Onsdag.


Har precis kommit hem från skolan nu, sjukt trött är jag och börjar få huvudvärk. Har iaf gjort sista provet för den här veckan så det känns iaf bra. Men kändes dock som att det inte alls gick nå bra..Så får väl se till veckan. Tänkte försöka göra en uppgift i medicinsk grundkurs nu snart så jag kan lämna in den och sen måste jag börja läsa till nästa prov. suck! Känns som att jag inte har någon fritid alls ju!

Sen måste jag gå och ordna en hemförsäkring idag också så det hinner bli klart innan jag flyttar in. Imorgon står det besiktning på schemat, kl 10.20 om jag minns rätt. Sen har vi tvättid och så måste jag börja packa ihop allt som jag har här också, känns som att jag har saker överallt. Sen tänkte jag ta med mej malin och gå ner och dumpa lite saker i lägenheten. Så man får bort det mesta härifrån.

Ikväll tänkte vi käka tacos jag malla och nicke. Min sista middag här hos familjen Karlsson/Östlund. Eller sista och sista. Har en känsla av att jag kommer hänga här ganska mycket sen också när jag flyttat. Men sista... ja ni fattar!

Näe nu ska jag väcka malla sen måste jag börja göra nått vettigt så jag kan bocka av det ifrån min långa lista!

Hejsvejs!

Hela 7 veckor.

Är inne på sjunde veckan nu som linköpingsbo och inneboende hos malin och niclas. Tiden har verkligen bara sprungit iväg och jag trivs fortfarande jättebra här nere och saknar inte sundsvall över huvudtaget. Innan jag flyttade ner så kändes det som att jag skulle få bo hos malin och niclas i evigheter innan jag skulle få mitt eget men det har ju som sagt gått såå fort!

På fredag kommer mami, lillebror, mormor, morfar och melker ner med massa saker. Så blir inte en lugn stund den här veckan heller. Har iaf avklarat ännu ett prov idag så nu är det bara ett prov kvar den här veckan. Sen är det bara börja läsa ttill rättskunskapsprovet som är nästa vecka.

I helgen hade vi iaf besök här! Kicki, örjan, siri och malins mormor kom ner och hälsade på. Åt massa gott och satt och surra bara. Så det var trevligt! På lördagen kom dom förbi en sväg innan dom drog sig hemöver, sen stog det inflyttningsfest på schemat! Det var en trevlig kväll oc man mådde ju som man förtjänade igår.

Näe nu blir det tv och plugg.

Hejsvejs!



Full rulle.


Känns som att jag inte har så mycket tid över till annat än pluggande nu. Har suttit de senaste dagarna och ugglat i psykologiboken. Hade prov på det imorse. Känns ändå som att det gick ganska bra, men bara för att det gör det så har jag väl vart helt ute och vimsat. Håller på och springer mellan tvättstugan och lägenheten nu. Sen när malla kommer hem måste vi ta och städa lite, får ju besök imorgon. Måste också börja läsa till spanskaprovet som är nu på måndag. Så idag blir det en städ,tvätt och pluggdag för mej. Sen blir jag ju självklart bänkad framför teven klockan åtta, det är ju idol!

På torsdag är det besiktning på lägenheten, sen är den min! Jag måste hitta en soffa också! Jag har beslutsångest om vad jag vill ha för nån.

Nu blir det plugg!

Hejsvejs!


Slö.


Är typ sämst på att blogga, har liksom inget speciellt att skriva om. Alla dagar ser liksom likadana ut, skola,hem och plugga,middag,idol och återigen plugg. Det är de mitt liv går ut på nu. Snart hoppas jag på att jag får min lägenhet, jag saknar min säng såå mycket nu! Fast jag trivs jättebra är hemma hos malin och niclas. Kommer att känna mej lite ensam sen när jag fått eget. Det är tur att melker ska bo hos mej i några veckor!

I helgen var det fest här hemma med massa folk, det var riktigt kul! Men känner mej helt förstörd fortfarande. Är sjukt seg. Och helgen som kommer så åker nicke bort så då blir jag och malla ensam hemma. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på då. Men vi har några förslag, så får se vad som händer!

Näe nu ska jag lägga mej och mysa i soffan med en filt och kika på idol.

Adjö!

090908


Har nu kommit hem från skolan, har haft engelska, och usch vad jag hatar det. Men det är väl bara att bita ihop antar jag. Måste ta tag och göra någon uppgift nu idag känner jag, och inte börja med allt när det bara är någon dag kvar som jag ofta bruka kunna göra. Höjdpunkten idag är iaf idol. Så kul att titta på alla som skämmer ut sej! Men innan det blir det en promenad. Nu ska jag plugga, kanske återkommer senare!

Nattinatti.


Igårkväll blev det en sväng till arlanda för att hämta malin och niclas. Kom hem runt 7-tiden imorse och somnade strax efter 8 och sov till 12. Så har inte blivit nå vidare mycket sömn inatt, eller imorse kanske man ska säga. Deet värsta är att jag inte alls känner mej någe trött nu.Men måste ta och hoppa ner i sängen snart och tagga inför skolan imorgonbitti.

Har också pratat med en tjej nu ikväll som jag läste sjuksköterska med uppe i sundsvall, hon funderar på att flytta ner till linköping och söka ssk till våren här nere. Så får väl se om det nu kommer bli så. Men skulle ju vara riktigt kul om det nu går vägen för oss båda, och skönt att även känna någon lite sådär i början. =)

Imorgon är det ny vecka och ett utmärkt tillfälle att börja med ett sundare liv. Malla och jag ska nämligen börja bränna allt sommarfett som av någon konstig anledning har krupit sig inpå våra kroppar. Så vi mjukstartar med en långpromenad imorgon!

Nä nu ska jag krypa till kojs!

Nattinatti!

TTMOE


Grymt bra!

En låt som spelats om och om igen idag.

 

Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning


Kvällen då.


Kvällen har spenderats i soffan framför teven och datorn. Trodde det skulle börja krypa i kroppen på mej, om jag skulle sitta här ännu en kväll. Men om jag tänker efter så har det vart riktigt skönt att bara sitta här och inte plugga för en gångs skull!

Blev inge stan idag. Kände att jag verkligen inte orka gå ut. Och så har det blåst sjukt mycket. Så får helt enkelt ta det imorgon. Sen blir det nog så att jag följer med niclas föräldrar och hämtar malla och nicke imorgonnatt på arlanda. Som jag saknat dom! Har vart så tomt utan dom. Så snart är det fullt hus här igen. Sen ska jag få en present av malla med har hon sagt! Spännande! :D

Näe nu ska jag dra på en till omgång nagellack, sen blir det sängen!

Nattinatti!

Helg!


Sjukt trött var jag imorse, eller imorse och imorse klev upp halv 1! Men kom på igår att jag ville se Sex and the city filmen som jag inte hade sett. Så slog på den vid halv 2 dum som jag var. Såg nästan klart hela men somnade såklart de sista minuterna så måste se klart den idag.

Har precis klivit ur duschen, så sitter och väntar på att håret ska torka, vilket brukar ta sjukt lång tid med mitt hår. Brukar ju vanligtvis blåsa det men nu har jag ingen fön, för den har malla med sej. Och inte har jag tagit ner min heller. Så måste fördröja tiden lite. Sen blir det en sväng på stan tror jag. Måste på akademibokhandeln och köpa ännu en bok till en kurs. Sen kanske det blir en sväng in på någon annan affär där man kan hitta nått till lägenheten.

Näe, om man ska ta och gör något vettigt kanske.
Kanske återkommer senare!

Hejsvejs!


Onsdag


Ja då var ännu en dag avklarad. Dagarna har gått väldigt fort nu tycker jag och snart kommer malin och niclas hem. Då har dom vart borta i en vecka, kändes som att dom for igår. Idag har det vart pluggnig och tvätt på schemat. Har inte hunnit med något annat. Tänkte iaf dra med mej malin på promenader när hon kommer hem. Så man får röra lite på sej iaf. Vill inte gå ut och gå själv nu ibörjan, vem vet, jag kanske tappar bort mej eller nått!  Har ju inte så värst långt till skolan heller, det är ju bara rakt över gatan, så det blir ju inte så långa promenader. Så nu när jag går själv då håller jag mej mellan skolan och affären. För på dom ställena hittar jag. haha.. Och sen hittar jag ju i stan också. Men där är det ju bara farligt och gå, för man bränner ju bara en massa pengar.

Imorgon är det skola igen. Börjar kvart över 8! Vilket jag tycker är jobbigt när man oftast börjar kvart över 10, och är lika morgontrött som jag. Men det ska väl gå det å. Har ju trots allt ingen skola på fredag så då kan jag sova ut lite!

Såg att bosse lagt upp en massa bilder på fb nu när melker var puppy! Å han är ju bara för söt på bilderna, och åh vad jag saknar han nu bara för att jag såg dom! :( Slänger upp några av dom här så ni också få se hur söt han var! ;)




Btw så har jag fått min dator nu, och än så länge funkar den galant. Så får väl se hur det kommer att gå den här gången, om jag kommer att behöva skicka tillbaks den eller inte. Men man får väl hoppas på det bästa.

Näe nu ska jag ta och läsa lite innan jag hoppar ner i sängen.

Nattinatti!

RSS 2.0