Morotsstuvning och korv.


Det blev våran middag idag. Jag tycker det är så fruktansvärt gott! Längesen man åt det. Nu har jag iaf skickat in alla redovisningsuppgifter och gjort alla diagnoser på naturkunskapen. Såå skönt! Så nu är det bara slutprovet kvar. Eller bara och bara, får väl se hur det går. Så ska kolla om jag kan få göra det nästa torsdag så jag hinner lägga lite tid på att läsa på till seminariet på onsdag.

Imorgon åker vi somsagt till linköping. Ska försöka komma iväg direkt när danne har slutat, så vi är väl framme på kvällskvisten nångång. Då vi förväntar oss lite mysfika malla! ; )

Börjar halv 9 imorgon, har lagstiftning då, ganska intressant faktiskt. Sen slutar jag klockan 12. Sen blir det bolaget, måste införskaffa mej lite dricka till helgen. Sen bär det av neröver! Näe, nu ska jag gå och slappaoch kika på tv. Känns som att jag inte gjort det på flera veckor nu bara för den där naturkunskapen!

På återseende!

Jisses.


Har precis vart ute med Melker, det här var lunchpromenaden för han! ojoj! Men vi var så trött båda två så vi slocknade i soffan och sov en timme sådär. Det var bara tur att lina ringde och väckte mej! Var iaf jättepigg i morse, klev upp vid halv 7 och gjorde mig iordning och åt frukost. Sen gick det bara utför, blev bara tröttare och tröttare på skolan. Och nu känns det som att jag är tröttare än tröttast! Men ska sätta mej med naturkunskapen nu och försöka göra 2 diagnoser innan ikvällen. Sen har jag bara en diagnos kvar! wiie!

Imorgon får jag iaf lite sovmorgon. Börjar kvart över 1 men funderar på att åka in lite tidigare, så jag och sandra kan börja med uppgifterna till seminariet. Och snart är det fredag. Då ska jag,lina och danne bege oss ner till linköping till malla och nicke! Som jag saknar henne! Sen kommer vi hem på måndag igen! :)

Näe om man ska ta tag i Nk:n då!

Hejsvejs!



Haha, bävrarna!

Utgång.


Har vart ut en sväng på birsta idag idag med ellinor. Införskaffade mej ett linne, en lång superskön kofta och örhängen. Fick också ett par jeans av ellinor.  :) Har precis klivit ur duschen och ska nu koka mej lite nudlar. Sen blir det utgång med några i klassen! Funny! Ska åka in till stan strax före fem för att träffa sandra och fredrik, vi tänkte gå och käka någonstans och ta en öl innan vi drar oss mot för förrådet och träffar de andra. Sen blir det väl kårhuset antar jag?

Nudlar nu!

Hejsvejs!

tisdag.


Har precis kommit hem från skolan nu! Har vart så fruktansvärt mycket att ta in dom här två dagarna. Kom hem igår och tog huvudvärkstabletter det första jag gjorde sen åkte lina och jag på yoga. Och trött som jag var så somnade jag såklart till på slutet när det var avslappning! Vaknar av att lina viskar: Agge, agge! haha.. Sen när jag kom hem så hade jag planerat att läsa naturkunskap men somnade lika fort som jag öppnade boken. Sov till halv 12 sen gick jag och la mej i sängen istället.

Har även huvudvärk idag. Vill inget hellre än att gå och krypa ner med en filt i soffan! Men inte kan jag göra det eller?! Näe för jag ska ju läsa naturkunskap ja! Åh vad jag hatar den här naturkunskapen just nu! Känns som att jag inte gör annat!

Nä nu ska jag kila!

Hej!

Dålig bloggare!


Usch vad oengagerad bloggare jag har vart på den senaste tiden! Men känns som att jag inte haft någon tid, har mest lagt tiden på att läsa naturkunskap. Och jag tycker att vissa saker är så fruktansvärt tråkiga tråkiga att läsa om! Men ska ta mej i kragen och göra ett litet ryck med det så jag blir klar snart. Imorgon så ska jag även vara på mittuniverstitetet kvart över 8! Gruvar mej sååå! Men jag har ju sofie som tur är! Skönt att man känner någon. Så den kommande veckan kommer det att bli dubbelt upp med plugg! =/

Igår så pallrade jag och lina oss till gymmet! Och inatt när jag skulle gå och lägga mej så kunde jag inte somna för att det värkte såå extremt i benen! Alltså inte som träningsvärk utan mer som växtvärken som man hade när man var liten! Kommer ihåg den så väl, och det gör ju såååå jävla ont!

Har precis pratat med Malla! Har inte pratat med henne på hela helgen och det kändes verkligen som att det var en evighet sen sist! Jag saknar hon! 

Näe nu ska jag ta och skriva klart en redovisningsuppgift så jag kan skicka in den!

Kanske återkommer ikväll!

Hejsvejs!
 

Jag är utmanad!



Igår tog jag och blev ett år äldre! Hela 20 år nu. Halvvägs till 40! ojoj.  Fick också tårta på sängen av lillebror och mammi. Sweet! :) Fick även en ny telefon igår, så nu slipper jag den andra damptelefonen!

Har blitt utmanad av malla!


4 av mina favoritprogram på tv.
just nu:
- Vänner
- 2 1/2 men
- Scrubs
- Let´s Dance

4 saker jag gjorde igår.
- Diskade
- Åt tårta
- Städade
- Pluggade

4 saker jag ser fram emot.
- Sommaren
- Linköpingstrippen
- Studiemedel
- Danko Jones?

4 av mina favoritrestauranger.
- Ming Palace.
- MAX
- Coffee House
- hmm..

4 saker på min önskelista.
- Att jag ska klara sjuksköterskeutbildningen.
- Utlandsresa
- Slippa vara förkyld konstant.
-  en laptop

4 personer som jag utmanar.
Milla
Sofie B
Landell
Maria J

Näe nu måste jag springa ner till tvättstugan och sen ska jag plugga! Blää...

Torsdag.

Ajajaj.. Var och tränade igår, på morgonen var jag, lina och malin på gymmet och på kvällen så gick jag och lina på ett spinningpass. Och jag har ingen vidare träningsvärk utan det jag gnäller för är värken i arslet! Såå fruktansvärt ont gör det ju! Men det är bara att bita ihop. Ikväll tänkte vi faktiskt prova på yoga. Spännande!

Här kommer lite av de få  bilder som togs på nyårsafton. Och kim, jag måste lägga upp en bild ifrån nyårsskålen, den hör ju till det hela! Förlåt!

 







Näe nu ska jag gå och få i mej lite frukost innan jag börjar med naturkunskapen.

Ha en bra dag!

femtejanuaritvåtusennio.


Är nu hemkommen från linköping. Har haft det grymt bra där nere! Var så att man knappt ville åka hem igår! Men har bestämt att jag ska göra en tripp neröver igen i slutet på januari, kanske blir det inflyttningsfest då? :)

Hade iaf grymt kul på nyårsafton! Dagen efter var det värre.. Den dagen låg vi i soffan och slappade, halvsov och kikade på tv. Senare mot kvällen så svullade vi pizza och spelade Maxi Yatzy och jag slog nytt rekord! 515 poäng! Stolt? Ja men tror du! ;D Fredagen blev det inflyttning i malin och nickes nya lya. Snuskigt fin lägenhet måste jag säga! Kvällen: vin och shrek.

Lördagen innehöll IKEA,  promenad, gofika och teve.

Gårdagen: IKEA och en lång hemfärd.

JAG VILL TILLBAKS NU! JAG HAR TRÅKIGT!



Bloggtorka.


Ja var ju ett bra tag sen man uppdaterade. Men ska försöka komma igång igen.
Under tiden som  jag varit en dålig bloggare har det hunnit vara både juloch nyårsafton. Julaftonen var såå mysig. Fick också en hel del julklappar, allt från mystofflor till träningskort. :) jag är nöjd!

 Nu i onsdags så tog jag tåget till Linköping för att fira in det nya året med Malla, Nicke, Kim, Martin, Ante och Homan. Höll till i Kims farbrors hus ca 2 mil ifrån civilisationen. Hade verkligen superkul, och kom i säng vid 6-tiden.

Idag ska malin och nicke få sin första egna lya. Så nu måste jag ta och göra mej iordning, för vi ska på besiktning 12:05.

Får se om jag återkommer något innan jag kommer hem till Sundsvall!

Hejsvejs!

RSS 2.0