! hah.. Nu ska jag se till och gå minst 4 ggr i veckan så det iaf blir lite ordning på det här! Kan ju inte bara sitta hemma inte! Men nu ska jag gå ut på ballan med mammi, sen blir det duschen och sedan sängen, så man är pigg imorgon! Ha en bra onsdag, för det ska iaf jag! :D

Natti!

Wiieee!

Imorgon smäller det! 
Roooligt!
 

 image145

Filmmys..

..med Lina igår, vi for till hemköp och tänkte att vi skulle fetta oss rikitgt mycket. Så då köpte vi 2 chipspåsar, en dipp,lösgodis för 83 kronor och en coca cola! Hah., Då säger killen i kassan att om vi hyr en film så blir godiset mycket billigare, så då slog vi till på det! Det blev Blades of glory, ganska rolig film faktiskt! Innan den såg vi Flightplan. 

Tog en promenix i regnet förut också, riktigt blött och kallt!
Nu väntar jag på att Malin ska komma förbi, kanske blir en film eller något.

Haddibra!

  
  

Skönt.

Äntiligen börjar det iaf bli lite ordning här hemma! Fruktansvärt less på det gär nu. Tog och la på ansiktsmask och hoppade ner i badet, var välbehövligt och väldigt skönt. Har varit en väldigt lugn helg, i fredgas blev det en ovanligt nykter utgång, iaf för vissa! ;) Och igår så tog vi det bara lugnt,blev en sväng till Matfors med Lina och Malin.

Har fått för mej att det är återläsningsdagar imorgon och på tisdag, men är inte hundra.. Så måste ta och söka upp någon som vet. Isf ska jag ta tag i skolarbete, och så SKA jag ta en promenad!

Och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag,lina,sanna och david drar ner till Stockholm och kikar på Coheed & Cambria! Så jävla kul ska det bli! Är asladdad nu!

Börjar också fundera på om jag ska ta och samla ihop pengar och dra iväg på Hultsfred ändå! Är så jävla sugen på det! Nu ska jag ringa lina!

På återseende!

image140
onsdag den 9 april 2008  Debaser Medis, Stockholm

andraapriltvåtusenåtta

Sitter hemma hos fröken bergman nu, gick hit och tog en morgonkaffe. Är återigen sjuk, var hemma igår från skolan med, och blir troligen hemma imorgon med eftersom vi bara har idrott så det känns lite onödigt!
 Nu har vi iaf flyttat klart allt, men det  allt är en enda stor röra hemma nu! Inget internet har jag heller än så det blir inte så mycket bloggande på ett tag. Nu är iaf biljetterna bokad tills nästa onsdag, inte långt kvar nu, men det ska bli ruggigt kul! :D Nu ska jag gå hem och gå ut med Melker sen ska jag nog ta och plugga lite och kanske städa?

På återseende!

RSS 2.0