Skämmes tammefan!

hövva vad dålig jag är på det här! Men har liksom inte haft någon tid över. HAr haft fullt upp i lägan, jag har slipat och målat, de ni! ;) Men snart är det klart får man hoppas så man får lite tid över till annat.
Men i fredags åkte jag iaf med lina upp till hennes stuga och tog det lugnt, rikitgt skönt!
Nu ska jag ta och sätta på en film till Liam och Adam!

Haddibra!

Ge mej sommar nu!

Helt sjukt vad jag längtar till sommaren nu!

Jag vill:
-slippa skolan
-festa
-gå på festivaler
-kunna sova länge på morgonen
-vara uppe länge på natten
-umgås med alla vänner
-gå i linne och shorts
-äta glass
-bada
-sola
- gå barfota
-sitta på balkongen och äta jordgubbar
-äta smultron
-grilla och dricka vin på sannas altan ;)
 - utomlands

image139

Dålig stil.

Ja, kan inte påstå att mitt bloggande ligger på topp om jag säger så! Men har verkligen ruskigt mycket att göra nu, helt sjukt! Jag börjar bli sååå skolless! Men det är ju inte så långt kvar om man tänker efter, så det är bara kämpa på.. Har iaf gjort nationella talet idag, riktigt skönt att få det överstökat, sen har jag gjort klart hälsauppgiften idag med. Så nu har jag bara en engelska recension, ett brev på engelska och ett prov i företagsekonomi kvar tills på fredag! :S

Imorgon kommer Malin hem med, så jag tänkte försöka få lite tid över och träffa henne med, hon har ju trots allt varit borta i 3 veckor nu tror ja!

Helgen blir lugn, jobbar lördag och söndag! Sen är det bara tre dagar i skolan innan det blir påsklov! Då ska jag sova!

På återseende!

image138
Ge mig ett liv!

Kort resumé av dagen.

Vaknade halv 12, klev upp och städade hela lägenheten. Kom på att det inte är långt kvar tills vi tar vårt pick och pack och flyttar så jag började plocka ner lite saker i flyttkartonger också. Gjorde middag till mej och lillebror. Sen kom Pelle och lämnade Liam och Adam, så då blev det till att vara barnvakt! Imorgon ska vi ut och titta på tapeter till nya lägan. Sen får vi se vad som händer!

 Nu blir det film med lillebror!

Natti!

image136 image137

VR:s horoskop.


Stenbocken:
 Det var en stund sedan du
hade den där riktiga gnistan,
men nu är det äntligen dags
igen. Vårkänslorna vaknar
och plötsligt fylls ditt liv av pirrig
kärlek. Även sexlivet tar ny fart.
Mot slutet av perioden är det också
dags för lite mera fest och glam,
nöjeslivet lockar.

Spännande! ^^,

Sömnproblem?

Åhh jag kan verkligen inte sova! Är helt slut i kroppen men det går inte..
 när jag lägger mej i sängen så börjar tankarna bara snurra, om allt möjligt.
 Åsså har jag börjat funderat på vart mitt paket från Hennes håller hus, var ju längesen jag beställde det känns det som. Kan ju hoppas att det kommer imorgon, för jag vill ha min jacka nu!

Sen så sägs det ju att det ska regna hela helgen så inget jobb blir det nog heller! Men nästa helg blir det iaf tråkigt nog, vill ju följa med FiskeLina på angeltävlingen, men icke!

Näe undra om man ska ta och göra ett nytt försök, för imorgon ska jag upp tidigt har jag bestämt!

Hörs hej!

Det blidde ett par skor.

 Blev somsagt stan idag med sannut. Kikade runt lite och så blev det en kalkonsallad på CH.
 Och även fast jag är luspank så blev det ett par söta skor på Bianco, fast de kostade ju bara 100 kr så tänkte att det var lika bra att slå till. Så nu har jag ett par nya skor som står i garderoben och väntar på våren! Så ge mej vår NU!

Imorgon skulle jag verkligen behöva plugga lite, men det kommer förmodligen inte att bli något av som vanligt. Men det blir nog en promenix till granlo för att kolla hur det går med lägenheten iaf!

Nu blir det sängen!

Natti!

image135

Tisdag

Har kommit på att det inte spelar någonroll när jag ställer klockan, för jag kommer inte upp hur jag än gör! Ställde klockan på 10 men klev upp halv 1 istället.. Åsså tänker jag, imorgon SKA jag kliva upp tidigt och göra något vettigt, men näe! Fast det blev iaf att jag gick runt sidsjön idag iaf med melker, känns ju lite positivt iaf! Är också sugen på att börja träna någonstans, sanna vill ha sällskap på helex, och är ju ganska sugen måste jag säga så ska nog ringa och höra vad den kan kosta med ett årskort där!

Ikväll blev det lite mys hemma hos Sanna med te och wienerbröd, mysigt! Lutar också åt att det blir Metaltown den 27-28 juni, med sanna iaf, kul att göra något och ha något att se framemot! : )

Imorgon lutar det åt en sväng på stan med henne och en CH-sallad! Mums!
Nu ska jag kila ut med hönn!

Natti!

image134


På rymmen med Pippi Långstrump!


Har vart en rikgtigt trevlig helg måste jag säga! I fredags så var vi ute och åkte lite bil, jag, lina och sanna! For ut till Alnö en sväng och hälsade på Linas arbetskamrat. Och i lördags var vi i ånge och hade trevligt!
 Igår blev det en riktigt segardag med På rymmen med Pippi Långstrump, med Lina och Tilde. Det var nice!

Tjolahopp tjolahej!

image133


RSS 2.0