Det va på tiden.


Ja, tar mej i kragen och skriver ett kort inlägg, var ett ju tag sen sist! Men har inte så mycket fritid nu för tiden.. Mina senaste dagar har gått ut på att plugga till tentan som är på fredag. Det är ju såååå mycket som ska in i huvve. Känns ju lite trist när man inte kan umgås med väninnorna. Men det är ju inte så mycket att göra.. Så hoppas att jag har iaf lite energi kvar tills på lördag så jag kan traska med dom ut en sväng på krogen. Känner att jag inte har någon vidare lust för tillfället och sen har jag ju inte tid med något sånt heller eftersom jag har en tenta nästa lördag med! Suck. Men känner jag mej själv rätt så har jag nog ändrat mej på lördag.

Näe nu ska jag fortsätta plugga!



Kommentarer
Postat av: Malin

vad är det som har hänt? :O Fan vad ni går ut nudå? Flyttade jag från stan så det är därför eller? ;O Hände ju ALDRIG förut !

2009-03-25 @ 22:04:22
URL: http://malinos.blogg.se/
Postat av: Malin

Jaja :) Nästa gång du kommer ner måste jag ju visa dig utelivet i denna stad. För det är fy skäms att vi inte varit ut här något. Så det MÅSTE vi. För det är hur roligt som helst ;D Nu iaf :P Puss!

2009-03-26 @ 11:10:58
URL: http://malinos.blogg.se/
Postat av: Milla

Bara massa plugg, precis som proppen. Verkar vara hur mycket som helst?! Ut och roa dig i helgen och avlasta huvet lite, det kan du behöva ;)

2009-03-28 @ 12:44:08
URL: http://milla.blogg.se/
Postat av: Milla

Fasen vad härligt! Kan vara skönt att avlasta huvet lite också i allt pluggande :)



Jag har jobbat hela helgen här i Härnösand, trivs as bra :) Men har haft ont i magen till och från, irriterande :/ Men övrigt är det bra, rullar på! Själv? :)

2009-03-30 @ 10:43:11
URL: http://milla.blogg.se/
Postat av: Malin

Aldrig msn och sällan uppdatering! Har du inget liv längre eller? :O haha. Ta semester och kom ner till mig vettja. Bosses glassbar har öppnat , KOM SKYNDA! det är sommar här....typ.. Saknar dig! ses snart propp! PUSSPUSSPUSSPUSS

2009-04-01 @ 23:37:28
URL: http://malinos.blogg.se/
Postat av: Malin

Ha! lägg av. Du gick ju på´t ;D

2009-04-02 @ 21:26:27
URL: http://malinos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0