Gatufest


En liten kort resumé av veckan som varit då..

Jobb i måndags till 13 sen blev det några öl nere på stan.
Jobbade kvällen på tisdagen. Blev en massa strul så jag blev kvar till halv elva, och sen kom lina och hämtade mej for hem och gjorde mej iordning och for ner på stan och var nykter.
 Jobbade kväll på onsdagen  for hem och gjorde mej iordning för att åka ner på stan och träffa malla och dom, och skulle vara nykter men så blev det inte.. Fick även med mej en sovgäst hem.  Somnade halv fem och hade ställt klockan på fem eftersom jag skulle börja sju.
Riktig jobbig dag på jobbet, mådde rent ut sagt bajs. Sov mej genom lunchen så jagf skulle få komma hem nångång. Gick ner till stan för att möta upp sanna så vi kunde åka på bolaget. Gick hem till sanna för att hämta bilen och käka lite. For ut till birsta och handlade. Var hemma runt femtiden, slänge in mej i duschen och for till malin och drack vin. Gick ner för att kika på Loyalguard, och sedan hem till malla igen och spelade lite drickspel. Kvart över elva var det dags att se millencolin. Kikade på två låtar sen gick lina sanna och jag till daltonstältet och drack öl, och blev kvar där hela kvällen.

Ledig fredagen så passade på att sova ut! Klev upp vid fyra och gjorde mej iordning. Lina och jag cyklade in till stan för att fira niclas som fyllde 20. Blev bjuden på jättegod mat och öl och vin! en riktigt höjdarkväll! =)
Danne, Habbe och niclas drog på casinot, och niclas kammade hem 3000 kronor, på sin födelsedag och allt! skitkul ju!
Vi andra drog ner på stan vid elva tiden, lina och jag gick och mötte upp lövet som kom med tåget, sen blev det öltält och the ark resten av kvällen, och matkrig då!

Lördagen. Kom till malin vid sjutiden och drack vin och spelade. Springer ner för att se The Hellacopters som redan börjat spela, och när vi precis löst in oss så hör vi introt till I'm in the band! Helt sjukt, det är timing de! Sedan blev det öltältet med lina,malin, niclas, sanna, jocke, kempe, lundell erik och finnen. Riktigt kul var det igår! :)

Blir tacos snart, så ska gå och hacka grönsaker nu jag. Sen blir det en dusch och kanske film hemma hos lina!

På återseende!

Avslutar med den här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0