Måndag.

Ojoj vad fort veckorna går! Känns som att jag nyss kom hem till linköping. Imorgon åker jag tillbaks till sundsvall igen för att fira jul. Jag är nästan klar med skolan, har två uppgifter kvar men jag vill ha jullov och få lite julkänsla innan jul så dom får vänta ett tag. Har lite beslutsångest över vad jag ska göra på nyår.. Det är ju ingen hemma i sundsvall som får fingrarna ur och styr upp något. Så kanske blir Linkan i år om inte någon i sundsvall sätter sig och styr upp något riktigt festligt snarast. Sitter och väntar på att tvätten ska torka nu, ja ni läste rätt! Jag var så pigg förut så slängde i två maskiner så jag slipper kliva upp klockan sju imorgon.

Nä, det får räcka för idag!

Adjö!

Sämst tjej.


Jag är sämst på att plugga när det väl gäller! Har slutprov i en kurs imrorgon..  Jag kommer på så mycket annat som jag hellre vill göra just nu så jag slipper plugga..  Hur ska det här sluta?

Söndag.

Gårdagen var kanon! Blev ett helt gäng tjejer här hemma och massor med tjatter,skratt och sång. Idag mår jag väl sådär.. Sjukt trött och seg. Har hängt med Malin typ hela dagen, käkat och bara myst i soffan. Blev även en tupplur i soffan för oss båda. Imorgon måste jag ta tag i de sista uppgifterna i skolan, har legat på latsidan de senaste dagarna nu. Så nu blir det skärpning, så jag får lov snart!

Nu ska jag se klart på Beckfilmen sen ska jag nog kojsa.


Rastlös tjej.


Jag är sjukt rastlös just nu! Helt fel tid på dygnet.. Fast jag har varit rastlös hela dagen tror jag när jag tänker efter. Men det var ju bra för då tog jag dag i städningen här hemma! Men nu vet jag inte vad jag ska göra.. Jag borde sova men är ju inte det minsta trött. Jag är sämst på att kliva upp på morgon och lika sämst på att somna på kvällen..

Och imorgon är det fredag igen! Som jag längtat till helgen, men tror dock att pulkaåkningen skiter sig på lördag..  Folket jobbar och har träningar, typiskt! Jag som vill åka pulka. Fast ska jag vara helt ärlig så tror jag för tillfället att det är minttun, den varma oboyen och sällskapet som jag är mest sugen på.. mysigt! Men på kvällen ska vi iaf försöka styra upp något och det ser jag fram emot! Känns kul att vara tillbaks och träffa alla igen. Jag är sååå peppad!

Imorgon är idol iaf ett måste! Men vad är det som händer? Jay och Minnah?! huh..

Nu ska jag försöka komma på något att göra.

Hejhej!
Måndag.


Tycker att den här terminen har gått sjukt fort. Och jag börjar se ett liiitet ljus i tunneln när det gäller uppgifterna. Har skickat in två stycken idag, så nu är en kurs äntligen klar! Får se om det kasnke blir en sväng förbi skolan imorgon för att gå på en metodlektion som jag missat. Men grejen är det att jag lyckat missa att man skulle anmäla sig till den, så vet inte om det finns någon plats kvar..

Helgen var iaf kanon. Hängde hemma hos malin och nicke i fredags och sen blev det utgång! Lördagen spenderades med mallan här hemma med en massa gott och så mycket bättre! Igår på min och mallans bestämde pluggdag så plöjde vi några avsnitt av tre kronor istället... Ser redan fram emot kommande helg! Det ryktas om en heldag med tjejerna. Åka pulka, käka, dricka, skvallra och kanske utgång. Tror det kommer bli toppen!

Näe,nu ska jag ta och kojsa!

Nattinatti

RSS 2.0