Kanonhelg.


Har haft en sjukt bra helg i Sundsvall. I fredags efter jobbet så satte vi oss i bilen och brassade upp till Svall. Kom dit vid halv nio tiden, och självklart stog tacosen på bordet som mami lovat. Slängde i mig maten och gjorde mig redo för visit på drakfestivalen. Kan väl inte påstå att det var nå vidare där nere så blev bara nån öl där innan vi begav oss upp på allstar och röjde. Vid stängning så bestämdes det att det skulle efterfestas, sagt och gjort! Tog en taxi upp till fröken Å och blev kvar till 5 snåret sen gick vi vidare till nån jag inte kan minnas namnet på och fortsatte. Sen fick hj en idé att vi skulle åka och bada. Alla var på så fixade skjuts och for upp till sidsjön och tog ett morgondopp. Jättenice morgon. Kom hem till mamma vid 10-tiden och sov några välbehövda timmar.

Sen var det bara att hoppa in i duschen och göra sig redo för mallans familjekalas. Där det bjöds på sallad och en massa gosaker. Vid halv 8 åkte vi till Linisen, och inväntade bl a de andra augustibarnen som skulle firas, dvs madde,malin å och sanna. Bra drag var det och även denna kväll tillbringade vi på allstar.

Mådde som jag förtjänade på söndagen, men eftersom det var sista dagen så var det bara att bita ihop och göra det bästa av dagen. Åkte till pappsen och ellinor käkade middag. Kött, potatisgratäng och fetaostsallad bjöds det på. Perfekt bakismiddag! Blev sedan upphämtad av lina och malin och for upp till åström och surrade av oss lite och glodde på film. Jag hade även turen att bli klippt av källman, håret var äckligt risigt,så det var på tiden.

I måndags vid nio satte vi oss i bilen igen och for hem mot linkan. Var inte vidare sociala med varandra, när den ena körde så sov den andra, och så var det hela vägen så var en fruktansvärd seg hemresa.

Har somsagt varit en kanonhelg, och den måste göras om snarast!

Så nu vet ni vad som hände den helgen! Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0