28/11-07


Idag fyller min kära mormor 65 år! Garttis mormor! Uscha vad jag börjar sakna dom nu, känns ju lite jobbigt att veta att dom bara ligger på playan och har det bra där nere medans man själv håller på att frysa ihjäl! =/
 Saknar min mössa nu också när det är så kallt! Måste ta och hämta den imorgon!
Blir ingen sovmorgen imorgon för min del, måste upp och ordna bilderna till fotokursen så det inte blir något IG! Bara 14 skoldagar kvar nu till jullovet om jag inte minns helt galet! SKÖNT!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa min nya Vecko Revy!

Natti!

Skönt!

Ja, nu har jag färgat håret på mammsen och är själv helt nyfärgad! :) Och nu sitter jag själv med en fuktighetsgivande ansiktsmask rätt i facet! haha.. är så jävla fult så att det bara är lina som fått sett det! :P Är ju så torr i fejjan så det är hemskt!  Men som sagt ska man vara fin får man lida pin! Jag blir ju såååå fräsch efter det här ! ;P

 image77

 Tjillevippen!

Sjukt glad!


Har surrat mycket om VM i Östersund idag, fick höra att vi ändå ska vara uppdelad i grupper och vara där uppe  olika dagar, så jag tänkte ja men jag kan ju alltid höra med Micke om den 12 februari. Och nu är jag så jävla glad! Micke sa att jag absolut ska åka ner till Stockholm och gå på konsert, och att han ska ordna så att jag inte behöver vara där uppe det datumet! Snacka om att det förgyllde min dag! Huwa vad glad jag är nu! :D

Idag tycker jag också att jag hunnit med grymt mycket saker och varit jätte aktiv i skolan! :P Har varit och handlat mat med mammsen, lagat mat, varit ute på promenad.. Och nu ska jag färga håret på mamma sen ska mitt eget hår färgas och så ska jag försöka göra en svenska uppgift om jag orkar!
 
 Tror att jag börjat ångra mig om det där med fotbollen nu när jag fått höra vilka det är! Vet inte vad ja ska säga nu?!Tror att jag hellre börjar träna på gym med Sannadee isf som vi pratat om ruskigt länge nu.

Fy fan vad jag är GLAD! 

Haddibra!

Jag är trött,trött,trött!

Hmm.. ja, kan ju inte påstå att det varit en vidare rolig helg faktisk! Har bara vart en massa skit!
Det enda som vart hyffsat var ju i lördags när man var på Takida på Stadshuset med Lina och David. Efter det vart allt pölsa igen! Har nog aldrig haft en sån tråkig helg på väldigt väldigt länge! ja, men nog med det nu! 

Blev en sen kväll igår, somnade inte förens 4 inatt! Klev upp klockan 7 imorse för att skjutsa upp mamma på sjukhuset. Hon ska ju operera dig idag! =/ Hoppas allt blir bra efter det här nu då! Börja ju nästan bli lite orlig..
Ska försöka göra någon nytta här hemma medans hon är borta! 

Uscha vilken huvudvärk jag har nu och inga värktabletter finns det här hemma! 

Återkommer senare!

 

Kladdkaka!

Igår vart det kladdkaka med Lina och Sanna.. GOTT och TREVLIGT!
 
Har varit en lugn dag idag, har spenderat den mesta tiden med Lina. Suttit hemma hos henne och lyssnat på SAFTIG musik! ;) haha.. Har inte en blekaste aning om vad det blir till helgen än.. Känns ju lite jobbigt! Men det visar väl sig. Kanske vi skulle tackat ja på förfrågan om Åre ändå Lina? Hade nog blivit kul!
Nu måste jag skärpa mig och skicka in min Apu-rapport!

Haddibra!

image76

Haha klockrent!


Ååhhh!

Sitter hemma hos lina nu och är tokförbannad! Har iaf möte imorgon om VM så får väl se vad som sägs! Kanske det går att lösa, men det är ju inte så jävla troligt precis.. Visst skulle det vara kul att fara upp dit men hade sett framemot det här nu, skulle ju bli såååååå roligt! :(

Arsle!

Nej!

Jag får panik! Fick veta nu på morgonen att vi troligtvis ska upp och jobba på skidskytte VM i östersund den 8-17 februari! Och då har jag kommit fram till att jag kommer att missa Coheed som är den 12 februari! Ååhhhh vad förbannad jag blir! Hade sett framemot det här nu! Men näe, allt går ju åt helvete! och då menar jag allt!

Bajs! 

Brrrra gjort!


Ja.. Denna helg blev också lyckad! I fredags for jag och lina upp och umgicks med Sanna. Det var väldigt trevligt, var såååå längesen jag såg henne! En lugn kväll, for till davveboy för att kika på film. Blev en tidig kväll vilket var ganska skönt! På lördagmorgon for Sannadee på kryssning med jobbarpolarna och jag och Lina tog en riktigt skön sovmorgon! Klev upp runt halv 2. Då tog vi en sväng till David och umgicks med trevligt folk, och där blev vi kvar i stort sett hela kvällen! :)

Och idag har jag lyckats med något riktigt jävla bra, som nog ingen annan skulle kunna lyckas med! Innan jag och Lina skulle bege oss hem så bestämde vi att vi skulle slänga i oss lite mat. Så vi gick till den kalla bilen som hade varit ute i kylan hela natten utan motorvärmare. Jag sa till Lina att jag varmkör bilen lite så blir det lättare att skrapa bort isen på rutorna! Efter ett tag så ställer vi oss med varsinn skrapa och tokskrapar på rutorna, men isen försvinner inte! Så jag säger till Lina att jag kan ju spruta på lite spolarvätska på så det kanske blir lite lättare. Jag sätter mig i bilen, hör hur något knakar, får panik, skriker på lina och går ut ur bilen med vindrutetorkarspaken I HANDEN!  Hahah.. Det är så jävla sjukt! Jag råkar jämt ut för sånna här saker när jag lånat något! haha.. Så komiskt! Jag lyckas fan med allt! ;)

Åter till skolan nu efter 5 veckor apu! Ska väl bli ganska skönt, har ju sovmorgon varje torsdag nu igen!

Nä, nu ska jag kvälla!

Natti!

image75

Mys


Nu har jag, mamma och lillebror suttit och haft mysfika framför teven. Sen så eldade vi i vår kamin för första gången med! MYSIGT! Åter till Apu:n imorgon, sista veckan nu. Skönt! Sen måste jag ta och göra mina svenska uppgifter någon dag, men nu ska jag sova!

Natti!


image68

Kalas..


Ja då ska jag återigen på kalas ikväll! Kusin fyller ju år. Grattis Danne! Har redan ätit tårta idag hemma hos familjen Bergman. Det blev min frukost! =/  Uscha.. Men det var ju gott! ;)  
 
 Blev utgång igår med flickorna! Ren impulsgrejj. Men det var trevligt faktiskt! Satt först hemma hos fröken å och spelade guitar hero sen blev det BK:s (coppers) och en sväng på Liquid. Sen åter hem till åström! Vandrade hem till Lina runt 5-tiden! Haha Lina kunde även inte förstå skillnaden på "skit på dej" och "jag skiter på dej" igår! Klantarsle! ;P Hahah... Men man fick ju sig ett gott skratt idag när man läste på linas skickade medelanden så! :P

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det kalas! :)

Tjillevippen!

Meen!


Sitter hemma hos Lina nu och är såååå trött! Blev en väldigt sen kväll igår! Somnade starx efter 7! Sen så skrek mamma på mig imorse klockan 11 att jag skulle komma upp och äta frukost med henne! Så det blev ju inte så många timmars sömn! Igår blev det bara en lugn kväll, var med Lina och Malin och kikade på Idol! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DET SVENSKA FOLKET!? IDIOTER! Jag fattar inte det.. Helt sjukt att Christoffer åkte ut! Jag var bombsäker på att Mattias eller Andreas skulle åka igår! Det var liksom en självklarhet, iallafall för oss.. Sjukt!

Har inte en aning om vad det blir ikväll, förmodligen blir det ganska lugnt. Men jag vill ju göra något roligt! Men jag har inte riktigt ekonomi för det, så det är väl bara att glömma de! Kanske det blir en sväng till fröken Å senare så man kan spela lite guitar hero och umgås! Skulle vara trevligt!

Nä nu ska jag gå å kika på Lina när hon är duktig och städar hela lägenheten!

Bajs!

Fetvecka=ångetsvecka!


Uscha.. Jag har alltid sett fram emot den här veckan med alla kalas när jag har varit liten, eller innan jag slutade med fotbollen kanske jag ska säga, men nu får jag bara ångest när jag tänker på den här veckan! I förrgår fyllde min käre lillebror 12 år så då vart det tacos, en massa kakor och tårta, igår fyllde Kicki år och då blev det varm smörgåstårta och swartzwaldtårta. Sen låg även jag och malin och smygåt lite ostkrokar när vi kollade på film! På söndag är det farsdag och så fyller Danne 22 år, så då blir det en massa slisk också! USCHA! MÅSTE börja träna!

En dag när jag satt och rökte med Lina på ballkongen så började vi surra om sommaren som har varit, om hur bra och roligt vi tjejer har haft! Och vad mycket vi har hunnit göra egentligen! Längtar redan till nästa sommar! Då ska jag ta studenten! Och så vill jag åka iväg med tjejerna till utlandet som vi pratat om, åka på Hultsfred, Yran och göra en massa roligt med mina underbara vänner! :D

Men nu är det ju jul och nyår innan! Är bara 45 dagar kvar till julafton, helt galet juh! 50 dagar tills vi (jag, malin, lina, sanna, emelie, niclas, kim, jocke, danne, pärtan, ricky och ?) åker till Vemdalen och festar loss över nyår! Huuwa vad jag längtar! :)

Verkar som att det kommer blir en lugn vit helg och mys med tjejerna! Vilket nog är ganska bra efter allt festande de senaste helgerna. Näe, nu ska jag gå och ha lektion med barnen, slutar 12 idag! Skönt! Kanske återkommer senare!

Tjillevippen!

Coheed & Cambria den 12/2!


 

Igår var man åter till Apu:n vilket kändes väldigt tärt! Men det är väl bara att kämpa på de sista två veckorna nu! Åkte ner till stan och träffade Lina en sväng efter apu:n, gick till 1891-caféet och kikade hur Sanna hade det på sitt nya jobb! Hon såg ut som att trivas som fisken i vattnet! Glad för hennes skull! :) Åkte hem och käkade gomat med mammsen! Sedan ställde jag mej och bakade kladdkaka tills tjejerna kom på besök! Så vi satt i soffan hela kvällen och tjockade i oss och såg på tv! Mysigt! Även att Sanna ringde Lina och frågade om vi ville åka ner till Stockholm den 12/2 och kolla på Coheed and Cambria! Så fränt! Och vi nappade ju självklart på det direkt! Fyfan vad roligt! :D Glad jag blev! 

Får se om tjejerna kikar förbi en sväng ikväll nu då! Skulle vart roligt!

Haddibra!

image67

Fest och jäkelskap!


Jaa, vart ändå ganska lyckat igår tycker jag! Väldigt mycket och trevligt folk, det var kul! Måste nog göras om snart igen! :) Gick ganska fort att städa nu idag med! Mamma hade ju vart snäll och plocka undan lite nu på morgon, sen hade även grannen kommit och plingat på imorse och berättat att det låg en spya på våningen ovan, hon tänkte att hon skulle säga till så ingen klagade! OTROLIGT snällt av henne! Så min kära mamma gick och torkade upp den, gulligt! Igår när vi tjejer skulle käka så såg jag att det låg ett kort vid brevinkastet och där stog det; Hej! Tack för festvarningen! Ha en trevlig kväll! önskar Anderssons en halv trappa upp. Klockrena grannar måste jag bara säga!
Fick även besök av grannen Eva igår, haha vilken partytant! :D Helt galen! Hon kom in och dansade med oss några gånger under kvällen, och ena gången hon plingade på så hade hon med sej ett kort där det stog: Grattis på "fylle da'n" och TACK för att det blivit lite "liv" i trappuppgången / från Moppe och matte Eva.
Haha.. är inte mina grannar underbara så säg! :D 

Datorn är helt mongo nu så lägger upp bilder senare! 

Haddibra!   

Men mumma!


Ja, har inte gjort så mycket under det här lovet! Har mest vandrat runt på stan med en massa folk och bara gjort ingenting! Igår när jag och Lina skulle gå till bussen så blåste det så grymt mycket, jag hör hur lina samlar ihop spott till en fet lobba, och så spottar hon och SJÄLVKLART så får jag den rätt i facet! haha såå jävla äckligt! Men det var ändå ganska kul, för hur ofta får man en fet lobba i facet!? Det är inte varje dag eller, och speciellt inte av Lina Bergman! :P Haha..

Sov hos Malin inatt, vi skulle skjutsa Lina till en arbetsinervju imorse men blev inte av så då passade vi på att sova ut riktigt! Tog sedan en sväng ut till willys och handlade lite käk tills imorgon när vi ska mysa till det vi quinnor innan folket kommer! :) Får hoppas att det blir lyckat imrogon nu då! 

Nä nu kanske man borde ta och göra någon nytta här hemma! Kanske återkommer senare!

Haddibra!
 

RSS 2.0