Sitter hemma hos Malla och förfesta, snar...

sp_a0286 (MMS)

Sitter hemma hos Malla och förfesta, snart kommer sarah till linkan också! Det blir drag ikväll!


Ny vecka.


Jag har sagt det förut och säger det igen, stört vad veckorna går fort! Och att helgerna bara försvinner är jobbigast av allt. Igår åkte Linisen och Sarah hem till sundsvall igen, kändes som dom nyss kommit. Har iaf haft en av de bästa helgerna på väldigt väldigt länge. Sjukt bra helg!

Idag började min praktik.. Känns som att jag inte kommer att ha ett liv under de här 5 veckorna! De flesta dagarna som jag är ledig ifrån praktiken de dagarna har jag har satt upp mig på att jag kan jobba istället.. Och det värsta av allt är att jag måste kliva upp så tidigt på morgonen och jag är inte en morgonmänniska! Imorgon ska jag t ex ta mig upp ur sängen senast 05.45! Förstår inte riktigt hur jag ska lyckas med det!

Iaf så har det vart kanonväder idag. Skylten utanför malla visade 21 grader! Så jag, malla och nicke tog en sväng på stan och satte oss i solen och drack kaffe och njöt. Man blir ju på så bra humör när det är sånt här väder! Bara hoppas att det håller i sig nu.

Nu ska jag ta och försöka plugga lite innan jag tar och hoppar ner i sängen.

Hejhej!

Sommarjobb.

Nu har jag fått sommarjobb här nere i linkan! Asglad! :D Fast helst av allt så skulle jag vilja vara ekonomiskt oberoende så jag slapp jobba och bara kunde njuta av sommaren! Men jag är glad ändå!

Sista dagen imorgon på skolan, sen är det praktik i 5 veckor. Och imorgon kommer Lina och Sarah ner också! Som jag längtat! Kommer att bli en grym helg!

Näe nu ska jag kvälla!

Nattinatti

Tisdag.


Så nu kan jag bocka av redovisningen ifrån listan iaf. Kan inte påstå att den blev så bra, men vi fick ändå högsta betyg, men det betyget skulle inte jag ha satt om jag var läraren om jag ska vara ärlig, men man ska inte klaga det är väl bara tacka och ta emot! :)

Arbetsintervjun i fredags gick iaf bra, så nu är jag med i vikariebanken och igår ringde verksamhetschefen från Garnisonens vårdboende och frågade om jag kunde komma upp och prata om sommarjobb. Så dit ska jag imorgon efter jag skrivt msk-provet. Känns bra.

Nu blir det plugg innan träningen ikväll!

Hej hej!

Usch vilken dag.


Idag har jag haft en av de värsta bakisdagarna i mitt liv. Har rent ut sagt mått bajs och haft pannknack tills nu ikväll. Nu är jag jättepigg, vilket jag inte borde vara eftersom jag ska upp klockan 7 imorgon. Skulle egentligen bara ta det lugnt i helgen, men började tveka till det igår när jag vaknade, så Malla och jag sprang bort på boa och handlade lite ifall att. Och visst hade jag nytta av det drickbara sen på kvällen. Vi hängde på engelbrektsplan ett gäng och sen blev det 55:an. Jag tror det blev en lyckad kväll....

I fredags hade jag och malla fredagsmys. Vi svullade pizza, naturgodis och hinkade cola. Och tji fick vi för det, fan vad ont i magen vi hade efter.

Full rulle nu de kommande dagarna, på tisdag har jag redovisning ochpå onsdag har jag ett prov som jag inte läst ett dugg till. Skärpning.. Och sen på fredag kommer lina och sarah till stan. Jag är så taggad!

Näe nu blir det ett greysavsnitt i sängen.

Nattinatti!

Promenad i solen.

Blev inget abspass ikväll, vi bestämde oss för att ta en långpromenad i solen istället.Älska vädret! Sen hade jag tänkt gå och sola också men hade ingen ork till det, ja inte för att det är vidare jobbigt att sola men jag orkade inte gå dit.. Så man kanske ska ta och kliva upp lite tidigare än vanligt imorgon och gå in och sola innan skolan börjar, men då finns väl risken att jag somnar och missar lektionen.. Aja, får se hur det blir med det.

Nu ska jag gå och renbädda sängen och boka en tvättid medan jag kommer ihåg det, sen kanske man ska ta och hoppa ner i sängen!

Heej!


Arbetsintervju.

Har suttit ute i solen och pluggat lite idag, riktigt varmt och skönt när den väl är framme. Hoppade lektionen idag och stannade hemma och pluggade istället. Kan ju vara bra att ha nån koll till provet.. Sen fick jag ett samtal för ett tag sen, jag ska på arbetsintervju på fredag! Känns skönt, hoppas att det går vägen nu.
Nu ska jag ta och plugga lite mer innan abspasset.

Kanske återkommer senare!

Hejhej!

Underbart.

Älskade spinningpasset som var ikväll. Och det vart ännu bättre när den "rätta" instruktören var tillbaks efter två veckor. Hon är helt enkel grym den där petra! Är redan peppad inför nästa måndag. Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa lite till provet på torsdag.

Har iaf vart kanonväder idag och hoppas på sådant imorgon med, och på onsdag, för då ska jag och malla äta goglass på Bosses! Mumma!

Nattinatti!




Ny vecka.

Jaha, då var påsklovet slut då. Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle vara aktiv och få en massa saker gjorda under påsklovet, men det lyckades jag såklart inte med. Jag har typ sovit och hängt med malla. Så jag har haft ett soft påsklov iaf! Nu går jag bara två veckor till i skolan sen är det praktik i 5 veckor som gäller. Känns bra, sen går vi bara en vecka innan det blir sommarlov! Sen har jag läst en termin, sjukt vad fort det har gått.

Nu ska jag ta och byta om och tagga till kvällens spinningpass. Måste bli skärpning på träningsfronten nu känner jag, snart går mitt träningskort ut också och man vill ju känna att man fått ut något av de här månaderna..

På återseende!




Nu är det fest på hertig karlsgatan 9 b!

sp_a0285 (MMS)

Nu är det fest på hertig karlsgatan 9 b!


En soft fredagkväll.

Har haft soffhäng med Malla ikväll, käkat tacos, kikat på Talang (haha älskade Uffe balla balla btw), glott på Masjävlar och bara haft det allmänt skönt. Har helt enkelt haft en soft fredagkväll med en av de bästa med andra ord!

Vet inte än vad det blir imorgon, men det lutar nog mot en utgång tror ja.. 

Nu blir det sängen iaf!

Nattinatti!

Olles vovve rasmus är på besök hos Malla. ...

sp_a0284 (MMS)

Olles vovve rasmus är på besök hos Malla. Sötisen! Nu saknar jag min melker. :(


Nu ska det bakas kladdkaka! Får se om Mall...

sp_a0282 (MMS)

Nu ska det bakas kladdkaka! Får se om Mallisen kanske kommer förbi på en fika eller om jag ska trycka i mig hela kakan själv. ;)


Filmmys.

Har vart hos Malin ikväll och chillat i soffan och kollat på Inte utan min dotter! Första gången jag såg den och helt stört vilken film. Jag har nog aldrig blivit så upprörd när jag kollat på film, satt och hade ont i magen halva filmen. Riktigt bra film asså. Ha man inte sett den så borde man göra det NU!

Näe, nu blir det ett Greys avsnitt innan sängen.

Nattinatti


Bra drag.

Nu har jag äntligen påsklov i en vecka och det känns ju så bra! Tänkte ändå försöka vara duktig och kliva upp normal tid och få lite vettiga saker gjorda. Jag hoppas verkligen att solen kommer att vara synlig den här veckan, har vart riktigt nice väder nu de senaste dagarna, cirkus 15 grader och sol! I torsdags invigde jag och malla påsklovet med vin och jordgubbar ute i solen. Sen blev det lite öl på Engelbrektsplan innan utgången som blev en flopp.. Men på fredagen tog vi nya tag igen, förfest hemma hos malla och nicke, sen blev det Harrys för första gången, bra drag! Och igår satt jag och malla hemma hos henne och förfesta, lyssnade på gammlåtar och röjde! Sen kom Pet och joina oss innan vi drog på pitchers! Grym helg har det vart!

Ikväll blir det toklugnt.. Ska bara ligga och dega på soffan och kanske glo på nån film.
Men nu ska jag ta och försöka koka ihop en saftig maträtt..

Ha en bra kväll!

RSS 2.0