Vilken helg!

Bästa helgen på länge har det faktiskt vart. Haft grymt kul! For upp på fredagkväll istället efter sanna slutat jobbat. Kom upp och for till sandra och satt där och drack. Sedan fick sanna och dom för sej att dom skulle åka och bada i Ringdalsdammen, så då blev det en sväng dit. Sen blev det kväll för min del.

Lördagen blev det bilåkning i bra många timmar. Skulle kika lite på fotboll men blev inte av.  Åkte hem till sanna för att vila en stund, men gick inte så bra, fick besök av en jobbig magnus. :P Efter mycket om och men fick vi iväg honom och åt middag. Sen sov vi ett tag. Vaknade tjugo i åtta, gjorde oss iordning,stressade och for till magnus. Sen vi 11-tiden bar det av till Mittis! Och såg på För full hals och Den stora sömnen. Ruggigt bra! :D Har nyss kikat på filmerna och bilderna, fick gåshud ska jag säga er! Så bra var det!

Efter Mittis gick vi till Magnus på efterfest, sen gick jag,sanna,kempe och blomman hemöver, till sanna, runt 5-tiden och åt mat och vissa hoppade på studsmattan, och vissa hoppade utanför studsmattan. hah! Gjorde kväll vi halv 7.

Sov ut igår.. Åt frukost ute på sannas altan i värmen. Senare mot kvällen blev det kebabtallrik på Söderins, blev lite glass och ödslade bort lite tid på att räkna "folk".

Näe nu ska jag ta och plocka undan lite, på återseende!


Lite bilder sen helgen.





                                                                                                                        
                                                                                                                            -Näsa i ögat, svårt att se!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men snygg sista bild då, proppnacke !

2008-09-02 @ 00:05:29
URL: http://sannadee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0