2011-03-21


Den här helgen har varit toklugn. I fredagskväll var det mys med mallan, blev en tidig kväll eftersom det skulle jobbas dagen efter. Jobbade 7-13 och sen 16-20, och då är ju typ hela dagen förstörd, men det är ju pengar, får se det så! Efter det gick jag hem och la mig i soffan och tvärdeckade, vaknade till vid tolv och förflyttade mig till sängen. Sen lyckades jag sova till halv 1 idag. Skööööönt, men hann dock inte med vidare mycket innan det skulle cyklas till jobbet igen. Efter jobbet blev det ett besök hos malin och nicke för lite kaffe och big brother. Jag sa innan det började att jag inte skulle se på det, men råkade kika på första avsnittet och blev fast! Jag är faktist också jävligt sugen på att skaffa 24-7, men det går ju inte! Då kommer jag bara sitta här och bli fetare och fetare och inte göra nått vettigt! Och apropå fet, jag måste ta tag i träningen på riktigt nu! Är på tok för lat, och extra lat och seg blir jag när jag jobbat en dag, då har jag absolut ingen ork.. Men nu ska det bli skärpning på den fronten.

Nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen, så jag orkar städa, tvätta, plugga och träna imorgon.. :P Alltså en helt vanlig dag för vanligt folk!

Häääjdåå!



Lördagsmys.


Känns faktiskt riktigt skönt att ta det lugnt en hel helg, var alldeles för längesen sist. Igårkväll var jag bara hemma och kikade på tv och slappade i soffan. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig i tid eftersom jag skulle börja jobba klockan 7 imorse, men lyckades inte så bra med min plan.. Klockan var närmare halv 2 innan jag kröp ner, och strax efter 4 innan jag somnade vilket resulterade till huvudvärk och en fruktansvärt seg tjej. Efter jobbet mötte jag upp Nattis på stan för en fika och lite surr i det härliga vädret. Nu ikväll har mallan och jag haft lördagsmys med pizza och en massa gotta till melodifestivalen och en film. Skööön lördag! Nu ska jag nog ta och lägga mig, så det blir några timmars sömn. Imorgon står det jobb på schemat igen, 16-21, innan det ska det städas och pluggas.

Näe, sova säng skulle jag göra nu ja!

Häääj!

Den som väntar på något gott...


Sitter och väntar på att pajen i ugnen ska bli klar, jag är så hungrig. Det blir iaf Fetaost och spenatpaj till middag idag. Suupergod paj! Jag slänger upp receptet så får ni prova!


Orginalrecept pajdeg:

3dl mjöl
125g kallt margarin
2-3msk vatten

Låt degen vila en halvtimme i kylen innan gräddning. Förgrädda sedan 10min 200 grader.

Fyllning:

1 gul lök
1 paket bladspenat
olivolja
250 g fetaost
2 msk oregano
3 ägg
3 dl grädde
salt, vitpeppar

Skiva löken och stek den tillsammans med spenaten i olja någon minut. Fyll sedan det färdiggräddade pajskalet med löken och spenaten och smula sedan på fetaosten. Krydda med oregano. Blanda ägg, grädde, salt och peppar i en skål och häll över pajen. Grädda 40 min i 175 grader

RSS 2.0