Huwa!

Jaa.. Kan ju börja med en resumé av julafton som blev hemma hos mormor och morfar! Fick en hel del grejjer som jag behöver, bl a en digitalkamera! :) Sen så kunde vi ju inte skippa traditionen, som är att åka ner till familjen Östlund/Andersson och fika! Så det var ju en trevlig julafton, förutom att tomten inte kom! Jag vill ha tomte för det hör ju till! Men näe, vi är ju så stora nu får man höra, skitsnack tycker jag! ;P 

Ja igår blev det utgång som jag verkligen hade sett fram emot! Men det blev ju pölsa det såklart! Hade så grymt tråkigt faktiskt! Sen skulle jag vilja gå ut ikväll med men jag har ju inte råd! Det verkar som att jag tom kommer få avboka min klipptid imorgon för jag är så jävla pank och för att jag ska kunna överleva i Vemdalen! TRIST! Vill verkligen klippa mej nu, får se om man kan försöka skrapa ihop lite pengar så det blir av!

Får se vad som händer ikväll, blir väl förmodligen lugnt. Kanske återkommer senare!


Haddibra!


                                                                                                                                 3 dagar kvar...

Fyndat!


Var ju som sagt på stan idag en sväng. Och då fyndade jag min nyårsblåsa! :) Men nu får jag se till att inte äta för mycket julmat, och lägga på mej ännumer! :P Ikväll tog vi tjejer en sväng ut till Birsta för att titta på mer nyårsklänningar. Tycker verkligen att du malin ska slå till på den sista klänningen vi så, grymt fin ju!
 Nu är det bara två dagar kvar till julafton och 7 dagar kvar till vi beger oss till Vemdalen! :)

Nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp imorgon!

Natti!




                                                                                                                                    Du väcker medlidande..

Julshow och städning

Ja, igår var jag så duktig att jag var hemma och lyssnade på ljudbok och städade HELA badrummet, torkade av kaklet och allt! Sen blev det en sväng ut till Birsta med Sanna och Matilda. (Matilda är sannas 7-åriga? lillasyster) Hur skön som helst den tjejen! :D haha..  Citat från Matilda när vi står i kön vid kassan på IKEA: Asså, är dom nybörjare här eller, det går ju så sakta! Haha så söt den tjejen! :D
Idag tog jag en riktig sovmorgon, klev upp halv 2! Sååå skönt! Sen så tänkte jag att jag skulle vara snäll med mami innan jul så man får mer julklappar, så jag ställde mej och oljade in köksbordet och alla stolar! Så mamma vart ju glad när hon kom hem iaf. Och nu ikväll har jag ock Lina vart på den årliga julshowen i bergsåker. Vissa var ju sjukt duktig måste jag säga!

Imorgon ska jag upp tidigt iaf. Ska ta en snabbis med Lina på stan, och sen ska jag hämta mormor och morfar vid tåget kl 11.50! :D

Btw så har jag iaf bokat en tid för klippning nu på torsdag. Tror nog att håret ryker rejält, har ju hittat en frisyr men få se om jag hinner ändra mej! :P Men skulle vara skönt att göra så nu, har ju grymt mycket hår på huvve nu !



image85
Vågar jag tro?!


                                                                                                                        8 dagar kvar...

Dagens..

- Dagens humör: Glad
-Dagens mående: lite förklyd men annars så
- Dagens borde: Plugga!
- Dagens frisyr: platt, luktar häst och allmänt äcklig
- Dagens smink: foundation, eyeliner och mascara
- Dagens klädsel: just nu svarta mjukisar och vit kortärmad
- Dagens planer: Lång dusch, kanske ta en sväng med Sanna, och försöka plugga
- Dagens längtan: att få se Robert på en häst och åka bil med Sanna! ;)
- Dagens fundering: Hur ska jag hinna med att plugga?
- Dagens beroende: Julmust
- Dagens tråkigaste: Essän
- Dagens tidning: Vecko Revyn
- Dagens låt: All over you - Live


Oh funny!

 
Ja, det har vart en otroligt rolig dag idag! Imorse ringde Lina och berättade att hon fick jobbet! :) Har också haft PA-tid idag, så då var jag, Andreas och Robert upp till stallet. Robert hade sin första ridlektion idag faktiskt! haha när filmen är klar kommer folk verkligen få sej ett gott skratt tror ja! Men han var faktiskt duktigare än vad både jag och Andreas trodde.. ;) Ska försöka lägga upp en bild någon dag på Robert i ridkläderna! So sweet! ;) Sen fick jag veta att Sannadee tagit körkort idag! Så glad jag blir älsklingstjejer! :D Ni är grym! Sen har jag ju också en älsklingstjej till som jag inte får glömma, och hon fick fortsätta på IKEA!  Vilka skills alltså! ;)
Imorgon blir jag förmodligen hemma, måste ju skriva klart essän.. Så man kan i princip säga att jag har jullov nu! :D Wiiiee, vad skönt!! Nu ska jag plugga! kanske återkommer..


image84

Suck..

 
Nu har jag äntligen gjort klart filmanalysen som ska vara inne på onsdag. Vart mest bara slarv men tror jag fått med allt, sen känns det ju iaf bättre att jag har lämnat in uppgiften oavsett hur dålig den är! :P Nu har jag bara essän kvar! Så imorgon ska jag vara hemma på morgonen och börja lyssna på boken sen blir det skola och sen åter hem för att fortsätta! Men nu är det bara härda de sista dagarna för sen ska jag ha ett riktigt skönt jullov! :)  Näe nu ska jag sova!

Natti!





                                                                                                                                11 dagar kvar...

3:e advent!

  Shiet snart är det jul, jag börjar faktiskt att längta lite om jag ska vara ärlig! Det är ju såå mysigt! :)
Men det känns som att det är oktober nu egentligen, tycker tiden går fortare och fortare varje år! Har ännu inte handlat några julklappar.. Ska försöka göra det på torsdag eller fredag. Sen har jag bestämt att jag ska ta och koka lite knäck till helgen med. Idag har det varit en lugn dag, jag hade bestämt att jag skulle plugga hela dagen idag så jag blir av med skiten, men näe det sket sej det också! Ställde mej och bakade bullar med mamma isället, sånna där goda med saffran och mandelmassa i. Nu ska jag och mammut fika! Sen kanske det blir till att plugga!

Adjöken!


image83

12 december

Uscha vad dagarna går fort! Kom på idag att mormor och morfar kommer hem nästa fredag, och jag tycker att dom nyss åkte, kan inte fatta att dom varit borta i 2 och en halv månad nu! Ska bli så kul att träffa dom igen! :D  Har vart en lugn dag idag.. For ner till malin och umgicks med henne och lina nu ikväll! Och tänk att kvinnan har klippt sej! Det trodde jag aldrig! Och det blev så jävla snyggt må jag säga! Man blev ju faktiskt lite avis när man såg det! Så nu vill ju jag självklart också klippa mej! Men jag kan ju inte klippa mej likadant, det skulle ju se lite konstigt ut! Men jag vill göra någonting med håret innan nyår! Lite förändring liksom! Men det kostar ju pengar det med, har ju inte köpt några julklappar heller! =/ Ge mej pengar!!
Imorgon är det lucia, vi tjejer tänkte åka upp och kika på bergsåkers lucia, men då kom jag ju på att vi ska titta på lägenheten imorgon, men det kanske löser sej ändå! Får ju se lucian på skolan iaf! Spännande! Alltid lika kul å se vem det är! :P

Jag måste göra klart mina skoluppgifter med innan onsdag, men jag är ju så dum och åker iväg och gör andra saker istället! Skärpning nu agge! 



image82
Jag vill haaaaa!


                                                                                                                                16 dagar kvar.. 


Åhhh!

Det är fan bara gnäll och fjanterier ifrån alla håll och kanter nu känns det som! Vad ska man göra för att saker och ting ska bli bra egentligen och passa alla!? :S Det funkar inte, är det så svårt att förstå? Så less på det här nu, vill flytta härifrån och bara skita i allt, skulle vara så jävla skönt! Plus att jag är så jävla skolless nu!
Allt är bajs! 


image81


Spännande!


Ja.. har ju inte kommit så långt i mitt pluggande.. Har sett lite film och skrivit två rader! Uscha det är sååå tråkigt, jag kan inte koncentrera mig, jag är så grymt skolless nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till! :S Känns som att jag bara skulle kunna skita i allt som ska in innan jullovet, men då blir det ett FETT IG i svenska b, vilket är mindre bra, så jag har bestämt mig för att jag ska klara det som är kvar nu!

Fick ett lägenhetstips från Fia (linas mor) på en lägenhet i Granlo. Så mamma fick nummret till hon som ägde lägenheten och ringde henne nu ikväll, så nu ska vi på visning på torsdag! Ska bli väldigt intressant! :)

Tänkte avsluta det intressanta inlägget med att lägga in en liten film när en innebandystjärna dvs min kusins karl gör ett supersnyggt mål! Är han inte grym så säg!? ;O


Pepparkakor och julmusik!


Idag har Lina och jag ätit pepparkakor och dansat till julmusik! Huwa vad jag längtar till jul nu! :) Precis två veckor kvar till julafton idag och 19 dagar till vemdalen! Wiieee. Näe, nu ska jag försöka ta tag i lite skolarbete... Får se hur mycket jag orkar den här gången, har ju inte lyckats så bra de andra gångerna jag sagt det! 


 image80

Störd lista..

..som jag inte kunde låta bli att lägga upp, för den stämmer ju in sååååå BRA på mej! *-)

Första bokstaven i ditt förnamn:

A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du första bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:
röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

 Jag en korkad porrstjärna som är porrig!
Jag har ju sagt hela tiden att jag är så jävla porrig, att man ska behöva lägga upp en lista för att bevisa det, det är ju sjukt! ;P mohaha..

/ Porragge


image79

11 veckor!


Andra advent idag, inte långt kvar till jul nu inte! :D

Var även lugnt igår! Satt hemma hos fröken Å med tjejerna och robin och oskar tro jag han hette! Spelade lite Vem vill bli miljonär och hade trevligt! Skjutsade sedan in dom till stan med den vackra och underbara 740:n som man måste choka för att kunna köra! haha.. For sedan hem till Lina och käkade godis och surrade med Berra! ;P haha vilken rolig människa, helt sjukt! :P Efter ett tag ringde malin och då var det bara sätta sig i den underbara volvon och bege sig ännu en gång in till stan!  Sen när vi skjutsat hem henne så låser jag självklart in bilnyckeln i bilen, jag och bilar går inte riktigt ihop har jag märkt!  :P Men det löste ju sej det också!

Lina och jag satt även och kollade i almanackan vad vi gjort alla helger, och då kom vi fram till att vi inte haft en vit helg på 11 veckor! Shiet! Så det var väl bara bra att det blev som det blev den här helgen för det blir ju en hel del nu framöver! :P


Haddibra! 

image78

                                                                                                                            
                                                                                                                                   20 dagar kvar nu..

Idolkväll!

Har haft Idolkväll med tjejerna! En riktig fet och mysig kväll! Längesen vi var alla tillsammans nu, så det var riktigt skojj! Sen var det väldigt längesen man såg malins hysteriska anfall som hon alltid brukar få när det tävling, var ju också ganska trevligt! Haha, så jävla ful! :P Nu sitter jag bara här på mitt arsle och har astråkigt! =/ Är jätte pigg och vill hitta på något! Men nää, det är bara jag det! 

 


Herrejisses!

  Idag är en sån där dag när jag blir lite smått stolt över mej själv när jag tänker efter vad jag gjort idag! Det känns som att jag hunnit med så mycket! Skulle igentligen ha sovmorgon imorse, men icke! Jag var duktig och klev upp tjugo i tio och åkte upp på skolan och plugga istället! Deru! Har också redovisat i komvux aula idag, om vårat sundsvallsprojekt, var också en gubbe från kommunen och lyssnade på oss, det var coolt! Har också hunnit med att tvätta all tvätt idag, lagat mat, och städat. Hann till och med åka med Malin en sväng till Lina! 

Var även med Lina en sväng igår! När vi satt på balkongen så kom jag på världens briljantaste idé, nu låter det säkert dummt men igår lät det jävligt bra faktiskt! Tänk om alla var så små att man kunde stoppa ner alla vänner i en liten ryggsäck och ta med sig dom exakt vart man vill, tänk vad allt skulle vara lätt då! Sen hade dom inget att säga till om heller, utan dom gjorde precis som man sa! Skulle ju vara kanon! *-) Fan vad korkat det låter nu när jag läser det, men det är sant! :P

Har även blivit bjuden på 80-tals förfest/18-år förfest på lördag! Skulle ju vara kul, men har ju bestämt att det ska bli en lugn helg! Så så får det bli nu! Blir ju en hel del festande framöver! Så imorgon är vi tjejer bjuden hem till Malin på myskväll! Ska bli sååå kul! :)  

Har kikat lite i almanackan! Shit vid tiden rusar iväg!

- Endast 8 skoldagar kvar nu till jullovet!
- Endast 15? dagar till Sannadee is back in town! :D
- Endast 17 dagar till julafton!
- Endast 22 dagar till en sup(er)vecka i Vemdalen!
-  Endast 24 dagar till ett nytt år!
- Endast 35 dagar till jag blir 19! ;)
- Endast 45 dagar till studentveckan! För det skulle ju vara trevligt!
- Endast 187 dagar till studenten! hmm.. =/
- Endast 188 dagar kvar till Hultsfred! Jag VILL!

Ja sen blir det ju en hel del skojj där imellan också! :)

Imorgon blir det en sväng på IKEA  med mammie, hon ska ju köpa ett nytt vardagsrummsbord!
Och nu ska jag gå ut med melker innan jag ska hoppa ner i sängen och kika på The nightmare before christmas! :)

Tjillevippen!




When You Were Young


Live-Selling the drama



Är salt en krydda?

Nu har jag iaf gjort min första vintervurpa för i år i en vanligtvis vältrafikerad korsning, som tur var det ingen som såg mej, tror ja iaf..måste sett så ruskigt fult ut! Haft en väldigt trevlig helg med Lina och allt annat folk! For upp i fredags, satt hemma hos david och förfesta sen blev det mittis, sen efterfest! Gårdagen var ganska lugn till en början, men sedan blev det kanonbra! Blev även en sväng på mittis även då! Var ju lite mer folk igår måste ja ju säga än vad det var i fredags! Efter det fortsatte festen hemma hos David med massa trevligt folk. Tog oss sedan en sväng till erik för att dricka mer öl och där blev vi ett bra tag! Största delen av kvällen satt vi och diskuterade om salt var en krydda eller inte.. haha det blev så seriöst att dom tog och ringde till eniro av alla ställen, och dom sa att salt var en mineral inte en krydda! tycker jag är lite konstigt faktiskt! Haha hade iaf grymt kul inatt, så kul att sitta och lyssna på dom. :P  Somnade klockan elva imorse och vaknade klockan två,  gick och hämtade våra grejjer och satte oss på tåget hem! Är helt slut som artist nu! Nu ska jag nog lägga mej och glo på tv och dricka julmust! Sen kanske det blir en sväng ner till malin å dom med mamma!

Adjöken!


RSS 2.0