Tvättdag.

Kom på igår att jag ville gå och se Timrå-Modo ikväll! Det är en match som man måste se. Det är ju sånt tryck! :D Tänkte att jag kan ju höra med sanna om hon är sugen på att gå, så imorse ringde hon och väckte mej, och så slog vi till på att vi skulle masa oss dit! Sannas jocke ville också följa med, han är ju en modotönt så han ville också gå! ; ) Så det blir jag, Sanna, Madde mot jocke ikväll, tror jag iaf, jag antar och hoppas att sanna håller på timrå! :O

Nu ska jag ta och masa mej ner till tvättstugan och slå på en maskin sen ska jag hoppa in i duschen!




 

Vad vill jag!?


Har funderat de sista dagarna vad jag verkligen vill göra med mitt liv, men jag kommer ingen vidare vart om jag säger så.Jag vill nog inte bo kvar här i sundsvall som det känns nu. jag vill liksom börja om, kan man säga så? Men jag vet inte vart jag vill ta vägen! Norge skulle vara en upplevelse tycker jag, åka dit och jobba några månader. Eller någon annan stad här i sverige.. Börja bli lite less på det här nu. Sen så kanske man skulle ta och leta efter drömprinsen, undra om han ens finns?! jag vet inte ja.. hah!

Sov hos lina inatt. Hade lite deep talk om karlar och allt möjligt. Och kom fram till att det är fan kärlek överallt, på filmer, musikvideos, tittar man ut så ser man typ bara folk som går och håller varandra i händerna, ja i stort sett överallt!

Man kanske får köra på hundtricket, såg ju en väldigt fager kille för någon vecka sen när jag var ute med melker. En kille som va runt 22 nånting som gick alldeles bakom mej med sina två hundar. Sen när jag kommer in och tittar ut genom vardagsrumsfönstret så går han tillbaks och då har han såklart varit och mött sin flickvän. Aja! Kanske kan hitta någon på det sättet..

Näe nu ska jag göra något vettigt här hemma!

Hejsvejs!

Onsdag.


Har verkligen jättetråkigt! Och dagarna går så fruktansvärt långsamt nuförtiden!
Nu snart ska jag åka till bror och hämta melker, sen blir det nog en sväng ut till birsta.
Efter Lina slutat så kommer hon förbi på en kopp kaffe och en rök. Trevligt med sällskap!
Efter det så blir det en promenix med melker. Sen blir det kanske lite städning, sjukhuset, bonde söker fru och oskyldigt dömd!

Intressant inlägg va!?

Nu ska jag åka!

Hejsvejs.

trött.


Har vart en superlugn helg.. Skönt! Fredagen började med en liten promenad runt granlo med mecke och bajslina. Tog en snabbdusch och sen for mammi, jag och lillebror ut till birsta och fikade och mammsen handlade det sista till utlandsresan. Kom hem och käkade hemmagjord pizza och kikade på idol, sen blev  det en sväng till lina som var hemma hos emma, satt där och käkade glass och bara myste framför teven resten av kvällen.

Igårmorse blev det en sväng ut till tösta, hälsade på Else Marie och Tore och bytte till vinterdäck och satt och surrade släkt. Hon håller på och släktforskar, så fick höra en hel del historier om släkten. Intressant! Skjutsade också ut mammsen till Midlanda. Sen blev det lugnt resten av kvällen eftersom det stog jobb 7:30-18:30 på planeringen idag.

Var bajstrött och jätteseg när klockan ringde, ville bara ligga kvar och sova. Och inte var det lättare att kliva upp när det var svinmörkt ute. Men pallrade iaf mej upp och gjorde mej iordning, och for och hämtade bror som skulle vara hundvakt och skjutsade hem han hit. Sen har det bara vart jobb, jobb och åter jobb hela dagen!

Imorgon står det tvätt på schemat, 11-15. Får se om det hinns med en sväng ut till birsta också för att kika på någon present till mamma.

Näe men nu ska jag sortera tvätten sen blir det sängen!

Natti.

Morgonpromenix.


Ställde klockan på nio i morse. Klev upp, och sen tog jag, melker och lina en promenix på drygt en timme. Riktigt skönt väder var det och riktigt uppfriskande! När jag kom hem gjorde jag grötfrukost med ägg och skinkmacka. Brukar inte vara någon höjdrare för mej att äta frukost, men gick ner när jag tog en promenad innan. Då var det riktigt gott med frulle!

När jag hade hela dagen framför mej så passade jag på att städa hela lägenheten också. Finns ju inte så mycket annat att göra när man är hemma, förutom att gå ut och gå då, och värre är det ju om man är pank, då är det ju inge roligt att gå på stan för det är ju självklartt då man hittar en massa som man vill ha!

Fram mot kvällskvisten så tog mamma och jag en sväng ut till ikea och handla lite nya fönsterlampor och lite annat jocks..

Näe, nu ska jag kika på slutet på House.

Adjöken!

Härnösand.


Kan ju börja lite smått om helgen. På fredag förmiddag blev det en först en sväng på stan med lina och lite senare så joinade jag madde på stan. Gick och handlade superfina glas till lina i födelsedagspresent.  Sen så spenderades kvällen hemma hos linas mami och papi där det var tårtkalas. Riktigt goda tårtor var det kan jag säga! mums. Senare mot kvällen när alla åkt hem så tog vi nått glas vin ute på balkongen och satt och surra en massa.

Klev upp vid 10-tiden på lördagmorgon för att skjutsa mormor och morfar till tåget. Nu blir dom borta till 22:a december, kommer sakna min momma. Vill också åka till turkiet igen, till solen och värmen. På lördag åker även mami dit och hälsar på dom i en vecka. Efter vi sagt hejdå till dom skickade jag in mor på boa för att handla öl och godricka till helgen. Kom hem och tog en snabbdusch innan jag och lina skulle hämta david och tobbe på tågstationen. For hem till lina och drack Asti och käkade återigen lite smörgåstårta. Lite eftersom började folket rulla in och vid halv 8-tiden kom sanna, jocke och sandra och hämtade mej,david och tobbe och så for vi mot pipeline för att kika på för full hals. Det var riktigt bra! Sen åter hem till lina och fortsatte festa. Riktigt trevligt hade jag! :)

Klev upp vid halv 2 igår. Gick hem till lina och hjälpte till med städning och diskning. Riktigt mycket disk och riktigt rörigt var det. Men sen vart det skinande rent när vi var klar! Sen blev det Willys med mammsen. Och lite senare en sväng ut till malin på alnö för att kika på lillhunden med lina. Guu så söt!

Idag har jag varit upp till Härnösand med kicki, gått lite på stan och blivit bjuden på lunch. :) Var också på Dollar$tore. Första gången jag var där, riktigt rolig affär med grymt mycket grejer och väldigt billiga grejer dessutom. 

Näe, nu orkar jag inte skriva någe mer. Nu blir det kaffe och tv!

Hejsvejs!

Magen då!

Har såå ont i magen, fortfarande.. Det kommer liksom som kramper, det är som att en... haha nee jag skojja bara lite med sannadee nu..  ;) Internskämt ni vet! Men ont i magen har jag iaf, det är sant de..

Har suttit och kikat på SOS familj med mamma nu. Asså vilken jävla unge! Tolv år och styrde verkligen över hela familjen, helt stört! Skulle få en hjärnblödning om jag var hennes mamma. Kanske elakt sagt men, oj oj oj..

Imorgon blir det jobb, 12-21. Var ett tag sen sist så känns som att jag glömt allt. Men det ska nog gå bra!

Till helgen fyller lina gammhagga, 20 alltså! Så på lördag blir det till att dra på sej partyhatten och plocka fram vindunken. Kanske blir en sväng bort på Pipeline med, för att studsa till för full hals och de andra.

Funderar på att klippa mej som jag klippte mej innan nyår, men har sån beslutångest! Hjälp mej!
Vet inte vad jag tycker själv..

Näe nu ska jag lägga mej i soffan och lata mej ännu mer, det är det hela min dag gått ut på ungefär.. roligt va?!

Hejsvejs!

Hemma igen.


Har nu kommit hem efter en underbart rolig och skön vecka i turkiet med tjejerna. Igår tyckte jag att det var äldigt skönt att få komma hem, inte till det kalla sverige dock, men hem till min egen säng och hem till svensk mat såsom stuvade makaroner och köttbullar! Som det känns nu ikväll så skulle jag mer en gärna åka ner redan imorgon ännu en vecka för sol, bad och goda drinkar. Kom hem igårkväll och var helt slut i kroppen efter allt resande, åt tacos med mami och lillebror och sen blev det stjärnor på is och slockande i soffan strax före 11.

Hamnade iaf på ett någorlunda hotell vid kleopatrastranden med solterrass och pool på taket . Så det var nice! Var också och hälsade Mario och dom på green river,  var ju ett år sen så det var roligt. Mindre roligt med resan var ju att vi alla varit lite småhängiga mer eller mindre. Det har vart magont,halsont,hosta,feber, förkylning och ungefär allt man kan tänka sej. Men har iaf haft en riktigt rolig resa med dom bästa!

Nu orkar jag inge mera. Återkommer något framöver, kanske med några bilder från veckan som vart!

Tack och hej!



RSS 2.0