Back in town.

Ja då var man hemma igen då. Konstig att säga hemma, har lite svårt att bestämma mej vart hemma egentligen är, men nu menar jag i linköping  Sundsvallsvisiten var trevlig. Kul att få träffa alla igen även om det inte var sådär jättelängesen sist. Ja imorgon är det ny vecka och återigen skola. Och sen är det ju senast imorgon  som jag ska få min dator med, men man vet ju aldrig. Skulle ju ha fått den för snart 2 veckor sen så ska absolut inte hoppas för mycket! Totalt störda människor som jobbar på det där stället!

Ja nu är malin och niclas i turkiet och kommer hem natten till söndag. Känns väldigt tomt här, men jag har ju det jag gör den här veckan, jag ska plugga,plugga och plugga.

Näe om man kanske ska ta och krypa ner så man kommer upp imorgon! Kanske återkommer imorgon.

Nattinatti!


Budat.

Då har ännu en dag gått. Dagarna går så fruktansvärt fort.Tog en liten sovmorgon imorse när jag ändå inte skulle på skolan nått. Klev upp och följde med malin när hon skulle hämta sitt pass. Dom drar ju utomlands på lördag så jag blir ensam hela nästa vecka. Så kom och hälsa på mej nån vet ja!  Släppte av malla på skolan, och sen gruvade jag mej för att jag inte skulle hitta hem igen, men det gjorde jag! Har lagt bud på tradera på tågbiljetter hem. Så om jag får dom så kommer jag hem på torsdag kväll! Saknar melker sååå mycket nu! Och inte blev det bättre när jag såg på mannen som talar med hundar förut heller. :P

Imorgon är jag också ledig så då ska jag packa och plugga. Sen kanske jag får med mej malla på stan en sväng också.

Nu ska jag kolla på linas kvällsbok och skämmas ihjäl. Haha vilken sjuk film!

Hejsvejs!

Söndag.


Idag har jag bott här i en vecka, och nu börjar allt falla på plats och jag har kommit in i pluggandet igen. Känns kanonbra! Det blev en lugn och skön fredag. Malla och jag tog en sväng på stan efter vi slutat, jag var ju tvungen att köpa alla böcker jag ska ha till kurserna. De hade såklart inte alla böcker jag behövde, så det blev bara tre stycken än så länge. Det är ju så sjukt dyrt med kurslitteratur, jag betalde 1000 kronor för dom, och då har jag två böcker kvar som jag måste köpa. Kvällen spenderade vi ute hos nickes föräldrar där vi blev bjuden på mat och gotårta.

Igår for malla och jag ut till ikea och kikade runt. Köpte några bra att ha saker till lägenheten, och malin fyndade lite smågrejer hon med. Kom hem och korkade upp vinflaskan, slängde ihop lite mat, och hade trevligt, sen blev det utgång. Sprang in på nån bar och drog en shot för 25 kronor,billigt och bra! Sen blev det platå resten av kvällen. Det var nice!

Är ensam hemma nu, malla och nicke är ute i vikingstad. Känner mej lite seg och sen behöver jag läsa lite så stannade hemma. Så nu ska jag ta en snabbdusch och sen blir det plugg.

Hejsvejs!

Nu har jag tagit mitt pick och pack...

Nu har jag tagit mitt pick och pack och bosatt mej nere i linköping hos malla och nicke. Jag trivs som fisken i vattnet än så länge och hoppas att det kommer förbli så. Har haft fullt upp igår och idag med skolan och allt. Sprang emellan två skolor igår och fixade med kurserna jag ska läsa. Och jag hittade galant här i stan. Sen har det blivit en sväng på stan idag med, har kikat på  lite böcker till kurserna, och det är ju sjukt dyrt. Men måste ju ha dom så det är ju inte så mycket att göra. Tog också en sväng in på HM och impulsköpte ett linne och ett par jeansleggings.

Är för tillfället ensam hemma, malla är ute och ränner med de andra nollorna, och nicke är på träning. Så passar på att låna datorn och teven nu så jag kan kika på precis vad jag vill.

Näe nu blir det soffmys!

Hejsvejs!

Gnäll.


Näe nu är jag fruktansvärt less på att jobba. Jag vill ju vara ledig innan jag börjar plugga igen, men icke.  Har jobbat tre dagar i rad nu, och nä det är inte så farligt! Men har fem dagar i rad kvar också att jobba. Och börjar bara sent en dag av dom dagarna annars är det klockan 7 som gäller. Och det tycker faktiskt jag är jobbigt! Sen är jag ledig en dag och sen jobbar jag mina två sista dagar på lindgården. Har haft en jättebra sommar där även i år, men efter den här veckan så känns det såå skönt att man snart har jobbat klart.

Har också fått min dator nu, och den är självklart störd. Varför ska det alltid bli nå fel med saker som jag beställer på internet?! Har ringt 3 gånger om den sen i tisdags. Och idag när vi ringde ännu en gång så sa dom att vi skulle åka med den till elgiganten och lämna in den där. Dom fixade lite på den sen fick jag tillbaks den och for hem och startade den. Den funkade jättebra och jag tänkte bara för ett tag sen att nu blir det nog inge mer strul. Men så jväla fel jag hade då! då börja den självklart att krångla! Nu är jag skapligt less... jag går och lägger mej.

Kanonhelg..

Har haft en kanonhelg nere i Linköping med malla, nicke, lina, mamma och kicki. I fredags när vi kom ner surrade vi av oss lite på mallas ballis och när niclas kom hem blev det en snabbis på boa.  Gick hem och åt gomiddag, fläskfilé, pommes, sås och sallad. Mumma var det! Blev en myskväll med massa surr och godricka. Lördagen spenderades ute i  Varamon, kikade på när niclas spelade innebandyturnering. Efter det åkte vi hem till malin och gjorde oss iordning och gick till Olympia där vi hade bokat bord. Niclas traskade hem efter vi käkat och vi gick och tog en öl på sangria och sen blev det platens för fulla muggar, och en massa öl och shots. När det stängde lyckades även jag och lina hitta en efterfest, men innan vi kom in där så lyckades vi fastna i en hiss som man max fick åka 4 personer i, men en dum person kom på idén att vi skulle trycka in oss 8 stycken i den, så vi stog där vi stog i drygt en halvtimme innan vi fick hjälp.  Blev en väldigt sen kväll men fruktansvärt lyckad må jag säga! Grymt seg var man på söndagen, man mådde väl som man förtjänade. Var bjuden på middag ute hos nickes föräldrar innan vi for den långa vägen hem mot sundsvall igen. Jag har iaf haft en grymt bra helg!

näe men huvva, nu måste jag sova, jobb imorgon 7-14! suck..

Nattinatti!

RSS 2.0