En vecka kvar.


Ja nu är det bara en vecka kvar till julafton, och nu har jag iaf fått lite julkänsla. Det har snöat en massa här nere nu, och har hört att det är snö hemma i sundsvall med. Jag gillart! Kan inte tänka mej en jul utan snö, inte i sverige iaf. En sak om man är utomlands och det är varmt. Gick iaf och hämtade ut tågbiljetten förut och jag höll verkligen på att blåsa bort och frysa ihjäl, det är så sjukt kallt här..

Imorgon åker jag hem till Sundsvall. Tåget går 06:00 härifrån. Förstår inte riktigt varför jag bokade så tidigt egentligen. Fast är iofs skönt att vara hemma i Sundsvall tidigt men jag ska ju inte göra nått spec så vet inte vad jag tänkte med, men ikväll ska iaf jag och malla mysa till det riktigt innan vi skiljs åt i 5 dagar. Känns lite konstigt med tanke på¨att vi varit med varandra i stort sätt varje dag sen jag flyttade hit. Men sen kommer ju hon också hem till sundsvall och fira jul! Näe nu får det räcka, har ändå inget vettigt att skriva!

Hejhej!


Lördagsmys.


I helgen har det både blivit fredagsmys och lördagsmys. Igår satt jag hemma hos malla och nicke och kikade på idolfinalen. Fruktansvärt besviken på att erik vann, men hade ju nästan inte väntat mej något annat. Tyckte calle var grym igår, mycket bättre än erik. Var så sjukt trött så jag orkade inte packa ihop mina grejer och gå hem så blev ännu en natt på deras soffa. Idag har vi bara tagit det lugnt. Tog en lång och välbehövlig sovmorgon. Sen så glodde vi på skidskytte och åt hemgjord pizza.  Nu sitter jag och malla i soffan och kikar på en film och bara myser till det. Imorgon tänkte jag försöka komma upp i tid och plugga lite till provet på måndag, och sen skull ejga behöva städa men får se hur det blir med det. Näe nu ska jag kika klart på filmen sen ska jag packa ihop mina saker och bege mej hemåt.

Nattinatti!

091211


Nu är det äntligen helg igen! Som jag längtat. Ikväll blir det idolmys, finalen. Och jag önskar att calle tar hem det hela, men det kan man ju glömma! Nätterna som varit nu har jag spenderat hemma hos malla och nicke på soffan. Min lägenhet håller på att målas om. Förhoppningsvis är det klart nu, men jag gruvar mej för att gå hem och städa och sätta upp allt på väggarna igen..

Nu kan jag också bocka av bokpratet, spanskaprovet och rättskunskapsprovet på listan. skönt! Och igår fick jag veta betyget jag fick på psykologin. Det blev ett VG så jag är nöjd.

Jag har sett en vovve nu också som jag har blivit helt såld på! Hon heter Izellah och är supersöt! Jag har pratat med ägaren också. Så får se hur långt det kommer att gå. Men jag vill ha hon! Kan slänga upp lite bilder på henne som jag fått!

Nu ska jag ta en sväng på stan tänkte jag.

Hejsvejs!



Är hon inte söt så säg!

17 dagar.


Nu är det 17 dagar kvar till julafton, jag tror faktiskt att jag börja längta lite nu.
11 dagar tills jag åker hem till sundsvall. Det längtar jag också till, skönt att få komma hem ett tag. Och 11 dagar tills skolan är slut, fruktansvärt skönt med lite lov!

Och fram tills dess är det fullt upp i skolan. Imorgon ska jag prata om en bok på engelskan. Jag hatar engelska! Men förra gången gick det ju bra så hoppas på det den här gången också. På torsdag har jag spanskaprov, fredag rättskunskapsprov och måndag företagsekonomiprov. Sen så ska jag klämma in ett engelskaprov någon dag också. Sen är skolan klar, och jag beger mej hem till mami över jul.

Helgen som kommer blir toklugn iaf. Blev en spontanutgång i lördags, hade tänkt ta det lugnt hela helgen men malin lurade med mej..  Hade iaf sjukt kul på pitchers! Igår var det mindre roligt! Var inte bakis eller så men upptäckte att jag slarvat bort plånboken! Så nu är jag utan bankomatkort och körkort! Bra jobbat! Så jag kan inte heller gå ut i helgen för jag har ju inget legg. Men det är nog lika bra att jag stannar hemma!

Nu ska jag snart ta och hoppa ner i sängen, ska bara plugga liite till först.

Nattinatti!

RSS 2.0