Herrå!

Tänkte ta ett sista farväl innan vi far ner mot arlanda. Nu får ni ha det så bra här hemma i kalla sverige, jag ska iaf ha det jävligt bra nere i det varma turkiet! Mohah! ;) Återkommer kanske på söndag med lite saftiga bilder!

Adjö gott folk!



GratisKläder.se


GratisKläder.se grundades sensommaren 2008, och idéen med sidan är att man ska kunna tjäna ihop poäng, helt gratis, och därefter växla in poängen mot presentkort på H&M. För att kunna göra allt detta krävs det att du är medlem vilket är gratis, och det blir du genom att trycka på länken nedanför.

Gratiskläder.se
                               
 

Turkiet.


Har vart grymt mycket krångel med resan men nu är allt klart! Har bokat resan och tåg hem nu idag. Så på fredagnatt rullar vi (jag,malin,lina och sanna) neröver mot Arlanda och tar sedan flyget ner till Turkiet klockan 10:40! Om jag inte missminner mej! :P Ska bli så grymt skönt att ligga i solen och glassa och dricka öl! Och med dom tre bästa dessutom! :) Kul!

Så imorgon blir det tvättstugan och sen blir det en sväng ut till Birstacity med Lina och Malin för att inhandla sollotion och allt vad det är. Kanske det blir nått linne också..  Är sugen på att köpa en ny bikini också, men det kanske inte finns så många längre?

Nu ska jag gå och knarka lite hostmedicin, bricanyl och nässpray så jag blir bra innan vi åker! Sen blir det sängen.

Natti!

    
Titta och njut på dom fräääna som åker på lördag! ;)

Förkyld.


Klart att man har blivit dyngförkyld nu när man ska åka till turkiet på på lördag om allt nu går som det ska! Så typiskt. Men ska inte jobba något nu innan vi åker heller så kanske hinner bli piggare om man har tur. Resan har ännu inte gått ner något. Men jag drar iväg ändå. Jag vill sola och bada och dricka paraplydrinkar. Och vill att alla som planerat att följa med från första början också ska följa med. Vi skulle ju ha såå kul! Vi får ta och prata ihop oss lite ikväll, inte så långt kvar.

Igår kom Liam och Adam hit, medans pappaPelle var på hockey. Gick ut en sväng mot kvällskvisten och lekte lite i lekparken och stojja på. Tänk vad allt var lätt när man var sådär liten. Inga bekymmer, allt gick liksom som på räls. Man behövde inte fundera på jobb och allt det där ni vet.

Näe nu ska man väl ta och fundera på någon middag. Jag är just nu jättesugen på lapskojs! Mums!

På återseende! Hejhej.



Fredag.


Har vart en sväng på ego med malla och tränat och solat. Riktigt skönt nu såhär i efterhand. Är sugen på att träna imorgonbitti med, men får se hur malin gör. Är ju inte lika kul att träna ensam, men får se somsagt.
Sen gick vi hem till henne och åt en ch-sallad. Mums.  Har också hämtat Åström som kom hem från boden nu ikväll. Ja nu är det återigen helg, tycker tiden går så ruggigt fort.. Men har inget speciellt planerat i helgen, alla jobbar tror jag så det blir väl lugnt. Men på söndag tänkte vi förmodligen gå på bio iaf, det blir Patrik 1,5. Men jag är också väldigt sugen på att se på Mirrors! Men det får väl bli en annan gång.

Näe nu blir det duschen. Sen får jag se vad som händer. Hade bra!

Lite bilder från i tisdags hos momma.

.







Måndag.


Vaknade kvart över åtta imorse och kände mej jättepigg. Gick upp en sväng och kikade i tidningen och gick ut och rökte. Tänkte att jag skulle putsa fönstret i sovrummet men la mej i sängen och kikade på top model istället. Men sen somnade jag såklart om vid halv 10-tiden och sov till halv 2.. Förstår inte hur jag kan vara så trött jämt..

Nu på kvällskvisten har sanna,malin,lina och emelie varit hit och druckit kaffe och ätit rabarberpaj, sen så bokade vi om resan igen. Är bara att hoppas på att det kommer finnas platser kvar, men vet inte om jag så sugen på att åka med detur längre när malin sa att dom på fritidsresor inte rekommenderade att man åker med detur för dom underhåller inte planen så bra.. Men det kan ju också vara för att dom själv ska sälja bättre! Menmen störtar man så störtar man! Då är det menat att man ska det tror ja.

Imorgon ska jag försöka komma upp i tid. Sen så blir det till att hjälpa mormor och morfar med flytten. Sen tänkte jag plocka på mej lite grejer därifrån också, såsom glas och sånt. :)

Men nu blir det sängen!

Hejsvejs!


pizza.


Nu ikväll kom bror och hälsade på och så bjöd han på en pizza som vi delade på framför tv:n och såg på hål i väggen. Blev bara hemma ikväll och har suttit framför tv:n som jag sa i förra inlägget. Riktigt skönt. Sen så har jaf klippt mammsen också. Funderar på att slå på en film nu snart och lägga mej i sängen. Har vart ruskigt trött hela dagen. Men nu börjar jag såklart att bli pigg igen.

Funderar strongt på att ta och köpa en laptop nästa löning, och bli ännu latare! Kunna ligga i sängen och soffan och surfa, hur skönt skulle inte det vara då!? Mjo..

Näe nu blir det sängen så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon!

Natti!

Helgen då.


Blev en ganska lugn helg. Fredagskvällen spenderade lina och jag hemma hos emma, med pizza och blåbärspaj. Mys var det. For hem till lina och sov där så hon vaknade i tid så hon kunde skjutsa mej till jobbet på lördagmorgon. Jobbade, jobbade och jobbade. For en sväng till mormor och morfar  när jag hade rast, blev bjuden på kycklinggryta och potäter. Gott! Sen åkte vi förbi deras nya lägenhet för att kika på nyköket. Riktigt fint var det. Sen blev det åter jobb,jobb och jobb till klockan 21. Åkte hem ett tag och slappade och sen for jag och maria och hämtade  Lina uppe på Norra.
Lina plockade med sej några arbetskamrater hem och där satt vi och drack vin och öl och hade trevligt. Sanna kom också förbi en liten snabbis.

Passade på att ta en riktig sovmorgon. Så klev upp vid tretiden. SKÖNT!
Ska ta och städa lite nu snart, sen blir det en dusch och resten av kvällen spenderas förmodligen i soffan. Tänkte ta och kika på Hål i väggen på 6:an.

Nu är madde i turkiet, efter mycket om och men. Avis jag är! Men nu är det bara 2 veckor tills man ligger där själv! :) Huwa vad jag längtar!

Näe nu ska jag ta och göra något åt röran här hemma!

Hejsvejs!


Fredag.

Sitter hemma hos Lina nu, och passade på att låna hennes dator medans hon står i duschen och skrubbar sej.
Har bara vart lugnt idag och så kommer det nog att fortsätta. Malin och Sanna är på middag hos emelie så jag och lina joinar väl varandra ikväll vi då! :)  Ska ta en sväng till emma sen när lina är klar och svulla i oss lite blåbärspaj tänkte vi! Kanske blir en liten sväng sen med bilen. Vi får se! Jobb imorgon 7-21. Blä!  Jag vill inte! Sen blir det nog till att fara hem och ta det lugnt, och kanske dricka vin? Näe nu är lina klar, så ska vara lite social.

På återseende!



                                                                                                                                       Ta mej härifrån...
   

I sängen.

Ligger hemma i Mallas säng nu, har precis spelat sims. Har sovit som en kratta inatt. Haft sjukt ont i magen, så ringde jobbet imorse och sjukanmälde mej. Och då när jag ringer så säger sköterskan att det inte står på schemat att jag ska jobba. jaja... då missar jag ju inte en jobbdag iaf, får se det från den ljusa sidan.

Var ute och åkte en sväng igår med sanna. For bara runt och gjorde ingenting. Eller, ja.. det beror ju på hur man ser det. Var ju med om lite äventyr iaf! ;) hah SOPA!

Näe, nu ska jag ta och vila ett tag. Kanske återkommer senare.

Tjillevippen!

Söndag.

Jag är trött,trött,trött! Fundera på att lägga mej på soffan och kika på någon film.

Helgen har iaf varit lugn och skön. I fredags satt vi först hemma hos malin och käkade CH-sallad och sen  tog jag, lina och maria en sväng upp till ånge och drack vin, eller jag och maria då. Först kikade vi in hos Marias kompis som hade fest, sen rullade vi vidare till erik och joinade han och magnus. Sen bar det av hemöver. När Lina ska släppa av mej så står det världens myskokarl utanför porten bredvid min. Han stog bara och tittade på oss med, och såg helt psyko ut. Så lina fick skjutsa mig till baksidan så jag fick gå in källarvägen istället. Han måste vart galen karln!

Igår blev det bara lugnt, klev upp vid 2-tiden, klädde på mej och for och handlade med mammi och mormor. Sen blev det bara lugnt med lina och maria. Vi skulle se på film men blev aldrig av så då for vi till emma istället och kikade på tv sen blev det kväll.

Har inte en aning om vad det blir ikväll. Kanske blir nån film. Jobb imorgon 9-15 på en ny avdelning, vill inte vara där egentligen! menmen..

Hade bra!

Vilken helg!

Bästa helgen på länge har det faktiskt vart. Haft grymt kul! For upp på fredagkväll istället efter sanna slutat jobbat. Kom upp och for till sandra och satt där och drack. Sedan fick sanna och dom för sej att dom skulle åka och bada i Ringdalsdammen, så då blev det en sväng dit. Sen blev det kväll för min del.

Lördagen blev det bilåkning i bra många timmar. Skulle kika lite på fotboll men blev inte av.  Åkte hem till sanna för att vila en stund, men gick inte så bra, fick besök av en jobbig magnus. :P Efter mycket om och men fick vi iväg honom och åt middag. Sen sov vi ett tag. Vaknade tjugo i åtta, gjorde oss iordning,stressade och for till magnus. Sen vi 11-tiden bar det av till Mittis! Och såg på För full hals och Den stora sömnen. Ruggigt bra! :D Har nyss kikat på filmerna och bilderna, fick gåshud ska jag säga er! Så bra var det!

Efter Mittis gick vi till Magnus på efterfest, sen gick jag,sanna,kempe och blomman hemöver, till sanna, runt 5-tiden och åt mat och vissa hoppade på studsmattan, och vissa hoppade utanför studsmattan. hah! Gjorde kväll vi halv 7.

Sov ut igår.. Åt frukost ute på sannas altan i värmen. Senare mot kvällen blev det kebabtallrik på Söderins, blev lite glass och ödslade bort lite tid på att räkna "folk".

Näe nu ska jag ta och plocka undan lite, på återseende!


Lite bilder sen helgen.





                                                                                                                        
                                                                                                                            -Näsa i ögat, svårt att se!

RSS 2.0