091130.


Sen jag flyttade ner till Linköping tycker jag att tiden gått sjukt fort. Flyttade ner den 16 augusti, och det känns som att det nyss var den dagen när jag och malla skulle åka ner med all packning. Och igår var det första advent! huh.. snart är det julafton med och nu är det bara den här veckan och nästa typ som jag går i skolan sen är jag ledig i nästan en månad! Skööönt!

I fredags tog bara jag och malla det lugnt. Käkade tacos hemma hos hon och nicke. Sen la vi oss i varsin soffa och drog filtar över oss och tvärdeckade, så missade drygt en timme av idol. Vart så fruktansvärt trött efter maten. Men skönt var det!

På lördagen blev det fullt ös istället. Förferren höll till på engelbrektsplan med en massa folk. Sen blev det utgång. Blev kanske lite för mycket för lilla agge men mådde över förväntan igår måste jag säga. Klev upp i hyffsad tid och mötte upp malin på priso för att handla lussebullar. Sen var det bara en massa adventsmys hemma hos malla och nicke. Tokmysigt med advent ju!

Imorgon är det julbord hos petra med en massa folk! JULMAT! Som jag längtat efter det!

Nu ska jag ta och göra mej lite lunch och sen blir det plugg resten av dagen..

Hejhej!


Fanfanfan.

Och så gillar jag den här!


Skinny Love.



Dagens låt som gått om och om.. Jag gillar den!

Mammas pojkar.


Sitter och myser till det i soffan riktigt nu med must, saffransbullar, tända ljus och så tittar jag självfallet på mammas pojkar. Det är ett måste varje torsdag. Igår när malin och jag var och handla på priso så såg vi christian som är med i mammas pojkar. Riktigt snygg karl måste jag säga, det förgyllde min dag alltså!

Idag har jag tvättat igen och tagit reda på disken sen helgen, var ju på tiden.. Bestämde mej för att ta städningen på söndag och så slänger jag upp julstjärnan i fönstret då. Jag tycker att det är alldeles för tidigt att göra det idag.. Jag har inte fått in den rätta julkänslan än som jag brukar ha.. I vanliga fall brukar jag ju spela julmusik nu.. Men icke!

Har inte en aning om vad som händer till helgen. Kanske blir lugnt, känns så just nu.. Men det kan ju ändras fort de å.. Men imorgon på dagen blir det nog en sväng ut till tornby med malin och kanske en sväng på stan. Men nu måste jag se klart på mammas pojkar!

Hejhej!

Ett försök.

Så, nu tänkte jag försöka skriva ner lite snabbt vad som hände under dagarna lina och sarah var här nere och hälsade på.

Onsdagen blev det bara lugnt till en början. Satt hemma och smutta på lite vin och sen bestämde vi oss för att gå ut och ta nån öl och kolla läget. Gick på 55:an och blev kvar där tills dom stängde sen tog vi en sväng på platens och dansa lite och drack nån till öl..

Torsdagen blev en riktigt bakistorsdag. Vi åt supergod bakpotatis med hemmagjord skagen och glodde på några johan falk filmer och bara myste till det hemma i mallas soffa. Riktigt myyys var det!

På fredagen tog vi en sväng på stan och boa för att inhandla lite gotta till helgens bravader. Kom på att det var gratis inträde på platens så vi bästamde oss för att gå dit och kolla in läget. Var väl sådär.. Avslutade kvällen med efterfest hos några 92:or? haha helt sjukt. Jag började fundera ett tag vart lina och sarah tagit vägen så jag gick in till köket där dom satt men blev utslängd lika fort och så säger lina: "gå ut till dom igen så vi kan ät lite, vi är jättehungrig. Se till att dom inte kommer in till köket!" Hahah proppen min! :D

I lördags körde vi på fullt ös medvetslös! Började med att käka tacos hemma hos mej. Sen började en massa folk att droppa in lite eftersom. Sen blev det kundvagnsåkning till krogen. Malla skjutsa mej och lina till en början och vi gjorde världens vurpa när vi skulle gå övergångsstället! Vi klarade väl oss hyffsat, lite skrapsår och svullna knän men vinflaskan klarade sig och det var det viktigaste tyckte vi då. Var ganska lyckat på krogen och sen blev det efterfest! Usch! jag fattar inte att man aldrig lär sig när det gäller efterfestandet. Kommer i säng alldeles för sent och sen är hela veckan förstörd!

I söndags så åkte dom tillbaks till sundsvall igen. Jag vägrade att gå hem för det såg ut som ett bombnedslag hemma. Så nu har jag sovit hos malla och nicke i 3 dagar, för jag har verkligen ingen lust att städa och fr att det känns alldeles för ensamt att sova själv.. Jag saknar dom! Det är tur att jag har malla så jag får sova där och umgås med henne! Hon är guldvärd!

Nu sitter jag och väntar på att hon ska komma hem och tokförhöra mej på psykologin. Prov imorgon igen, man får hoppas att det går lika bra den här gången. Så nu blir det råplugg så jag kan se på bonde söker fru ikväll och bara mysa!

Tack för mej!

Hejhej!


091122

Nu har lina och sarah åkt hem till sundsvall igen.. Känns väldigt tomt och ensamt nu när man varit van att ha folk runt omkring sej dyget runt i några dagar nu.. Så nu ska jag gå och sova hos malla och nicke och så skriver jag om dagarna som varit imorgon kanske.

Hejhej!

Finfrämmande.


Nu har jag äntligen gjort nationella i engelska. Hoppas att det gick vägen, men kändes som att det inte gick nå vidare imorse, kändes mycket bättre igår. Det visar sig nog till veckan. Idag kommer lina och sara och hälsar på! Malla och jag ska snart gå och möta dom på tågstationen. Tycker det var jättelängesen vi bestämde att dom skulle komma ner och hälsa,men tiden har gått äckligt fort. Nu håller jag på och tvättar och har plockat undan lite här. Kom på förut att jag inte diskat sen i lördags! usch..

Näe nu ska jag gå till malla och dricka kaffe!

Hejhej!

Smärta.


Måndag igen då! Nu är det bara två dagar tills lina och sarah kommer ner till oss!
Har vart en jättelugn helg, har bara vart hemma. Men så känns det inte i kroppen. Känns som att det vart fullt ös hela helgen. Jag är sjukt trött och orkar inte göra nånting. Har jättont i ryggen och i nacken och har inte ätit nått idag heller för jag orkar verkligen inte ställa mej och laga mat, så tänkte försöka bjuda in mej hos malin och nicke och få lite middag där.. ;) Igår tog malla och jag en sväng bort till subway och köpte oss lite middag och så hyrde vi de två första johan falk filmerna. Dom var riktigt bra så måste snarast ta och hyra dom andra. Ikväll måste jag också se på paradise hotel. Det var ju premiär på det igår, och man blir ju fast. Vissa som är med är ju helt störda i huvudet så det går inte att sluta titta på det.

Nu måste jag kolla vart kvinnan min håller hus. Jag är hungrig!

Hejhej!

Fredagsmys.


Så skönt med helg igen! Den här helgen blir en vit helg med en massa mys bara. Måste ladda upp batterierna tills lina och sarah kommer ner på onsdag. Som jag längtar! :) Sitter och tittar på idol nu och dricker julmust i min ensamhet. Men känns ganska skönt att vara själv en kväll. Händer ju inte sådär jätteofta och speciellt inte på en helg. Så just för tillfället känns det skönt. Just nu sjunger eddie takidas låt curly sue. Snacka m att sabba låten helt! Måste kolla nu vad som händer..

Återkommer kanske senare!

Jag bara älskar´t.

Jag älskar den här filmen! Kan inte sluta titta på den! Det här är kärlek de, på hög nivå!



Tjejen som älskar att sova.


Ja det är jag de! Iaf på morgonen. Imorse skulle jag ha vart på skolan kvart över åtta. Hade ställt klockan på 7 men vaknade inte. Jag vaknade vid tolv när lina ringde mej! Kraftig försovning skulle jag kalla de. Trodde det var omöjligt att sova över så lång tid, men tydligen inte. Så hädanefter så är det förbjudet för mej att snooza på veckorna. Men har så sjukt svårt att somna på kvällarna! Gick och la mej strax för 1 inatt och låg och vred och vände till efter 3 nångång. När jag lägger mej i sängen då börjar jag fundera på allt mellan himmel och jord! Så det går inte att sova. Jag vet inte vad jag ska göra för att jag ska bli trött.. Men nog om det nu.

Idag har jag haft tvätt- och städdag. Så nu är det iaf rent och doftar gott här hemma!

Ikväll ska jag som alla andra onsdagar se på bonde söker fru, men själv! Malla och nicke ska ut till vikingstad och hälsa på. Malin och jag har ju några heliga dagar tillsammans, och just på en sån dag åker hon ifrån mej. ;) Det var söndagar när ensam mamma gick och nu är det onsdagar; bonde söker fru, torsdagar; mammas pojkar fredagar; idol. Men jag ska nog klara av att titta på bonde själv en gång!

Nu ska jag ta och plugga lite och ta en sväng till affären innan bonde börjar!

Hejsvejs!






Kaffetajm hos Malla.

Sitter hemma hos malla nu och hinkar kaffe och bara har allmänt trevligt. Skulle egentligen se sunes sommar men blev inte riktigt som vi tänkt oss. Så får ta det en annan gång. Kanske blir någon annan film. Tänkte slänga upp två låtar som gått om och om hemma de här två dagarna. Bra och skön skit!


Beirut- Scenic World


Lykke Li - I'm good, I'm gone

Nu ska jag vara social!

Hej!

091109

Nu har ännu en helg bara sprungit iväg. Börjar inse att det inte alls är långt kvar till jul och till skolan är slut. Har jättemycket kvar att göra i skolan innan jul, och proven ligger jätte nära inpå varandra. Så har en känsla av att de sista veckorna kommer gå alldeles för fort och att jag typ kommer att gå in i väggen eller nått! huh.. Börja också bli liite stressad över hur det kommer att bli sen, om jag kommer in på sjuksköterske eller undersköterska. Annars har jag inte den blekaste om vad jag ska göra.

Helgen har iaf vart trevlig. Pappa, ellinor, kicki och örjan har vart ner och hälsat på. Så nu har jag äntligen fått upp lite saker på väggarna! :) I lördags kom malla och jag på vid halv elva att vi skulle gå ut. Vi sprang in till stan så vi var inne före elva så vi slapp betala 120 kronor. Vart en riktig lyckad utgång faktiskt. Impulsutgångar blir alltid bäst! Kom i säng vid halv 8 på morgonen och klev upp vid 10 igen för att gå till malla och nicke och säga hejdå till pappsen och dom.

Nu är det snart bara en vecka kvar tills lina och sarah kommer ner och hälsa på oss! Som jag längtar! :D

Nu ska jag ringa lina och sen blir det sängen med företagsekonomiboken i handen!

Nattinatti!

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av malla.

Kopiera detta till din blogg,
Utmana 5 personer och berätta det för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1).


1. Vad heter du: Angélica

2. Ett ord på fyra bokstäver: apor

3. Flicknamn: Asta

4. Pojknamn: Alvar

5. Yrke: arkitekt

6. Färg: aprikos

7. Klädesplagg: ankelstrumpor

8. Mat: ananaskyckling

9. Sak i badrummet: aceton

10. Plats/stad: Arizona

11. En orsak att vara sen: Aggressiv tant attackerade mig

12. Något man skriker: AS!

13. Film: american pie

14. Något man dricker: aquavit

15. Band: Alice in Chains

16. Djur: aligator

17. Gatunamn: Albäcksgatan

18. Bil: amazon

19. Sång: all these things that i've done

Du som läser det här blir utmanad!

Trött och frysen.


Känner mej jätteseg i kroppen och börjar att bli förkyld igen. Slocknade på soffan efter jag ätit mina efterlängtade fiskbullar och pärer. Det äter man ju alldeles för sällan, det är ju så gott! Har haft det där jävla engelskabokpratet idag som jag gruvade mej för hela förra veckan. Men det kändes som att det gick vägen iaf så nu är det bara börja läsa en ny bokjävel. Hatar engelska!

Efter det så blev det en sväng på stan med Malla. Jag gick också in på arbetsförmedlingen och satt där i 1 timme helt i onödan. Så nu hatar jag arbetsförmedlingen också! Dom är helt enkelt sämst.

Sitter och glor på house nu. Borde egentligen plugga men jag har verkligen ingen lust så jag tror jag sparar det till imorgon när jag är ledig.

Iallafall så håller jag på att försöka sluta röka. Rökte endast 2 cigg igår och så har bara rökt 2 idag. Så än så länge så går det ju åt rätt håll iaf. Så lite stolt är jag ju över mej själv!

Nu ska jag glo vidare på tv.

Hejhej!

Back in town.

Ja då var man hemma igen efter en kanonvecka i sundsvall. Känns som att jag hunnit med allt ja velat den här veckan, så jag är nöjd! Nu ikväll så har vi suttit hemma hos malla och nicke och druckit vin. Var tänkt att vi skulle gå ut men klockan bara sprang iväg som vanligt så det blev inte av. Det värsta med sundsvallsresan var att lämna melker hemma hos mamma igen! Jag saknar verkligen honom så sjukt mycket nu. Det känns så tomt här! Första natten jag bor helt själv i lägenheten och det känns inge kul! JAG SAKNAR MIN MELKER! :(


RSS 2.0