Tröttisen!

Är toktrött just nu och har bestämt att krypa ner i sängen.. Var längesen det blev en sån här tidig kväll, men det kan behövas nångång.. Uppstigning 05:15 imorgonbitti sen ledig lördag! Får se vad denna helg har att erbjuda, imorgon lutar det iaf åt fredagsmys tror jag.

Nu säger jag godnatt!

Måndag.


Snart är det augusti, tyckte det var förra veckan som man sa nu är det juli.. Sommaren går äckligt fort och snart börjar skolan igen. Men innan det skulle jag mer än gärna vilja åka iväg minst en vecka till något varmare ställe, men det kan jag glömma eftersom jag jobbar till 13:e och skolan börjar 17:e.

Har iaf vart en asbra helg. Lördagen började med jobb till 15. Sen fick man besök av mormor och morfar som bjöd på käk, fyllde mitt kylskåp och köpte nödvändigheter till min nya cykel. Vid niosnåret träffade jag mallan och dom och så vandrade vi vidare till förfest på troggatan. Efter en helt sinnes förfest drog vi vidare till nh och dansade arslet av oss tills dom stängde och sen begav vi oss tillbaks till troggatan på efterfest. Grym kväll!

Gårdagen kändes dock som jordens längsta, och tröttaste dag.. Tog en sväng ut till tornby med mallan, hittade så klart en massa saker som jag ville ha, men plånboken sa nej. Kvällen spenderades här hemma med Nattis och en film. Perfekt bakisdag.

Nu ska jag ta mig lite kvällsfika. Sen blir det nog sängen, uppstigning halv 6 imorgon!

Nattinatti

Varmt.


På tok för varmt för att jobba idag. Jag har verkligen ingen lust med det.. Iofs så kunde jag ju åkt och badat innan jag börjar, men det är klädkris i garderoben så blev tvungen att tvätta istället. Mallan och några är på liseberg och lever livet just nu. Hade också velat följa med dit! Var evigheter sen man var där nu.. Idag ska det iaf jobbas mellan 16-21, sen ska jag hem och tvätta lite mer och så kanske det blir ett kort besök på engelbrektsplan också. På torsdagkväll så kommer mami, lillebroren, kicki och mecke och hälsar på. Så får se vad helgen har att erbjuda. Sen blir gullisen (melker) kvar här i 4 veckor! Mys!

Nu ska jag slänga i mig lite mat, ta reda på tvätten och göra mig redo för jobb.

Heeeeeej!

RSS 2.0