Yran.


 

Är ju så fruktansvärt dålig på att uppdatera nu.. Men jag ska försöka ta tag i det här när det inte händer så mycket. Men det är ju nu jag borde uppdatera oftare när det händer så mycket.

Helgen då. I torsdags tog jag och lina vårt pick och pack och begav oss upp mot östersund! Träffade några tanter på tåget som joinade oss. Riktigt galna var dom! Tog en taxi med dom bort till campingen och tog en avskedssup med dom.Löste in oss, och träffade dimman, jim och några andra som vi höll ihop med den kvällen. Riktigt kul var det!
På fredagen var det ett riktigt kanonväder, var nästan för varmt! Den kvällen slutade också bra. Förutom att det kom in ett äckel i vårt tält och var helt störd och stog på alla fyra ovanför lina och frågade om hon inte kände igen honom. Han vägrade att gå ut ur tältet, tills en viss person sa: går du inte ut nu så får du en klack i facet! Haha...Träffade åström och anna på lördagen, for hem till dom och drack och lyssna på musik och hade trevligt.Sen bar det av till campingen igen för fortsatt festande med empe och alla.
En riktig kanonhelg har det vart!

Till helgen så blir det återigen festande, då bär det av till Davve Boys stuga i Handsjöbyn.

Middag nu, hörs hej!

Kommentarer
Postat av: Malin

se där ja , ännu mer pengar som går!!!

2008-08-06 @ 19:24:04
URL: http://malinos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0