Mors dag.


Jag önskade jag kunde vara hemma och fira min älskade mami idag. Det är ju liksom hennes dag idag. Men har iaf ringt och sagt grattis! Hade jag inte vart luspank så hade jag skickat en fet bukett till henne. Men hon vet att jag älskar henne sååå mycket ändå så det gör nog inget!

Idag har jag iaf lyckats skicka in 2 inlämningsupggifter, så nu är det bara 2 och en halv kvar. Så får fixa dom imorgon efter skolan. Nu tänker jag fly fältet och bege mig till mallan och nicke och dricka kaffe och förhöra mallan som har tenta imorgon!

På återseende! Och grattis ännu en gång Mamma!

Soffpotatis


Så, då var en 5 veckorspraktik avklarad. Känns skönt. Tänkte också bara klargöra att det inte är så att jag inte har trivts på praktikplatsen, som det kanske har låtit i vissa inlägg. Hamnade på ett bra ställe med bra personal så jag är nöjd! Men det är väl det att jag slitit gratis för något som jag kan som har känts lite jobbigt. Men nu är det över iaf och jag hoppas att dem hör av sig ifall de behöver extrafolk! Jag behöver extrajobb!!

Har varit sjukt seg sen jag kom hem idag, ska jag vara helt ärlig så har jag suttit/legat i soffan sen ungefär 16-tiden idag. Usch vad tragiskt, men det har varit skönt! Har även fått lite plugg gjort också vilket behövdes.

Ikväll har jag kommit på att vill jag ha en ny mobil snarast! Min strejkar lite titt som tätt, sen ska jag byta abonnemang, halebop suger, iaf hemma min lägenhet. Jag har typ ingen mottagning nånstans! Jag får liksom springa omkring och leta efter mottagningen varje gång jag pratar telefon och börjar tröttna på det nu.

Sen har jag också kommit på nu ikväll att jag vill hinna hem till sundsvall en gång innan jag börjar jobba i sommar! Så det måste lösas på nått sätt.

Näe nu ska jag ta och krypa ner, tänkte försöka kliva upp i normal tid imorgon och plugga lite.

Nattinatti


Onsdag.

Sjukt vad dagarna gå fort nu. Jag har hur mycket som helst kvar att göra i skolan men får liksom inte fingrarna ur.. Är bara två dagar kvar på praktiken nu också. skönt.. Nu längtar jag faktiskt tillbaks lite till skolan, men är ju inte så många dagar kvar, sommarlov nästa fredag! Nice! Sen är jag ledig i två veckor innan jag hoppar på mitt sommarschema. Dom två veckorna skulle jag vilja vara tokrik så jag kunde leka av mig lite. Skulle också vilja åka hem till sundsvall ooch hälsa på har ju inte varit hemma sen i januari nu. Men får se hur det blir med det.

Imorgon ska iaf jag och Malla gå på SATC, som jag längtat!

Näe, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det sängen.

Nattinatti

Häng i trädgårsföreningen. Asnice väder, 2...

sp_a0288 (MMS)

Häng i trädgårsföreningen. Asnice väder, 23 grader i skuggan! Hej sommar!


Skitkväll.

Eftersom jag lyckades sova till halv 3 igår så hade jag stora problem med att somna igårkväll, och jag lyckas ju alltid börja fundera på en massa saker när jag lagt mig, och kommer på en massa saker som jag glömt gjort under dagen som jag då måste göra innan jag somnar. Så inatt blev det bara 4 timmars sömn, så var äckligt trött imorse. Började halv 8 och gick till 14, så rätt soft praktikdag iaf. Sen blev det direkt hem för att byta om för en springrunda med mallan. Gruvade mig innan med tanke på att jag legat på latsidan ett tag nu men gick helt okej och skönt vare!

Och ikväll har det bara gått utför.. Jag blir så less när saker inte går som jag vill! Och så kom jag på hur mycket det är jag ska hinna med innan skolan slutar.  Jag var så arg och less så jag satte mig i soffan och grina en skvätt, som en liten barnunge! Men då ringde jag till Lina och surrade lite och då vart det lite bättre iaf.

Imorgon ska jag iaf få gå med sköterskan på praktiken och kolla när hon tar en massa prover, kul att få göra något annat en dag. Börjar lessna på att gå och jobba gratis nu! Men är bara några dagar kvar nu så bara att bita ihop.

Näe, nu ska jag ta och krypa ner i sängen!

Nattinatti

Tråååk.

Sitter i soffan och glor på tv och är sjukt rastlös och det bara kryper i kroppen på mig. Bestämde mig i veckan för en vit och lugn helg eftersom det inte kryllar av pengar på kontot. Men nu har jag sjukt tråkigt och känner mig inte vidare bekväm med det valet och den här situationen. Idag är det en sån där dag när man inte vill vara själv liksom. Trodde förut idag att det skulle vara skönt att bara sitta i soffan själv och chilla, men nae.. Men jag får väl skylla mig sjäv eftersom jag valde att stanna hemma. Malla och dom hänger ute i vikingstad på grillfest hos sanna, kanske blir så att jag möter upp inne på stan sen och tar en kall med dom om dom inte kommer in allt för sent. Får se hur det blir!

Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt!

Hejhej

Talang.



Sjukt duktig kille alltså!

The Tallest Man On Earth - The Wild Hunt



Mmmm, ja gillar't!


Tokpigg.

Jag är inte det minsta trött! Har fått sovit ut till 12 nu i två dagar, känns lite lyxigt faktiskt mot för förra veckan då det var uppstigning senast 06.00!! Imorgon är den enda dagen jag är ledig den här veckan, känns som att man borde ta vara på den dagen. Så därför borde jag hoppat ner i sängen för ett par timmar sen ,så kanske jag också skulle kunna kliva före 12 som alla andra normala människor, men jag lyckas väl inte med det nu..

Nått som känns mindre kul är att vårfesten i lambo är i helgen, och jag har praktik.. Har hört så mycket roligt som hände förra året ifrån mallan, och jag skulle också vilja vara med och uppleva det roliga i år. Men det kan jag fetglömma eftersom jag ska upp klockan 6 på söndag! Jag vill inte ha praktik!! Jobba gratis liksom..
Fan, nu vart jag irriterad. Nu skiter jag i det här och så går jag och lägger mig och slår på lejonkungen!

Sov gott!

/bitterfittan

Bra skit




RSS 2.0