Vilka as.

Imorgonbitti ska jag skjutsa Malla och Nicke ut till Midlanda. Dom åker ju nämligen till turkiet nu i en vecka,as! ;) Men åker ju förmodligen, om nu allt går bra, med tjejerna den 27 september till turkiet ! Ska bli grymt skönt. Tog en promenad till bergsåker igår, för att kika på lillebrors och hans pappas lägenhet. Fick middag där och sen slocknade jag på soffan i några timmar.

Har jobbat mina två dagar nu, är bara hoppas på att dom ringer snart igen och behöver folk. För jag behöver mer pengar, och jobb. Sen får jag nå fel av att bara sitta hemma på dagarna.

Näe nu blir det sängen så dom inte missar planet imorgon, skulle ju vara tråkigt! ;)
Återkommer kanske nått imorgon.
Natti!

Söndag.

Nu är man nyduschad och redo för att hoppa ner i sängen. Ska jobba imorgon och på tisdag, 7-13 båda dagarna. Har verkligen gått och väntat på att få jobba den här veckan som har varit. Totalt värdelöst att vara arbetslös, speciellt när man inte har någe pengar och när alla andra jobba. Så det ska bli skönt att jobba imorgon tycker jag. På onsdag kommer min lön, som jag längtat efter den nu! Så på fredag ska iaf jag och lina gå på stan och kika lite har vi bestämt. Har en liten lista på vad jag ska köpa!

Var ut på birsta med mammsen, lillebror och mormor idag och kikade.. Hittade en hel del saker som jag nog måste införskaffa mej! Sen blev det lax, potatis och romsås hemma hos mormor och morfar. Mumma!

Btw, på lördagmorgon bär det av mot ånge med Sanna och lina för att gå på mittlandiafestivalen och kika på Den stora sömnen, och jag är tokladdad! :)

Näe, nu ska jag gå och dricka en kopp kaffe med mami, sedan blir det kvällen!

 Natti!


Den stora sömnen


Hos Malla.

Sitter hemma hos Malin och gör ingenting. Hon är på jobbet,slutar klockan 18 och sen ska hon ut med jobbet. Har inte den blekaste om vad det blir för min del ikväll. Sugen på att gå på bio, men vet inget som jag vill se som går nu. Så jag vet inte om jag ska sitta kvar här, och kika på en film som danne tror att vi bara kommer att älska. Så det knakse blir en filmkväll ikväll med. Igår såg vi en skräckfilm som jag inte kommer på vad den heter nu, och så såg vi P.S I love you. Så ruggigt bra film. Näe nu ska jag gå och steka köttbullar åt danne och mej.

På återseende!

Torsdag.


Är ingen bra dag idag för agge.. Har så grymt ont i magen, huvudet och ryggen! huwa..

Klev upp vid 11-tiden för att skjutsa Malin till jobbet, och sen dess har jag inte gjort någonting. Skulle egentligen kila ner på stan en sväng, men det har icke blivit av. Får se om man tar det imorgon istället. Blev ingen vinkväll igår, det blev kaffe/rökkväll istället på malins balkong. Men det var mysigt det med. Ikväll blir det bara lugnt med. Middag med kusinerna sen kanske nån film. Näe, nu ska jag åka till bror och kika på hans lägenhet som jag inte vart i än. Sen blir det en sväng ut till birsta för att handla mat och hämta malla!

Rock on!

Åskväder.

Nu regnar det och åskar ute, känns verkligen som att sommaren är över nu och att hösten börjar att närma sej.. Tråkigt. jag vill ha sommar längre! Men får se om man tar och drar med sej några tjejer i slutet av september, till värme och bad . Imorse åkte kicki och örjan till turkiet, dom är nog framme nu i värmen och njuter. AS! :P Nästa vecka drar malin och nicke ner! Jag vill också!

Tog en rejäl sovmorgon idag. Sen har jag städat hela dagen. Känner mej duktig!

Näe nu skulle man tagit och hoppat in i duschen och fräscha till sej lite. Kanske blir middag och vinkväll ikväll med tjejerna hemma hos Malla. Nice! Men vet inte om jag vågar duscha när det åskar och blixtrar som det gör ute..

Aja, på återseende!

snart så..

..är jag arbetslös! Känns inge vidare, och känns väldigt konstigt att inte veta vad man ska göra efter sommaren! Men kommer iaf att jobba arslet av mej den här veckan, som är den sista med mina käraste. Så här ser mina sista arbetspass ut:

Ons: 08:30-14:30
Tor: 15:00-21:30
Fre: 15:00-21:30
Lör: 07:00-21:30
Sön: 07:00-17:00

Funderar på att byta bort söndagen så jag också får dra på mej partyhatten och fira kärringen som fyller 20 på lördag, dvs Malin. Lutar åt det just nu..Och det är jag fan värd efter sommarens slit, tycker jag! :) Idag fyllde min kära kamrat i Bigburn, Madde, 20 bast hon med. Grattis ännu en gång!

Har kommit på att jag inte vill bo kvar här i sundsvall längre iaf. Så nu vet ni det också!

Nu ska jag kila!

På återseende!


Yran.


 

Är ju så fruktansvärt dålig på att uppdatera nu.. Men jag ska försöka ta tag i det här när det inte händer så mycket. Men det är ju nu jag borde uppdatera oftare när det händer så mycket.

Helgen då. I torsdags tog jag och lina vårt pick och pack och begav oss upp mot östersund! Träffade några tanter på tåget som joinade oss. Riktigt galna var dom! Tog en taxi med dom bort till campingen och tog en avskedssup med dom.Löste in oss, och träffade dimman, jim och några andra som vi höll ihop med den kvällen. Riktigt kul var det!
På fredagen var det ett riktigt kanonväder, var nästan för varmt! Den kvällen slutade också bra. Förutom att det kom in ett äckel i vårt tält och var helt störd och stog på alla fyra ovanför lina och frågade om hon inte kände igen honom. Han vägrade att gå ut ur tältet, tills en viss person sa: går du inte ut nu så får du en klack i facet! Haha...Träffade åström och anna på lördagen, for hem till dom och drack och lyssna på musik och hade trevligt.Sen bar det av till campingen igen för fortsatt festande med empe och alla.
En riktig kanonhelg har det vart!

Till helgen så blir det återigen festande, då bär det av till Davve Boys stuga i Handsjöbyn.

Middag nu, hörs hej!

RSS 2.0