Kortis.

Sitter och väntar på att lina ska ringa nu, sen drar vi iväg till sannadee och myser! :)
Ha en bra kväll!

spännande.


Nu börjar våren närma sej sakta men säkert, vilket betyder att agge ska bli ljusare i håret igen! Det är liksom en vana nu, att vara ljusare i håret på våren och mörkare när hösten närmar sej! Så nu sitter jag med och väntar på att jag ska få gå och skölja ur slingorna. Så typiskt mej att göra sånt här mitt i natten! Men får hoppas att det blir ett ganska lyckat resultat iaf även fast jag gör det själv!

Idag blev jag överlycklig när jag fick veta att jag fått VG i fotokursen! Haha riktigt snäll av Fröken Schreiner! Hade inte ens lämnat in hälften av uppgifterna, men det är bara tacka och ta emot! =)

Ikväll har jag inte gjort så mycket vettigt heller. Lagade mat, somnade på soffan och sov till halv nio! Jag är ju så ruggigt trött nu förtiden. Sen så har jag börjat sovit så dåligt på nätterna med, vaknar titt som tätt! Så imorgon ska jag inte lägga mej på soffan något när jag kommer hem, så kanske jag somnar i någorlunda tid på kvällen.Har iaf börjat med uppgiften i Pedagogiskt Ledarskap nu ikväll.. Sista dagen som vanligt!

Nu ska jag kila!

Natti!

Taco gratäng


Idag blir det Tacogratäng till middag! Supergott! Tänkte jag skulle lägga upp receptet, vet ju om att Sannadee vill ha det iaf! :)


Stek:
4-5 hg köttfärs
1 gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 paprika
1 burk tomater, passerade el. krossade
1/2 påse El paso kryddmix med chili
Krydda med chilipulver, salt och svartpeppar

1 ask Philadelfiaost
2 dl Creme Fraiche

Röres ihop och bredes ut i botten på en form.
Köttfärsröran bredes ut ovanpå oströran.

3 dl riven ost
1 liten purjolök
Delade oliver

Fördelas ovanpå köttfärsen
Gartineras i ugn 250 grader i 15 minuter.

Nachos och grönsallad serveras till.

Jätteenkelt och jättegott!

image132

hmm.

Har  verkligen varit sjukt trött hela dagen! Kvällen spenderades med Lina och Malin. Och nu har Lina startat färgprocessen! Hon ska ju bli blond igen. Jag tyckte hon var jättefin i håret bara efter första gången! Är också sugen på att bli lite ljusare i håret igen, men jag har inte råd att gå till frisören, så då blir det ju orange/rött och det är ju inte riktigt så jag har tänkt mej att det ska bli.. Men får se hur jag gör med den saken! 

Gruvar mej för den kommande skolveckan! Kommer ju bli så grymt mycket att göra nu.. Engelskabok, nationellatalet, ekonomiprov, VM-rapport och PA är bara några av sakerna sen har man ju lite smågrejjer som man inte gjort som man kanske borde ta tag i snart!

Men nu ska jag krypa ner i sängen!

Natti!

Utgång.


Igår blev det iaf vin och mys med tjejerna. Riktigt trevligt, var ju ett tag sen vi var alla tillsammans! Och idag har jag vart duktig och jobbat, dagen har verkligen gått hur segt som helst, tittade på klockan 4 ggr på en halvtimme! hah.. Men jag har ju underbart roliga arbetskamrater, så det funkar! :) Ikväll blir det utgång med damerna och imrogon blir det jobb igen!

Ha en bra kväll! Det ska iaf jag ha! :)

image131

Snart är det helg!


Hade verkligen sett fram emot den här helgen tills igår när Helene ringde och frågade om jag kunde jobba, kunde inte säga nej, jag behöver ju pengar! Är såå fattig nu, funderar på om jag ska låna pengar av mammsen så jag kan ta nått glas vin med flicksen imorgon. Annars blir det nog ett glas på lördag med tjejerna eller några ur klassen..

Nu ska jag ordna lillebrorens mp3, sen blir det soffan med engelskaboken! suck!

Natti!

image129

Var tredje sök är gratis..


Sitter hemma hos Malla nu och kikar på America's funniest home videos. Egentligen har jag inte tid att vara social nu för jag MÅSTE plugga, men det är ju så mycket trevligare att göra annat!
Och nu har jag kommit på en reklam som jag verkligen hatar, som dom visar helatiden på kanal 5! Så jag blev tvungen att söka den på youtube, så.. se och njuut!  haha.. jag fullkommligt hatar den just nu!



Hemma!


Ja, nu har jag kommit hem igen efter 10 dagar i Östersund! Var ju väldigt skeptisk till den resan i början, men det visade sej att vi hade riktigt kul! :) Vi har fått jobbat som publikhöjare, ansiktsmålare och i barnlandet. Inte så värst jobbigt måste jag säga! Har blivit otroligt sena kvällar och tidiga morgonar, så man är ju lite sliten, men det är smällar man får ta.  Tänkte blogga när jag var där uppe så ni fick veta exakt vad vi höll på med på dagarna, men internet funkade ju inte såklart, så det blidde inte av. Men jag har iaf haft det riktigt bra! Efter den här resan så börjar man också inse att man kommer att sakna en hel del i klassen efter studenten!

Har en massa skoluppgifter att göra nu också. Idag skulle egentligen talet till nationella vara inne, men icke!
Jag ska läsa 100 sidor i engelskaboken tills på onsdag, måste plugga till företagsekonomiprovet, etc. etc.

Ska försöka samla ihop några bilder från Östersund imorgon som jag kan lägga upp!
 
Natti!


Tre dagar..


 Ja, nu är det inte långt tills vi drar iväg till Östersund. Jag tycker allt är så luddigt, det är ingen som riktigt vet vad vi ska göra. Okej, vi vet att vi ska marknadsföra! Men vadå, ska vi bara gå omkring i 10 dagar och se glad ut?! Det är ju jävligt lätt om det skulle bli -20 eller nått! Näe hövva, jag är inte alls peppad för det här! Menmen..det är väl bara till att bita ihop som sannadee brukar säga! 

Idag har vi haft genomgång inför den muntliga delen i nationella, som vi troligtvis kommer att göra uppe i östersund. Det är lite taskigt tycker jag. Ja, vi har ju lediga dagar men vi har ju fått andra uppgifter av andra lärare som vi ska göra där uppe med! Hade ju inte vart helt fel om han flyttade fram provet tills vi kommer hem istället! Less! Ett riktigt positivt inlägg måste jag säga! Bara gnäll från mej!
Men jag är inte laddad, jag tycker det inte ska bli kul!!

Nu ska jag dyka ner i sängen tror jag!

På återseende!

image128


Hövva, vad slut jag är!

Ja då har ännu en helg gott! Har vart en tärd helg för angiieee. I fredags blev det lugnt hemma med mammi och en massa gotta i soffan. Igår blev det jobb, sen en sväng till mormor på middag, och sen gick jag ner till Sannas jobb och satt där och drck några öl med henne och Malin. Det är verkligen riktigt mysigt där, så lugnt och skönt!
Var hemma igen vid halv 11, satte mej och glodde på lite teve, sen blev det sängen. Har inte gått och lagt mej så tidigt på en helg sen jag var liten tror jag. men det var skönt.  Blev ju också jobb för mej idag. Har gått riktigt bra måste jag säga. Jag börjar komma in i det där nu. Och jag trivs verkligen med mina arbetskamrater! Dom har humor, hela bunten!

Nu är jag helt slut i huvudet och i benen! Men det är väl bara att vänja sej..
Sen är det lördag idag i mitt huvud med, skulle vilja hitta på något roligt men har egentligen ingen ork för det.

Nä nu ska jag laga mat!

Tack och adjö!

image127

RSS 2.0