Lite bilder..

.. från mösspåtagningen idag

    
   
     
 

Mösspåtagning.

Nyss kommit hem från skolan.. Blev en kort dag idag. Har betalat lärarmiddagen nu med, 400 spänn..
Studenten närmar sej med stormsteg! Imorgon har vi mösspåtagning klockan 1 på torget med.
 Har också matteprov imorgon igen, så det blir till och plugga ikväll.

Nu ska jag gå ut på en kortispromenix med Melker, sen blir det en till när fiskelina slutat!

På återseende!

image180

gaah..

Har redovisning nu i eftermiddag på äventyrspedagogik. Har ju inte lagt ner vidare mycket tid på det, vi träffades i morse och delade upp det så får se hur det går. Fick också veta idag att allt ska vara inlämnat på fredag, så nu är det bara ligga i sista veckan. Ikväll blir det promenix med lina och kanske sanna, nu ska jag vara duktig och gå ut och gå VARJE dag tills skolan slutar! Jag måste!

Näe nu blir det lunch.

Adjöken fröken!


Onsdag 21 maj.


 

Vaknade med ett dunkande huvud imorse. Riktigt bra start på dagen va!?
 Plus den där jävla hostan som jag har haft i x antal veckor börjar jag bli riktigt less på. Men som Sanna säger "Det är mycket gnäll åh".  hah..Gick till Lina en sväng på kvällskvisten och satt och surra med hon och sanna. Sen tog lina och jag en sväng till emma och drack kaffe.

På fredag ska jag ta och köpa löshår, börja bli rikitgt less på det här korta håret nu.
Imorgon ska jag också möta upp mormor på stan och så ska vi gå och kika på skor till studenten.
Riktigt bra att gå med momma på stan, då kan man få slippa betala själv ibland. :)

Nu är det 11 skoldagar kvar tills betygen sätts och 14 dagar tills lilla agge tar studenten! Och 14 dagar tills vi åker på hultsfred också! Är såå laddad nu så ni kan inte ana! 
 
image179 



tävling.


Kika in den här tävlingen vettja!

image178
Det här är precis vad jag skulle behöva! ge mej.

bakgrund

Jag och malin har numera ganska lika bakgrund! fränt va?!
 Fantasifullt? Not! Men somrigt!

klänning.


Idag har vi haft studentfotografering. Alla hade på sej studentkläderna och var jättefina! :) Men inte jae! Jag la undan en klänning till studenten och en till lärarmiddagen igår när jag var med mami på stan som jag och momma skulle hämta ut idag. Men det blidde inte den studentklänningen, köpte bara den till lärarmiddagen. Riktigt tjusig tycker jag själv! :) Har bestämt mej att vi ska sy en studentklänning istället. hah, alltid ute i sista minuten som vanligt, det är ju faktiskt inte så långt kvar! Jag blir så glad när jag tänker på det! Tycker inte alls det var längesen man började ettan,på lågstadiet alltså! Men det känns himmla bra ska jag säga er! :D

Köpte även ett par nya solbrillor, dom är också nice! Halva priset dessutom. 

Näe nu ska jag ta och plugga till matteprovet jag har imorgon!

Adjöken fröken!


image177

fettarkväll.


Fortfarande förkyld och har världens hosta,  less på det nu! Jag vill bli jättefrisk.

Känns bara som att jag har ätit idag. Ha vart hemma hos lina, gjorde först krossade bär med socker, kändes som att vi var tillbaks till sommaren som var, mysigt! Jag vill ha sommar och värme nu, GE MIG!
Sedan tog vi och öppnade en chipspåse och satt och smååt medans vi väntade på att riset skulle koka klart.
Åt jättegod kebab- och kycklinggryta med ris. Sen satte vi oss framför teven och åt lite mer chips och kikade på så ska det låta! Vi kände oss som riktiga gammtanter, men det är ju riktigt mysigt och sitta och sjunga med! Jo just, innan så ska det låta började så gjorde vi den supergoda hallonpajen med, som vi väntade med tills malin n kom och tills kill bill började. Sen kom sanna och så kikade vi på hockeyn en sväng, men det gick inte så bra så det var inge kul..  Satt också och surrade lite om midsommar och sånt..

Lina och jag hade redan bestämt oss på dagen att vi skulle ha en riktigt fettarkväll, så hon tog fram lite räkor som vi sen försökte proppa i oss även om det var fullt i magen, men det var gott! :)
fettodag va?! ;)

Känns som att man borde ta en promenad imorgon när man vaknat!

Måste ta och ordna en klänning till studenten med, är ju inte så långt kvar.Har ju sett en jättefin men den blir det nog inte! Så det kanske blir en sväng ut till birsta imorgon med mammi.

Näe, nu ska jag kila!

På återseende!



image174

Bara 17 skoldagar kvar juh!

Helgen då.


I fredags blev det bara lugnt, satt ute på linas balkong i stort sätt hela kvällen, lyssnade på musik och så blev det en öl också. Klev upp tidigt på lördagmorgon eftersom vi skulle ta 10:18 tåget upp till ånge, stressar som dårar och när vi väl kommer fram till västra så går det inget tåg då, utan det går 13:19 istället. Vilka stjärnor va?! Kom upp till david runt halv 3-tiden, och satte oss ute på hans balkong med han och krille e och drack öl.  Sedan kom lövet, erik, olle och maria och hennes kompisar. Olle hoppade föresten från davids balkong ner till grannen också! Hah jäcla cp! Sen hände det också lite andra incidenter. hah.. Senare tog vi en taxi bort till ponderosa och hade riktigt trevligt med en massa folk.

Drog oss mot davids place runt 3-tiden och fortsatte festen länge! Fick även höra "Ah rätt på snoken din jävla dåre" x antal gånger den här kvällen! Men det var kul!
Lägger ut dom få cpbilderma som knäpptes i helgen här nere.

Nu ska jag till tvättstugan!

På återseende!

   

Men herregud, snälla du förhelvete, ge dej nu!

Så jävla sämst är jag! Kom hem tidigt från skolan idag, tänkte vara lite smart och sätta mej med PA-rapporten, men icke! Istället drular jag runt och gör precis ingenting.. Äter supergod mat, stuvade makaroner och köttbullar, och lägger mej på soffan för att vila några minuter, fast det blir till halv tio istället! Lina ringer och frågar om jag vill komma över och höra lite om lägan som hon kollat på idag, så jag masar mej upp ur soffan och går dit. Sen så for vi en sväng till Emma.Så idag har jag inte pluggat ett skit, så jävla bra agge! 

Näe, nu blir det nog sängen snart!

På återseende!

 

Låttips.

Fick ett vällivälli bra låttips av sannadee i söndags.


Tjollahopp.

Idag har det vart en lång dag på Tonhallen. Kikat på en massa workshops, vilket var ganska intressant och sen så blev det teater.Vid lunch så unnade jag, evelina och betty oss en burgare på McDonalds,och det var riktigt gott faktiskt, var ett bra tag sen man åt där. Ikväll ska jag försöka ta mej i kragen och plugga lite matte till provet imorgon, men är så fruktansvärt less på skolan nu, men det är ju inte så långt kvar! Så bara att bita ihop..

Nu ska jag ta och ringa angående lite jobb, sen ska jag svulla i mej lite lasagne!

Tjollahej!


 

Ett tag sen sist..

Har inte haft någon tid för något bloggande de senaste dagarna, eller så har jag vart för lat? Men tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från sista april nu medans jag ändå sitter här!

        
      
  
    

Adjöken!

RSS 2.0