Trött tjej.


Är så fruktansvärt seg idag, blev tydligen en hård kväll igår. Satt först ett gäng här hemma och drack och lekte lite roliga lekar och sen blev det 55:an och Sliver. Nästa helg tror jag blir lugna gatan, iaf som det känns nu, kanske ska samla på sig lite vuxenpoäng sätta upp sig på jobb. Nu ska jag ta och sova, jobb imorgon 7-16.

Häääj!

Onsdag.


Har precis kommit hem från ett dagpass som egentligen skulle vara till 16, men fick gå hem några timmar tidigare eftersom dom skulle ha stormöte åså.. Så fick en extra jobbdag på måndag..moneymoney.. Men det går iaf jättebra och jag tror jag kommer trivas. Har även lyckats och dra på mig nackspärr ännu en gång, förstår inte riktigt hur jag lyckas, var ju inte allt förlängesen man hade det sist och innan de var typ när jag var mini. Det gör iaf förjävla ont! Nu ska jag ta och stoppa i mig lite lunch sen ta tag i plugget.

Häääjdå!

Jobbjobbjobb.


Jag skrev i förra inlägget att jag kanske har fått jobb, de ringde senare på dagen och jag fick det! Så imorgon halv 11 ska jag dit och prata lite med chefen. Hoppas att jag får börja med inskolningen så fort som möjligt, för nu är jag riktigt peppad för att få jobba lite! Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i min renbäddade säng, vart sjukligt trött efter kvällens träningspass.

Nattinatti.

Lunch.



Igår till middag slängde jag ihop en skinksås och kokade pasta och broccoli, vart helt ok och fick även bli dagens lunch. Sitter och väntar på att tvättmaskinerna ska bli klar, sen blir det plugg för fulla muggar och så tänkte jag även försöka klämma in ett träningspass senare ikväll. Sen har jag kanske fått ett extrajobb också! Nöjd tjej! :D

Häääj!

17:18


Nu har jag diskat bort diskberget, skickat in en uppgift, druckit kaffe hos mallan och tränat. Nu återstår middag, men har inte den blekaste om vad jag göra.. Egentligen orkar jag inte laga något, skulle vilja bli bjuden på middag idag eller att nån iaf lagade den åt mig. Ikväll blir det iaf slapp i soffan, halv åtta hs mig, sofias änglar och sommar i sverige och kanske lite plugg. Nä, ska styra upp det där med middag nu.

Hääj!

Blöö.


Sockerkakan vart inge vidare iaf, provade ett nytt recept blev fett besviken. Tacka vet jag mammas recept! När jag kom hem från mallan fick jag agera mattelärare till lillebror över skypen, blir faktiskt lite förvånad över mig själv att vissa saker sitter kvar och kändes så självklara när jag skulle hjälpa han att lösa uppgifterna, trots att det är så många år sen man själv läste matte.

Nu ska jag sova för imorgonbitti ska gymmet få sig ett besök.

Häääj


Baka baka liten kaka.


Sitter och väntar på sockerkakan som står i ugnen, ska ta med den till Mallan och Nicke där det blir lite alla hjärtansdagfika. Mysigt!

Kanske återkommer senare!

Hääj!



Söndag.


Har haft bakishäng med Mallan hela dagen. Slappat i soffan och kollat på Ronja Rövardotter, Sofias änglar, Solsidan och Wallander och ätit tacos. Perfekt bakisdag! Hade en kanonkväll igår med tjejerna. Föris på engelbrektsplan med Mallan och Bralle och sedan fick Harrys/Sliver sig ett besök där vi sen mötte upp Millan och Cilla. Nu ska jag ta och se klart på Wallander sen tror jag att faktiskt att jag ska krypa ner i sängen.

Hääj!

Sitter på tåget på väg till mitt andra hem...

Sitter på tåget på väg till mitt andra hem (linköping) nu och har äckligt ont i huvudet. Jag har nog varit med om min värsta tågresa hittills. Har suttit i samma vagn som två störande/äckliga personer hela vägen från sundsvall till stockholm. En som pratade telefon EXAKT hela vägen och det var inte i vanlig samtalston om man säger så.. Den andra personen höll på så jag hade spyan i halsen, hon åt och smaskade hela vägen, drack mjölk med sugrör och snöt ut flera liter snor hela tiden. Så jävla äckligt! Asså det är okej att snyta sig men när man har så mycket snor i näsan som hon hade så tycker jag att man kan gå på toaletten och snyta sig, och speciellt när man ser att folk äter.. Men nu har jag och shivisen det bra iaf, vi har hela djurkupén för oss själva och jag hoppas att det förblir så..


7 februari.

Sitter hemma hos lina nu och har astråkigt och är rastlös, hon slutar vid 16 så ska försöka ta tag i plugget snart så jag fått något gjort när hon slutat. I eftermiddag bjuppar mormor och morfar på hejdåmiddag, tror det är kalops som står på menyn, göttans! Sen ska jag vandra tillbaks hit till Lina och mysa till det med tjejerna en sista gång innan jag åker tillbaks till linkan. Har iaf haft en grym helg. I fredags firades jag först hemma hos mami med smörgåstårta och cheescake och sen blev det utgång. Lördagen bestog först av bakishäng och pizza med lina och senare mot kvällskvisten kom sanna, källman, niklas, jocke och john förbi innan det blev en ännu en runda på krogen. Igår blev det ett besök hos pappa och ellinor där det bjöds på middag och en massa gosaker sen blev det häng med lina och sanna resten av kvällen. Toppenhelg med andra ord!

Nu ska det pluggas!









Äckelväder.

Så grymt less på snö nu. Igår var det riktigt vårväder och stekigt i solen och idag öser snön ner! Usch! Hemma i Linköping är nästan snön borta har jag hört. Men åker ju snart tillbaks så det är väl bara härda. Nu ska mami och jag ta och slå på en film sen ska det handlas till smörgåstårta och cheescake som vi ska ha imorgon.
Idag bjuds det på tacos här hemma till middag, mums!

Världens längsta dag.


Sov hos Lina inatt och hon började klockan sju imorse så har varit vaken sen tjugo över sex. Så då åkte jag hem och käkade frukost och sen blev det en promenad med Melker. Resterande av dagen har bestått av plugg och kaffedrickande. Känns som att jag fått ut riktigt mycket av den här dagen så ska försöka lyckas kliva upp tidigt imorgonbitti, när dom här hemma drar iväg på jobb och skola. Nu ska jag ta och se klart slutet på fuskbyggarna sen ska jag plugga lite till innan jag ska kojsa.

Adjö!



RSS 2.0