Julkalendern.


Tänkte att när jag inte hade något speciellt att göra så bestämde jag mej för att jag skulle ge julkalendern en chans. Nuförtiden brukar det ju inte vara någon hit! Det var bättre förr som man brukar säga. Och kan bara säga, vilken tabbe! Totalt värdelös. Tycker dom borde börja visa julkalendrarna som gick förut. Tror ju ändå att dom skulle uppskattas mer av de mindre barnen än dom som visats på senare år. Men jag kan ju ha fel också. Kanske för att man själv blir äldre. Men typ som Sunes jul eller Mysteriet på Greveholm, det är ju klockrena kalendrar! Jag tror dom skulle gillas. Jaja, nog om det!

Kom inte riktigt upp den tid jag skulle imorse. Skulle egentligen upp halv sju, men snoozade x antal gånger så kom väl upp runt halv 8 iaf. Och då var det bara att gå ner till tvättstugan. Var ju inte så värst mycket tvätt så det gick fort!

Om ett tag kommer lina, emelie och åström hit. Tänkte vi skulle kika på Låt den rätte komma in, som ingen av oss sett än. Så får väl se om det blir kanon eller kalkon!

Nu ska jag kila!

Hejsvejs!



Kommentarer
Postat av: sanna

MEEEEEN DEN VILL JU JAG SE >_<



jaja.....



och förresten så är julkalendern bra :P

2008-12-10 @ 21:54:25
URL: http://sannadee.blogg.se/
Postat av: Sofie

Aha, okej! Men vad roligt, hoppas på det då :). Jo det är bara bra med mig! Börjar få lite resfeber, sticker ju till USA om precis en vecka ;). Hoppas allt är bra med dig med!

2008-12-11 @ 11:28:45
URL: http://sofiieblom.blogg.se/
Postat av: Malin

Kanon eller kalkon då?

Emelie som i emelie andersson eller? :)



Idag är jag själv hela dagen och hela natten , SÅ ALLA SOM VILL FÅR RINGA TILL MIG!

2008-12-11 @ 12:57:16
URL: http://malinos.blogg.se/
Postat av: Malin

Btw , kalendern är ju bra!

Hör du inte den underbara ögötskan ;D HAHAHA!

2008-12-11 @ 16:27:49
URL: http://malinos.blogg.se/
Postat av: Milla

Men neej, måste man ha naturkunskap b för att gå sjuksköterka?.. Fan vad roligt att gå med någon man känn :) Jag har ju ingen aning om vad jag vill göra så de måste jag komma fram till, är inne på något med människor men jag vet inte! Allt är bra, vill ha jobb nu ;( Drygt att bara jobba nå pass ibland.. men men :) Länge sedan man hörde av dig!

2008-12-11 @ 23:16:27
URL: http://milla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0