Det är svårt att plugga när man har en kat...

mms_img43346 (MMS)

Det är svårt att plugga när man har en katt som envisas om att ligga i knät på en och när vänner går på tv. gaah, vart tog motivationen vägen då!?


Elvis i glada Hudik.


Sitter och kikar på elvis i glada hudik, haha dom är ju bara för underbara! Jag ska ju ha praktik nästa vecka i Sundvall på ett dagcenter för dementa och jag ångrar att jag inte valde att va på ett dagcenter för utvecklingsstörda istället när jag såg första avsnittet av elvis i glada hudik.

På lördagmorgon åker jag och Shivisen till sundsvall. Så idag när jag och mallan var ut till Tornby så köpte jag en transportväska till shiva.  Hon gillar den nu så får hoppas att den kommer vara lika populär på tåget.. Jag har ju inte lästa någon av twilightböckerna än så köpte Om jag kunde drömma så jag har något att läsa på tåget. Men tänkte redan smygstarta ikväll när jag lägger mig.

Nu ska jag ta och kika klart på elvis, sen blir det lite plugg innan idol börjar igen.Shivisens transportväska

Helg.


Jaha, då var det fredag igen! Skönt! Har inte fått många knop gjorda idag inte, men har varit ganska aktiv i veckan med pluggandet så man kan säga att jag förtjänade en slappdag. Ikväll blir det bara soffhäng och mys med mallanbrallan och en massa gotta såklart! Imorgonkväll ska Oh My och Zackarias spela på skylten så då tänkte vi givetvis gå dit och kika sen lutar det nog åt utgång efter det. Och söndag= vilodag. Perfekt helg.

Nu ska jag besöka tvättis och kolla efter en tvättid och sen möta upp mallan på priso.

Adjö!

Jag har numera en katt vid namn shiva som ...

mms_img33708 (MMS)

Jag har numera en katt vid namn shiva som tycker att det är jätteintressant att kolla på teve. lilla sötisen min! Återkommer kanske imorgon, nu ska jag göra klart uppgiften jag håller på med sen ska jag knoppa. Nattinatti


Onsdag.


I måndags anlände jag till Linkan igen efter ett par veckor i Sundsvall. Bev kvar där lite längre än vad som var tänkt, hade iaf det riktigt trevligt och hann med att träffa alla. Idag har jag försökt komma igång med några skoluppgifter, men det gick inge vidare måste jag säga.. Har varit sjukt seg och trött idag, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller någe. Får göra ett nytt försök imorgon och imorgon ska jag dessutom på skolan och lära mig ta bl a venprov, det ska bli kul!

Igår var jag och Mallan ut till Vikingstad och hälsade på och kikade på lilla Shiva som snart ska bli min! Lilla sötisen min! Så till veckan blir jag typ mamma, mamma Angelica! Låter riktigt bra tycker ja!

Har klagat ett bra tag nu på att det bara går skit på tv, men nu börjar allt bra komma igång igen. Jag gillar onsdagarna, först idol sen skånefruar och sist men inte minst kungarna av tylösand! Bra underhållning!

Nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen.

Nattinatti!

RSS 2.0