Nackskott!

Höll på att få nå fel imorse när jag kom på skolan. Hade sista lektionstiden för vårt grupparbete. Vår grupp har iaf haft den sämsta kommunikationen nånsin med varandra under det här arbetet. Och nu till veckan har vi påsklov och veckan efter det är redovisningen. Så vi bestämde att vi skulle träffas idag och gå igenom vad vi hade gjort osv. Men då visar det sig bara att jag och en annan i gruppen var på skolan imorse. Sjukt jävla less blir jag! Hade jag vetat det hade jag inte ens klive ur sängen imorse. Jag fick verkligen slita mig upp ur sängen bara för det där.. Det här har förstört hela min dag iaf! Nackskott!! Hoppas dom får ett fett jävla IG i kursen! Jag blir fan arg asså!

Och inte nog med det så börjar jag bli förskyld igen.. gaaahhh...


Lina och Sarah klara!


Den 23 april klockan 20:53 anländer Lina och Sarah till Linkan! Kommer bli en helt sinnes och galen helg! Shit vad jag längtar!!! :D:D


Gullisarna mina! :D

Ja det var den helgen det. Nu har mamma, k...

Ja det var den helgen det. Nu har mamma, kicki och örjan åkt hem till sundsvall igen. Har iaf haft en toppenhelg med en massa shopping, ikeabesök, goda middagar och öl. Och så har mamma skämt bort mej med en massa saker! Bl a ett bord och ett par stolar som nu står på min lilla uteplats. Blev kanonbra! Hon är ju bara bäst min mamma! <3 Näe nu blir det sängen, skola 8:15 imorgon. Natti natti


På påskmarknad i gamla linköping. Malla k...

sp_a0272 (MMS)

På påskmarknad i gamla linköping. Malla köper lite påskris till ballisen. :)


Vägra Våffeldagen! Tacka vet jag mammas s...

sp_a0270 (MMS)

Vägra Våffeldagen! Tacka vet jag mammas stuvade makaroner och korv!


Helg?


Jag funderar på att ta helg nu och hoppa skolan imorgon. Känns bajs att kliva upp klockan 7 när ingen annan ska göra det, sen är ju mamma och dom i stan också. Så det tycker jag är en bra bortförklaring! Skulle också sitta fint med en öl ikväll nu när dom kommit. Och då brukar jag inte vara vidare duktig på att kliva upp dagen efter! Men får se hur det blir..

Här har ni en helglåt iaf!


Kvällens middag på fräcka frökens med Mall...

sp_a0269 (MMS)

Kvällens middag på fräcka frökens med Malla. Så nej, jag är inte på Sibylla med tanke på plastgaffeln :)


Det är torsdag idag..


Och snart är det helg igen! Skönt. Imorgon när mami kommer så har jag beställt stuvade makaroner och korv utav henne! Har inte ätit det på evigheter nu och det är ju en av favvorätterna så man kan ju inte mer än längta. Idag tänkte jag och mallisen käka något tillsammans, jag tänkte göra av med min sista hunka på kontot på något riktigt gott. Just nu är jag sugen på att käka pasta på forno italia.. Men jag vet inte, jag hinner nog ändra mig x antal gånger. Innan tänkte vi iaf vara duktig och ta en promenad.

Igår när jag pratade med fröken B i telefon så började vi kika på en massa bilder från 2007 på efterfesten.com. Hahah,asså vissa bilder! Vi hittade även några gammbilder på "the gang" som jag tänkte slänga upp här! Stört vad små vi ser ut att vara..





PLUTTISARNA!


Tröttis!

Jag är så sjukt trött! Vaknade nyss upp från en liten powernap. Underbart skönt!
Sitter och glor på Greys nu och funderar på om jag ska gå och träna efter det, men nu efter jag sovit en stund är jag så sjukt trött, det är det som det sitter i för tillfället.. Sen har jag ingen som pushar på mig idag heller, för mallisen ska ut och käka med familjen K. Lyllosen!

Imorgon är jag ledig! Eller ledig och ledig, jag har eget arbete.. Men jag slipper iaf att gå till skolan! LOVELY! Sen måste jag ta tag i städningen här hemma imorgon med eftersom mami, kicki och örjan kommer på torsdag.

Näe nu ska byta om till tränigskläderna så kankse jag blir lite motiverad iaf!

På återseende!

Besök.

Asså döda mig! Allt skit verkar dra sig till mig, det är sant!
Bara någon dag efter jag flyttade in i lägenheten höll jag på att dö..
När jag klev in igenom ytterdörren såå ser jag en stor jävla jätteäcklig spindeljävel på golvet.
Jag hatar spindlar mer än allt annat. Och den här spindeln var inte liten. Det är den största spindeln jag har sett i Sverige, förutom dom som finns på zoo då. När jag bodde hemma hos mamma så har hon jämt varit den som fått räddat mig och dödat spindlarna. För jag hatar spindlar! Men den gången så var ju inte mamma här så jag fick döda den själv med mamma som moraliskt stöd i telefonen. Sen dess har jag vägrat att ha något fönster öppet när jag är ensam hemma ifall det skulle komma in nått sånt äckel.

Jag har inte sett någon sån spindel sen dess. Men nu när jag var ute och surrade med lina i telefonen så ser jag ett sånt vider på väggen ovanför askkoppen. Och jag håller på att börja grina! USCHA! Nu kommer jag knappt våga gå ut härifrån ifall att den skulle sitta så nära dörren att den skulle kunna springa in hit. Och så gruvar jag mej får dom som lämnar tidningen inatt. För dom stoppar ju inte in hela tidningen utan låter den sitta kvar och då kan den också krypa in...

Och inte nog med det så har jag en musjävel som springer här utanför mig. Den verkar bo under huset och kryper in i hålet som är framför mitt fönster! Och vid hålet vid det andra fönstret där håller spindeln till!

Jag döööööör! :(

Jag får liksom ingen ordning.

Snart har ännu en vecka gått. Helt sinnes vad veckorna går fort! Nästa torsdag kommer mami, Kicki och Örjan ner och hälsar på! Ska bli kul. Så då blir jag inneboende hos malla och nicke över helgen så dom får ta min lägenhet. Då får jag även ner min tv som jag fick i julklapp! Äntligen..

Jag har också vart duktig och sökt en massa extra- och sommarjobb. Och jag hoppas verkligen att jag får nattjobbet! Skulle vara soft! Får se om dom hör av sig snart.. Börjar ju bli lite ont om tid att söka sommarjobb snart. Men som det verkar och känns just nu så vill jag vara kvar här i linkan över sommaren, så har skippat att söka jobb i sundsvall.

Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan gå till malla och hinka kaffe och glo på greys. Sen blir det ett gympapass. Och den här gången tänkte jag faktiskt se till att stretcha! Kunde knappt gå dagen efter för jag hade så sjukt jävla ont i vaderna.

Nu ska jag ta en sväng till priso och handla något ätbart!

Slänger också upp en låt med Lasse som har spelats x antal gånger idag.

Hejdå!





Dålig på det här.


Jag är en usel bloggare, jag vet. Men har absolut inte haft någon lust alls att blogga den senaste tiden. Det får helt enkelt bli när det blir. Är iaf tillbaks till linkan igen! Hade det jättebra i Sundsvall, träffade alla jag ville träffa. Så jag blev nöjd! Snart kommer förmodligen några av brudarna ner hit och hälsar på oss! Känns grymt! En riktig tjejhelg! Jag är såå taggad! :D

Har legat på latsidan hela veckan. Har inte tränat en enda dag för jag varit så förkyld! Har också varit hemma från skolan, men har ändå inte fått någon uppgift gjort! Jag är sämst! Men nu är jag iaf på bättringsvägen så imorgon tänkte jag försöka mig på ett spinningpass iaf. Usch vad jag inte kommer att orka hänga med!

I fredags hade Cilla "Going away party", sjukt trevlig kväll var det med en massa snittar och härligt folk. Igår hade vi myskväll hemma hos malla och nicke. Käkade tacos och glodde film! En softarlördag skulle jag vilja kalla det!
Tog en liten sovmorgon imorse, klev upp vid 13-tiden sen gick jag till malin och umgicks med folket. Vi tog också en promenad i det sköna vädret! Underbart med sol. Snart är det vår! Sen har det bara vart soffhäng på engelbrektsplan, med pizza! Perfekt avslut på helgen!

Näe nu ska jag ta och ladda kaffebryggen till imorgonbitti sen blir det sängen!


Nattinatti!



Avslutar med en bra låtjävel!


RSS 2.0