Det va på tiden.


Ja, tar mej i kragen och skriver ett kort inlägg, var ett ju tag sen sist! Men har inte så mycket fritid nu för tiden.. Mina senaste dagar har gått ut på att plugga till tentan som är på fredag. Det är ju såååå mycket som ska in i huvve. Känns ju lite trist när man inte kan umgås med väninnorna. Men det är ju inte så mycket att göra.. Så hoppas att jag har iaf lite energi kvar tills på lördag så jag kan traska med dom ut en sväng på krogen. Känner att jag inte har någon vidare lust för tillfället och sen har jag ju inte tid med något sånt heller eftersom jag har en tenta nästa lördag med! Suck. Men känner jag mej själv rätt så har jag nog ändrat mej på lördag.

Näe nu ska jag fortsätta plugga!



Söndag.


Ja då var den här veckan också slut. Förtsår inte att veckorna går så fort!

Ja vad har hänt sen sist då.. Torsdagen uppe på sjukhuset gick jättebra, så nu kan jag ta blodtrycket också! Trodde det skulle bli alldeles för mycket på en gång och att det skulle vara så mycket att hålla reda på men det gick galant. Efter en lång dag på sjukan svängde jag in hos mormor och morfar och käkade lite middag!

Hade en mindre rolig föreläsning på fredagen, och inte blir det roligare av att man har världens jobbigaste och hetsigaste lärare. Så kan inte påstå att man blev vettigare av den föreläsningen. Kvällen spenderades hos bror med hans vänner och lina och sanna. Sen tog jag och lina en sväng på dallan och o'learys. Det var en riktigt fartfylld fredag, vi sjung till och med karaoke....

Lördagen var riktigt lugn.. Hände inte alls mycket.
Och denna dag har vart lika tråkig som gårdagen.
Så nu vet ni det!

Imorgon är det återigen skola till 15 och sen blir det nog till att sätta sig i bibblan och plugga ett tag. Och på kvällen blir det självfallet hockey! Fast vet inte om man vågar titta...

Näe nu blir det sängen!

Natti!

Vinst!


Har vart och kikat på hockey hos kicki och örjan ikväll med mami. Och nu står det 3-1 i matcher! Så nu måste man nästan se matchen imorgon med. Men vars? Och inte vet jag vilken kanal den går på heller..

Hade en fruktansvärt jobbig och tråkig föreläsning idag, klinisk kemi! Gick igenom väldigt mycket på bara några timmar, och det kändes i huvudet vill jag lova! Börjar redan gruva mej för tentan som är den 27:e. Tycker att dom bara öst över en massa viktiga saker som vi ska kunna tills dess och det är bra många föreläsningar kvar. huh...

Imorgon så ska vi upp på sjukhuset och ta blodtrycket på varandra. Och det ska nog inte vara några problem. Men först blir det en sväng in på skolan för att träffa sandra och plugga till tentan. 

Näe nu ska jag ta och gå ut me hönn!

Natii!

Ge mej nässpray!


Ja, då har man fått sig lite mat i magen igen då, blev lasagne och det var inte helt fel. Sen hade man även tur att få äppelpaj till efterrätt. Så nu är jag proppmätt! Har inte blitt mycket gjort idag heller. Vaknade första gången vid kvart i 7 imorse av att näsan var helt igentäppt och nässprayen var såklart slut. Så gick och la mej igen och lyckades sova till halv 2. Sen har det bara blive en sväng till affären.

Näe nu ska jag masa iväg mej till lina och kika på wipeout och sanningens ögonblick och kanske tigga en kopp te.

Hejsvejs!





Edward.


Ja, min kväll spenderades i soffan. Slocknade direkt efter maten och sov till halv 11. Så där har jag legat och drömt om alla renarna som sprang i granlo, och om när jag gjorde lumpen. :S Hah, och jag dumförklara lina imorse när jag kom och väckte hon och när berättade om alla clowner som jagat henne i sömnen. För mina psykiska upplevelser var ju så mycket rimmligare.

Näe nu ska jag hoppa ner i sängen och se på Edward scissorhands.

Gonatt folk!





Måttligt less.


Sitter och kikar på youtube nu. Tänkte att jag måste kika om dom lagt upp något från volbeatkonserten som var igår på fryshuset, dumt nog! Och FYFAN vad arg jag blir på mej själv, vilken propp man var som inte åkte ner. Det här lär man ju ångra ett bra tag! BAJS!


Här kan ni få ett smakprov!




Men huvve då.


Usch och fy. Är sååå täpp i näsan, hostig och så känns det som att jag sprungit in i vägg med huvve först! Jåbigt. Fick vara någorlunda frisk i en vecka, men nu har allt som sagt vänt igen. Har inte turen på min sida när det gäller något för tillfället! Sen kanske man inte var så himla vettig förra veckan heller när det gäller alla roligheter, men som man bäddar bla bla bla...

Igår sa jag att det skulle bli så fruktansvärt skönt med en lugn helg och bara slappa. Men nu säger jag emot mej själv när det gäller de. Jag vill hitta på något riktigt kul i helgen. Men vad? Och för vilka pengar då? :O Man skulle vart ekonomiskt oberoende. Då hade jag nog suttit på ett tåg ner till linköping nu. Hörde du det malla!?

Näe, får se vart kvällen tar mej! Och ska ni festa så kan ni festa åt mej med! Ha en bra kväll.

Bajsbajs!



Kanonkul!


Har iaf haft en riktigt bra helg. I fredags stog danne för förfesten innan Danko. Å jag må då säga att det var bra, mycket bra! Sedan traskade jag,lina, danne och, jonatan? vidare till o'learys och hade trevligt. Blev en sen och riktigt lyckad kväll!

Lördagkvällen spenderades uppe i ånge. Först hemma hos sandra sen blev det mittis! Den kvällen var inte fy skam den heller! Det blev dock en fruktansvärd söndag och inte många knop gjorda. Men man få väl skylla sej själv!

Hade iaf examinationsseminarium idag. Trodde det skulle gå åt pipan, men ack så fel jag hade! Det gick ju kanonbra! Så nu är det bara börja plugga till det som är på fredag! Fast ikväll blir det nog en slapparkväll och kanske någon film!

Näe nu måsta jag gå och slå på päran!

Kanske återkommer senare!

Tjing!

RSS 2.0